«Nτροπή»: Οι φανς της Μάγισσας δίκασαν την Κατερίνα Λέχου ως Δαμιανή πριν τον δεύτερο φόνο της

Κατερίνα Μπούσιου
«Nτροπή»: Οι φανς της Μάγισσας δίκασαν την Κατερίνα Λέχου ως Δαμιανή πριν τον δεύτερο φόνο της

Την αντιπαθήσαμε πολύ, άρα είναι εξαιρετική ηθοποιός η Κατερίνα Λέχου. Και μας το απέδειξε ξανά στη Μάγισσα, με την μεγαλύτερη προδοσία και δολοπλοκία της. 

Λίγο από επεισόδιο της θρυλικής σειράς «Εγκλήματα» θύμισε η Μάγισσα. Με την Καίτη Κωνσταντίνου στη σκηνή που δηλητηριάζει το μισό καστ. Το ίδιο προσπάθησε χθες να κάνει η Κατερίνα Λέχου ως Δαμιανή, αλλά μόνο υπνωτίζοντας τους ενοίκους του πύργου της, για να τον καταλάβει ανενόχλητος ο γιος της. Το κακό είναι πως το θρίλερ αυτό έχει και συνέχεια, με τον δεύτερο φόνο που κάνει. Χωρίς ντροπή και χωρίς κανέναν ενδοιασμό.

https://www.instagram.com/p/C011KcIICba/

Φωτιά και πόλεμος δίχως έλεος

Ακόμη έχουμε την απορία που στοχεύει το τέλος της Μάγισσας. Γιατί οι πληροφορίες μιλούν για ανατροπή και δεν μιλάμε μόνο για τον φημολογούμενο θάνατο της Θεοφανώς, τον οποίο ακόμη και οι πιο πιστοί φανς της σειράς, αδυνατούν να πιστέψουν. Έχουμε ακόμη στο μυαλό μας το ποίημα που είχε πει ο Μιχαήλ Λάσκαρης στα πρώτα επεισόδια, για τον άντρα και τη γυναίκα που θα ενώσει η καρδιά και θα φέρουν την ειρήνη. Αυτό σίγουρα κάτι σημαίνει και δεν είναι τυχαίο. Δες και παρακάτω.

Τα 2 αναπάντεχα spoilers της Μάγισσας για τη Θεοφανώ και η ξεχασμένη προφητεία του παππού Λάσκαρη

Προς το παρόν υπάρχουν μεγαλύτερα ζητήματα προς επίλυση και η Δαμιανή χθες (και για όλα τα επόμενα επεισόδια) θα παίξει σημαντικό ρόλο. Την είδαμε με μεγάλη άνεση να προδίδει με τον χειρότερο τρόπο τόσο τον αγαπημένο της Μιχαήλ, όσο και τον Κανέλλο αλλά κυρίως τον Μάρκο. Την ώρα που Τζανής και Γερακάρηδες κανόνιζαν να μπουν στον πύργο με τη δική της βοήθεια και με ψεύτικη συνάντηση με τους Λασκαραίους (για να τους βγάλουν εκτός). «Στο όνομα της αγάπης γίνονται και τα μεγαλύτερα εγκλήματα» όπως μας είχε πει και η Κατερίνα Λέχου στη συνέντευξή μας στο Queen.gr.

Κατερίνα Λέχου: «Είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου αλλά όλες τις υπερβολές μου τις παίρνω ως μάθημα»

Χωρίς ντροπή τους αποχαιρέτησε, έριξε το υπνωτικό στο κρασί και έμεινε με τον Κανέλλο, την Αναστασία, τη Ρηνιώ και τη Θεοφανώ στον πύργο. Ο τρόπος, τα ψέματα, τα λόγια και το θράσος της, θύμωσαν το κοινό. Κατερίνα Λέχου επική ως ρόλος.

«Απόψε η Μάνη θα γεμίσει νεκρούς»

Αυτά δηλώνει η Κυπριανή. Και η Κυπριανή, ξέρει. Τι μέλλει γενέσθαι; Τα χειρότερα. Όταν ο Μάρκος και ο Μιχαήλ καταλάβουν τη μπλόφα και επιστρέψουν στον πύργο τους θα είναι αργά. Θα πολεμήσουν σκληρά αλλά θα τραπούν σε φυγή γιατί πλέον ο Τζανής και ο Σπήλιος μπαίνουν ως νικητές. Πρέπει να ανασυνταχτούν.

Ο Βρώτσος τελευταία στιγμή κρύβει τη Θεοφανώ και το μωρό της. Αλλά και εκείνη θα κινδυνέψει. Δες το τρέιλερ που λαχτάρησε το κοινό για την Έλλη Τρίγγου.

Όμως η πιο τραγική στιγμή θα έρθει όταν η Δαμιανή θα έρθει αντιμέτωπη με την Αναστασία. Χωρίς κανέναν (και πάλι) ενδοιασμό θα την σκοτώσει. Τη βολεύει η όλη συνθήκη. Πρώτον γιατί δεν την βλέπει κανείς και δεύτερον αν κάποιος θα την κατηγορήσει θα το ρίξει στους ανθρώπους των Γερακάρηδων που την εξόντωσαν πάνω στην γενικότερη συμπλοκή. Τελικά μήπως η Μάγισσα είναι η Δαμιανή με όλα αυτά που κάνει;

Δεν έχει υπολογίσει όμως καλά το μετά. Γιατί μπορεί ο Κανέλλος να είναι υπνωτισμένος και όταν ξυπνά να βρίσκεται στο μπουντρούμι φυλακισμένος, άρα να μην έχει δει τι έχει γίνει με την Αναστασία, αλλά η κόρη της, η Ρηνιώ την υποψιάζεται για πρώτη φορά. Θα την παρακολουθεί μέχρι να σιγουρευτεί. Δυστυχώς θα καταλάβει σύντομα πόσο αδίστακτη είναι η μητέρα της.

https://www.instagram.com/p/C1oq6rsIufs/

Αλλά που είναι ο Αντρέι; Γιατί καθυστερεί; Όταν φτάνει τελικά στον πύργο θα βοηθήσει τον Μάρκο και τον Μιχαήλ και θα συνταχτεί μαζί τους με τον δικό του στρατό. Μήπως όμως είναι αργά και δεν θα προλάβει να σώσει τη Θεοφανώ;