Η Ευαγγελία Αραβανή έγινε μαμά για πρώτη φορά δημιουργώντας αυτό που πάντα ήθελε, μια οικογένεια

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ευαγγελία Αραβανή έγινε μαμά για πρώτη φορά δημιουργώντας αυτό που πάντα ήθελε, μια οικογένεια

Η Ευαγγελία Αραβανή και ο επιχειρηματίας Σπύρος Λάζαρης έγιναν γονείς και κρατούν πλέον, στα χέρια τους τον γιο τους.

Η Ευαγγελία Αραβανή και ο Σπύρος Λάζαρης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού κρατούν πλέον στα χέρια τους τον γιο τους. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια και η γέννηση του πρώτου τους παιδιού επισφράγισε και την αγάπη τους.

Η Ευαγγελία Αραβανή ήθελε πάντα να γίνει μαμά και το δήλωνε: «Θέλω να κάνω τη δική μου οικογένεια»

arabanh.jpg

Ο Σπύρος Λάζαρης είναι ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στον Πόρο, γι' αυτό και τα ταξίδια στο νησί είναι πολύ συχνά για εκείνον και την Ευαγγελία Αραβανή. Παρ' όλα αυτά, τον τελευταίο ένα χρόνο οι δυο τους μένουν στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στα Βόρεια Προάστια.

Όσο για την είδηση της εγκυμοσύνης της, αυτή έγινε όταν ήδη είχε μπει στο τρίτο τρίμηνο της κύησής της, παρότι εκείνη και ο σύντροφός της προσπάθησαν να το κρατήσουν κρυφό μέχρι τη γέννηση του γιου τους, σύμφωνα με τα όσα είχε πει ο Νίκος Γεωργιάδης στο Πρωινό ΣουΣού.

Το όνειρο για δημιουργία οικογένειας

Μπορεί η Ευαγγελία Αραβανή να είχε αποσυρθεί τα τελευταία χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας επιλέγοντας να κάνει πολύ μετρημένες εμφανίσεις, είχε «προλάβει» ωστόσο, να εκφράσει σε συνεντεύξεις της την επιθυμία της να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια, παρότι οι γονείς της ήταν χωρισμένοι κι αυτό θα ήταν κάτι που θα μπορούσε να την αποτρέψει.

«Ποτέ δεν άκουσα από την οικογένειά μου ότι πρέπει να κάνω δική μου οικογένεια. Δεν το έχω ακούσει ούτε μισή φορά. Ωστόσο, είναι κάτι που θέλω να μου συμβεί και δεν με φοβίζει, παρόλο που είμαι παιδί χωρισμένων γονιών. Θέλω να κάνω τη δική μου οικογένεια και ιδανικά να μη χωρίσω. Αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις βέβαια, γιατί όλες οι σχέσεις ξεκινούν με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Αν έπρεπε οπωσδήποτε να διαλέξω ανάμεσα σε οικογένεια και σε καριέρα, θα διάλεγα το πρώτο» είχε πει η ίδια στο Madame Figaro και την Ανθή Μιμηγιάννη το 2019.

https://www.instagram.com/p/CaKjJmEtJqE/

Μάλιστα το 2018 είχε πει πως θεωρεί τον εαυτό της «παραδοσιακή γυναίκα» όσον αφορά το κομμάτι της οικογένειας.

Έχω ξαναπεί πως θεωρώ ότι είμαι αρκετά παραδοσιακή γυναίκα στο κομμάτι της οικογένειας. Και σε μικρότερη ηλικία λοιπόν, τα είχα σκεφθεί αυτά. Αλλά δεν θα το έκανα για να το κάνω. Πρέπει να είσαι πολύ συνειδητοποιημένος στη συγκεκριμένη επιλογή.