Το συγκινητικό αντίο της Δανάης Παππά στη γιαγιά της: «Ήσουν η δεύτερή μου μάνα»

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το συγκινητικό αντίο της Δανάης Παππά στη γιαγιά της: «Ήσουν η δεύτερή μου μάνα»

Η Δανάη Παππά πενθεί την πολυαγαπημένη της γιαγιά. Το συγκινητικό post και οι σπάνιες φωτογραφίες της ηθοποιού με τη γιαγιά της.

Δύσκολες ώρες περνά η οικογένεια της Δανάης Παππά καθώς πριν από λίγες ώρες η γιαγιά της έφυγε από τη ζωή.

Η δημοφιλής ηθοποιός και πρωταγωνίστρια του Σασμού έχει βυθιστεί στο πένθος μιας και έτρεφε μεγάλη αδυναμία στη γιαγιά της. Δεν ήταν λίγες οι φορές που πόζαρε μαζί της, δημοσιεύοντας αργότερα τις φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

H Δανάη Παππά έδειξε την αγάπη προς τον άντρα της ζωής της με την πιο troll τούρτα γενεθλίων

Το συγκινητικό αντίο της Δανάης Παππά στη γιαγιά της

Πριν από μερικές ώρες η νεαρή ηθοποιός αποχαιρέτησε την πολυαγαπημένη της γιαγιά με ένα συγκινητικό καρουζέλ στο Instagram. Η 27χρονη μοιράστηκε ένα βίντεο όπου βλέπουμε τη γιαγιά της να χορεύει και μια throwback φωτογραφία τους από την παιδική της ηλικία.

https://www.instagram.com/p/C4gYN7VL443/

«Είσαι, ήσουν και θα είσαι ο πιο αγαπημένος άνθρωπος στη ζωή μου.
Σε ευχαριστώ που μου έμαθες τι σημαίνει πραγματική ανιδιοτελή αγάπη, που κράτησες τα πιο μεγάλα και τα πιο μικρά μου μυστικά. Λένε πως ο θεός δεν μπορεί να είναι παντού, γι’ αυτό έστειλε τις γιαγιάδες.. και τώρα σε πήρε πάλι κοντά του.. Να βάλεις εκεί πάνω μια τάξη. Όπως έβαζες μέχρι και την τελευταία στιγμή στην οικογένειά μας. Είσαι, ήσουν και θα είσαι η δεύτερη μου μάνα. Θα σε θυμάμαι με ένα ποτήρι στο κεφάλι, να χορεύεις γκρέμιστα γκρέμιστα όλα πια, να μιλάς κορακίστικα και να δίνεις κρυφά φαγητό στον σπίθα και εγώ να κάνω πως δεν σε βλέπω. Θα σε θυμάμαι να λες τα πράγματα όπως είναι, και να μην φοβάσαι τίποτα, πάντα με σκέρτσο! Για πάντα δική σου Ζαζούκι μου, σ´αγαπάω That’s it Ps.: Ξέρεις τί πρέπει να πεις και σε ποιούς εκεί πάνω, δεν σε φοβάμαι🤍», έγραψε η Δανάη Παππά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

«Ο παππούς μου είναι από την Εύβοια και η γιαγιά μου είναι από την Κέρκυρα. Εκεί οφείλω και πολλά… Η γιαγιά μου είναι κάπως έτσι, η τρελο-κερκυραία. Από την άλλη, είναι και τα τρελά νερά εκεί στην Εύβοια. Οπότε καταλαβαίνετε τι συνδυασμός έγινε», είχε πει η Δανάη Παππά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την καταγωγή της.

1710491013350-662807810-Screenshot-2024-03-15-093540.png

«Πόσο σ'αγαπώ κανείς δεν ξέρει», έγραψε η ηθοποιός στη φωτογραφία της.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της ηθοποιού με τη γιαγιά της.

Το αντίο του Λάμπρου Λάζαρη

Ο σύντροφος της Δανάης Παππά, Λάμπρος Λάζαρης, έκανε με τη σειρά του μια ανάρτηση στο Instagram θέλοντας να αποχαιρετήσει τη γιαγιά της αγαπημένης του, με την οποία διατηρούσε εξαιρετικές σχέσεις.

Ο επιχειρηματίας έχει χάσει κι εκείνος τη γιαγιά του πριν από μερικά χρόνια και είχε δεθεί αρκετά με τη γιαγιά της Δανάης Παππά.

https://www.instagram.com/reel/C4gI3RxMLt3/

«Καλό ταξίδι μοναδικό μου ΑΦΕΝΤΙΚΟ, είμαι σίγουρος πως τώρα που πέρασες στην γειτονιά των αγγέλων θα βρεις και την δικιά μου γιαγιά κ θα μας καμαρώνετε από κει πάνω!!! Σ ευχαριστώ που μπήκες στην ζωή μου. Τα λέμε στο σύμπαν», έγραψε ο Λάμπρος Λάζαρης.

Πηγή κεντρικής: danouuz