Το αγαπημένο σημείο της Μαρίας Ηλιάκη και της κόρης της είναι το σαλόνι τους και υπάρχει λόγος

Γεωργία Βλαχοπούλου
Το αγαπημένο σημείο της Μαρίας Ηλιάκη και της κόρης της είναι το σαλόνι τους και υπάρχει λόγος

Η Μαρία Ηλιάκη περνάει πολύ χρόνο καθημερινά με την 2 ετών κόρη της και δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται την καθημερινότητά τους με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Μαρία Ηλιάκη τα τελευταία δύο χρόνια πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού με τον Στέλιο Μανουσάκη έχουν αποκτήσει μια κόρη, την Κατερίνα. Η καθημερινότητα της παρουσιάστριας έχει αλλάξει και οι περισσότερες ώρες της ημέρας είναι αφιερωμένες πλέον στη μικρή Κατερίνα, τις βόλτες τους και τα διάφορα παιχνίδια που παίζουν μαζί, όπως μπορεί κανείς να δει από τα social media της και τα βίντεο που δημοσιεύει.

Μία από τις αγαπημένες στιγμές της μέρας τους, όπως αποκάλυψε σε πρόσφατο q&a της η Μαρία Ηλιάκη, είναι ο μεσημεριανός υπνάκος που παίρνουν αγκαλιά στον αναπαυτικό μεγάλο λευκό καναπέ του σαλονιού τους.

413953604_354524674195578_8517842274214776399_n.jpeg

Το minimal σαλόνι της και πώς να προσθέσεις εύκολα χρώμα

Όλον αυτόν τον καιρό στο σαλόνι του σπιτιού της Μαρίας Ηλιάκη και του Στέλιου Μανουσάκη, το χρώμα που κυριαρχούσε ήταν το λευκό, τόσο στα έπιπλα όσο και στις κουρτίνες. Η γλάστρα με το εντυπωσιακό φυτό που βρισκόταν μπροστά από τη βιβλιοθήκη, το ξύλινο τραπέζι στο μέσο του σαλονιού και τα διάφορα μικρά διακοσμητικά πάνω του ήταν αυτά που έδιναν λίγο χρώμα παραπάνω στον κατά τ' άλλα minimal χώρο.

Πρόσφατα ωστόσο, η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει μια αλλαγή στο συγκεκριμένο δωμάτιο του σπιτιού της και να προσθέσει λίγο χρώμα. Αυτό το κατάφερε με έναν πολύ έξυπνο τρόπο, απλά προσθέτοντας ένα χαλί κάτω από το τραπέζι στο κέντρο του σαλονιού με μοτίβα σε αχνό κόκκινο και μπλε.

https://www.instagram.com/reel/C3KbWvbCpzd/

Αυτός είναι ένας πρακτικός τρόπος για να ανανεώσει κανείς τον χώρο του - ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες - χωρίς να κάνει κοστοβόρες και μεγάλες αλλαγές.

Η πιο σημαντική λεπτομέρεια στη διακόσμηση του σπιτιού της

Δεν είναι λίγες πάντως οι φορές που η Μαρία Ηλιάκη έχει δείξει στους followers της διάφορα νέα διακοσμητικά που προσθέτει στο σπίτι της είτε πρόκειται για βάζα, κεριά ή άλλου είδους μικρά και πάντα minimal διακοσμητικά.

Aυτό βέβαια που ξεχωρίζει είναι η κορνίζα με τη φωτογραφία της με τον Στέλιο Μανουσάκη την περίοδο που ήταν έγκυος. Στην συγκεκριμένη φωτογραφία, εκείνος φαίνεται να της φιλάει τρυφερά την κοιλίτσα κι εκείνη να του δίνει ένα φιλί ανταποδίδοντας.

348943010_645507266949618_3153588920509274248_n.jpg