Η φονική νύχτα της Μάγισσας με τη δολοπλοκία που στήνει η Δαμιανή, το υπνωτικό και η προδοσία

Κατερίνα Μπούσιου
Η φονική νύχτα της Μάγισσας με τη δολοπλοκία που στήνει η Δαμιανή, το υπνωτικό και η προδοσία

Χωρίς ενδοιασμό στήνει ένα απίστευτο σχέδιο για να καταλάβει ο γιος της τον πύργο των Λασκαραίων. Η Μάγισσα μπαίνει στην περίοδο του μεγάλου εφιάλτη.  

To countdown της Μάγισσας έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες και ξεκινάμε να μετράμε θύματα. Σωματικά και ηθικά. Από σήμερα η τελική αναμέτρηση θα οδηγήσει σε αναγκαστικές αποκαλύψεις και σε λάθος - αλλά αναγκαίες αποφάσεις. Η Δαμιανή - Κατερίνα Λέχου, ξεπερνά με το σχέδιό της την πανουργία της Κυπριανής. Πώς θα καταφέρει να βοηθήσει τον Τζανή να γίνει αρχηγός;

Η εκτός ελέγχου Κατερίνα Λέχου και η αποκάλυψη του Τζανή στον Μάρκο: «Δεν θα σκότωνα το δικό μου παιδί»

Ο Μάρκος με κάθε τρόπο θα κερδίσει τη συμπόνοια μας από εδώ και στο εξής. Μετά την απιστία της γυναίκας του, την προδοσία του αδελφού του, έχει να αντιμετωπίσει στη Μάγισσα και μία αποκάλυψη, την οποία δε χωρά το μυαλό του. Πως το παιδί που δολοφονήθηκε δεν ήταν τελικά γιος του, αλλά του Τζανή.

Τα 2 αναπάντεχα spoilers της Μάγισσας για τη Θεοφανώ και η ξεχασμένη προφητεία του παππού Λάσκαρη

Όλα θα ξεκινήσουν από τη στιγμή που θα ανακαλύψει και τυπικά ότι ο αδελφός του κρύβεται στον Πύργο των Λασκαραίων. Μαζί με τον Μιχαήλ και τον Μάρκο θα φτάσουν ενώπιον των Γερακάρηδων και το σφάλμα του Τζανή είναι, πως εμφανίζεται με θράσος μπροστά. Και όταν εκείνος τον κατηγορεί πως είναι εκείνος έβαλε την Πολυξένη να σκοτώσει τον γιο του εκείνος του πετά την ατάκα - φωτιά: «Δεν θα σκότωνα το δικό μου παιδί». Όλα τα δίκια του κόσμου έχει από εδώ και πέρα στις σκληρές αποφάσεις που θα πάρει ο Μάρκος.

https://www.instagram.com/reel/C4GEMJ5Ihlc/

Υπάρχει μία χρονική διορία που βάζει στον Σπήλιο για να παραδόσει τον αδελφό του. Ο Τάσος Νούσιας δεν ξέρει τι να αποφασίσει και βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Γιατί απλούστατα κινδυνεύει η κόρη του.

Το σφάλμα του είναι πως θα εμπιστευτεί ξανά τον Τζανή και τις αρχηγικές του τάσεις. Θα συναινέσει να μπουν κρυφά στον Πύργο των Λασκαραίων και αυτό θα συμβεί μόνο με τη βοήθεια της Δαμιανής.

Ποιο είναι τελικά το μεγάλο μυστικό της Μάγισσας και η έκπληξη του φινάλε; Τα σενάρια & ο β' κύκλος

Η οποία δέχεται χωρίς δεύτερη σκέψη και σχεδιάζει μία απίστευτη δολοπλοκία. Την οποία θα ζήλευε και η Μπέτυ Λιβανού ως Νικολίνα στην Παραλία. Γιατί χρησιμοποιεί τη δική της τακτική, ένα βότανο που φέρνει ύπνο. Ποτίζει με αυτό στο κρασί όλους τους φρουρούς, την κόρη της και τον Κανέλλο, ενώ έχουν φύγει από τον πύργο ο Μάρκος και ο Μιχαήλ.

Υπνωτισμένοι όλοι - πλην της Θεοφανώς - είναι εύκολο θήραμα στον Τζανή, τον Σπήλιο και τους άντρες του. Σε χρόνο dt ο πύργος γίνεται δικός τους. Μόνο που ο γιος της Δαμιανής δεν θέλει μόνο να απελευθερωθεί η Μεταξία αλλά να γίνει αρχηγός της οικογένειας. Και γίνεται.

Με τη Θεοφανώ εγκλωβισμένη και τον Αντρέι τρομοκρατημένο, γιατί ξέρει ότι όλοι θα ξεσπάσουν πάνω της. Η μόνη της βοήθεια είναι ο Κανέλλος και η Ρηνιώ. Κανείς άλλος. Αλλά και αυτοί θα είναι αδύναμοι. Η φονική νύχτα μόλις έχει ξεκινήσει. Γιατί από εδώ και πέρα η Δαμιανή και ο Τζανής, αφαιρούν ζωές για να εκπληρώσουν τους στόχους τους.

Προς το παρόν στο Twitter/X κερδίζει το team Mάρκος. Ευχόμενοι οι φανς να έχει τουλάχιστον εκείνος αίσιο τέλος.