Τα 2 αναπάντεχα spoilers της Μάγισσας για τη Θεοφανώ και η ξεχασμένη προφητεία του παππού Λάσκαρη

Κατερίνα Μπούσιου
Τα 2 αναπάντεχα spoilers της Μάγισσας για τη Θεοφανώ και η ξεχασμένη προφητεία του παππού Λάσκαρη

Πανικός στα social media με δύο διαφορετικές ειδήσεις που αφορούν στο φινάλε της Μάγισσας και της κεντρικής ηρωίδας, της Θεοφανώς που υποδύεται η Έλλη Τρίγγου. 

Την προσεχή Δευτέρα 11 Μαρτίου θα παρακολουθήσεις το 62ο επεισόδιο της Μάγισσας που σημαίνει ότι θα έχουν απομείνει 11 ακόμη επεισόδια πριν το φινάλε. Και για αυτό το τέλος που όλοι αναμένουν με αγωνία, είχαμε σήμερα 2 αντικρουόμενα spoilers τα οποία επικεντρώνονται στο τέλος του ρόλου της Έλλης Τρίγγου ως Θεοφανώ. Οι φανς ήδη έχουν ξεκινήσει τις διαμαρτυρίες γιατί προσδοκούσαν ένα happy end, αλλά μήπως η διαδρομή προς το φινάλε, περνά από ένα ποίημα - προφητεία που είχαμε δει στα πρώτα επεισόδια της σειράς;

https://www.instagram.com/p/C2u_40HIMXD/

Ο σωτήρας Σπήλιος και ο θάνατος της Θεοφανώς όπως η μητέρα της

Αν θυμάσαι το φινάλε και των τριών κύκλων των Άγριων Μελισσών, τότε σίγουρα αναμένεις από τους δύο σεναριογράφους, τη Μελίνα Τσαμπάνη και τον Πέτρο Καλκόβαλη, να λειτουργήσουν το ίδιο διαφορετικά και στη Μάγισσα. Όχι με ένα τέλος ανατρεπτικό, απλά για να είναι ανατρεπτικό. Πάντα υπάρχει εξήγηση για το κλείσιμο μίας δικής τους ιστορίας. Για τηλεοπτικούς λόγους πρέπει να είναι και θεαματικό - συναισθηματικό και οπτικά. Για αυτό φροντίζει άψογα ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος, όπως και οι σπουδαίοι ηθοποιοί του.

Τι οδήγησε τη Δαμιανή στην αυτοκτονία της στη Μάγισσα; Το αιματηρό φινάλε και το πάρτι για το τέλος

Σήμερα κυκλοφόρησαν δύο ειδήσεις που αφορούν στο φινάλε. Μία ότι η Θεοφανώ κυνηγημένη από τους Γερακάρηδες θα βρει τραγικό θάνατο και μάλιστα πανομοιότυπο με εκείνην της μητέρας της στο Ταίναρο με αντάλλαγμα να σώσει τη ζωή του γιου της (περιοδικό TV24) και η άλλη πως ο Σπήλιος Γερακάρης θα σώσει τη Θεοφανώ από τη μανία της μητέρας του Κυπριανής, μόλις μάθει πως είναι αδελφή του (περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ).

Και οι δύο ειδήσεις ξάφνιασαν τους φανς οι οποίοι απογοητεύτηκαν και άρχισαν τις διαμαρτυρίες. Εδώ όμως υπάρχει μία μικρή παρανόηση.

Τα δύο αυτά γεγονότα χρονικά δεν συμπίπτουν. Για να στο πω απλά, το δεύτερο θα προηγηθεί του πρώτου. Χωρίς όμως να είμαστε ακόμη σίγουροι για αυτό τον θάνατο της Θεοφανώς. Όχι πως περιμέναμε απαραίτητα ένα happy end μεταξύ εκείνης και του Αντρέι. Θα ήταν αναμενόμενα ρομαντικό.

Σου είχα πει ότι η τελική σύγκρουση ανάμεσα σε 4 γυναίκες θα κρίνει το φινάλε, αυτό δεν αλλάζει. Δες παρακάτω.

Ποιο είναι τελικά το μεγάλο μυστικό της Μάγισσας και η έκπληξη του φινάλε; Τα σενάρια & ο β' κύκλος

Κάποιοι από τους χρήστες του Twitter/X όμως, που είναι πολύ καλοί στο να παρατηρούν λεπτομέρειες στις τηλεοπτικές σειρές που παρακολουθούν και γνωρίζουν τον τρόπο που δουλεύουν οι σεναριογράφοι, παρατήρησαν μία σημαντική λεπτομέρεια.

Γιατί το τελευταίο διάστημα έχουμε μείνει μόνο στην προφητεία της τσιγγάνας που είπε στη Θεοφανώ πως θα πεθάνει εκείνη και το παιδί της. Μόνο αν θα χρησιμοποιήσει την ικανότητά της (ως Μάγισσα) θα έχει ελπίδα, της είχε διευκρινίσει. Κράτησέ το ως στοιχείο αυτό.

Θυμάσαι όμως και το ποίημα που είχε διαβάσει ο Μιχαήλ στη Δαμιανή; Την προφητεία του παππού του; Εκεί κατέληγε ξεκάθαρα, υπονοόντας πως τα δύο άτομα που θα ενώσει η καρδιά (Αντρέι - Θεοφανώ) θα φέρουν την ειρήνη. Άρα;

Σε κάθε περίπτωση όμως, θα πρέπει για μία ακόμη φορά να δώσουμε τα credits σε όλους, για αυτή τη σειρά που ρίχνει αυλαία την Τρίτη στις 16 Απριλίου, γιατί μας δίνει διαρκώς τροφή για σκέψη. Και παραμένει μέχρι τέλους, άψογη στον στόχο, στην καλλιτεχνική επιδίωξη, στην εκτέλεση. Τηλεοπτικό κόσμημα.

Στο τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου όπως θα δεις ξεκινά η πορεία προς την τελική αναμέτρηση και τον πόλεμο. Παρελθόν, παρόν και μέλλον συγκρούονται. Δεν υπάρχει πλέον κανένα μυστικό για το τέλος.