Η Δούκισσα Νομικού υποδέχθηκε το 2024 με ένα φιλί και μια φωτογραφία με τον άντρα της ζωής της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Δούκισσα Νομικού υποδέχθηκε το 2024 με ένα φιλί και μια φωτογραφία με τον άντρα της ζωής της

H Δούκισσα Νομικού μοιράστηκε το πιο γλυκό στιγμιότυπο με τον σύζυγό της. Η οικογενειακή ευτυχία του ζευγαριού και οι σπάνιες φωτογραφίες τους.

H Δούκισσα Νομικού και ο σύζυγός της, Δημήτρης Θεοδωρίδης είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο αγαπημένα και λαμπερά ζευγάρια της εγχώριας showbiz.

Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και ζουν μακριά από media, με τα δύο τους παιδιά (Σάββας και Αναστασία) να αποτελούν την καθημερινή πηγή της ευτυχίας τους.

Η Άννα Πρέλεβιτς και η Δούκισσα στόλισαν από νωρίς τα σπίτια τους και μας βάζουν σε εορταστικό mood

Η Δούκισσα Νομικού μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία του 2024

Πριν λίγες ώρες η 37χρονη έκανε την πρώτη ανάρτηση στο Instagram για το 2024, δημοσιεύοντας μια selfie φωτογραφία με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, o οποίος αποφεύγει την υπερέκθεση.

https://www.instagram.com/p/C1jmM3-Lynp/

«Το πρώτο φιλί για το 24❤️ Δικό σου θα είναι κάθε χρόνο 🙏🏻 Να έχουμε μια ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ», έγραψε η Δούκισσα Νομικού στη λεζάντα του πρώτου post της για το νέο έτος.

Η οικογενειακή ζωή και οι ωραιότερες φωτογραφίες

Όπως η ίδια η 37χρονη είχε αποκαλύψει παλαιότερα σε συνέντευξή της στο «The2nightShow», της αρέσει να περνά χρόνο στο σπίτι με τον σύζυγό της και βγαίνει σπάνια για ποτό με φίλες.

https://www.instagram.com/p/CJgRkzsHpDt/

«Ξαπλώνουμε από νωρίς τα βράδια εννιάμιση με δέκα. Δε μου έχει πει καμιά φορά να βγει έξω με φίλους (ο Δημήτρης Θεοδωρίδης), αλλά και να μου το πει, από εμένα είναι ελεύθερος αν θέλει. Δε θέλει να βγαίνει... Το μεσημέρι ίσως βγει, το βράδυ όχι. Εγώ μπορεί και να έχω βγει για ένα φαγητό με τις φίλες μου στα οκτώ χρόνια που είμαστε μαζί», είχε πει χαρακτηριστικά το μοντέλο-παρουσιάστρια στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Πηγή κεντρικής: ducthesss