H Δανάη Παππά φαντάζεται τον εαυτό της μαμά και μίλησε για τον Λάμπρο Λάζαρη με λατρεία

H Δανάη Παππά φαντάζεται τον εαυτό της μαμά και μίλησε για τον Λάμπρο Λάζαρη με λατρεία

H Δανάη Παππά μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τη σχέση της με τον Λάμπρο Λάζαρη. Η επιθυμία της να γίνει μαμά και οι ωραιότερες φωτογραφίες του ερωτευμένου ζευγαριού.

Η σχέση της Δανάης Παππά και του Λάμπρου Λάζαρη μετρά ήδη πέντε χρόνια και οι δυο τους αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz.

Η νεαρή πρωταγωνίστρια του Σασμού και ο επιχειρηματίας έχουν καταφέρει επιτυχώς να συνδυάσουν καριέρα με προσωπική ζωή, με όλους να πιστεύουν ότι δεν θα αργήσουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια.

Wedding season για τη Δανάη Παππά που επέλεξε μία εντυπωσιακή δημιουργία που λάτρεψαν οι followers

Η σχέση ζωής με τον Λάμπρο Λάζαρη και η μητρότητα

Πριν λίγα 24ωρα η Δανάη Παππά ήταν καλεσμένη της Κατερίνας Καινούργιου και της εκπομπής «Super Κατερίνα» με αφορμή τον τρίτο κύκλο του Σασμού που κάνει πρεμιέρα στον ALPHA τη Δευτέρα (25/09). Η 27χρονη μίλησε για τη σχέση της με τον επιχειρηματία Λάμπρο Λάζαρη αλλά και την μελλοντική επιθυμία της να γίνει μαμά.

«Με τον Λάμπρο είμαστε μαζί πέντε χρόνια. Είμαι πολύ τυχερή. Είναι πολύ ωραίο να ξέρεις ότι ο σύντροφός σου σε στηρίζει και σε σπρώχνει να κάνεις πράγματα για σένα, να πηγαίνεις καλύτερα και να εξελίσσεσαι. Αυτό είναι το α και το ω για μένα. Κι εγώ το ίδιο θέλω για εκείνον. Τον στηρίζω κι εγώ συνεχώς και θέλω να κάνει πράγματα για εκείνον και να εξελίσσεται. Είμαστε και οι δυο σε μια ηλικία πολύ δημιουργική. Φέτος είναι δύσκολη χρονιά γιατί έχουμε και οι δυο πολλά πράγμα που ασχολούμαστε, αλλά καθόμαστε το βράδυ και συζητάμε για να βρούμε λύσεις στα προβλήματα που μπορεί να έχουν προκύψει. Είναι πολύ ωραίο που υπάρχει η άνεση να μιλήσεις, να αναλύσεις και να βγάλεις τις σκέψεις που μπορεί να έχεις στο κεφάλι σου», δήλωσε αρχικά η Δανάη Παππά.

https://www.instagram.com/p/CuHwZzQNvcJ/

Όσο για το ενδεχόμενο να γίνει μαμά στο άμεσο μέλλον, η νεαρή ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Έχω σκεφτεί τη μητρότητα. Θα ήθελα πολύ να γίνω μητέρα. Δε ξέρω πως θα έρθουν τα πράγματα. Με τη δουλειά είναι πρόκληση πιστεύω».

O Λάμπρος Λάζαρης είχε κάνει την ωραιότερη έκπληξη στην ηθοποιό, μιλώντας τρυφερά για εκείνη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, παρά το γεγονός ότι αποφεύγει τις τηλεοπτικές κάμερες.

«Θέλετε να σας πούμε γιατί θαυμάζουμε τη Δανάη… Αυτό το κορίτσι που παίζει στον Σασμό, η ομορφούλα, σωστά; Αυτό το κορίτσι το θαυμάζουμε πάρα πολύ και είμαστε όντως οι μεγαλύτεροι θαυμαστές της όχι για τους συνηθισμένους λόγους που τη θαυμάζουν οι περισσότεροι που είναι το ταλέντο και η εμφάνισή της. Εγώ και ο Σπίθας, τη θαυμάζουμε πάρα πολύ για πολλούς λόγους. Εν τάχει θα αναφέρω τρεις. Ο πρώτος είναι πως αυτό το κορίτσι προσπαθεί να βοηθάει όλο τον κόσμο, όποιον μπορεί, όποιον βρεθεί μπροστά της με τον οποιοδήποτε τρόπο και να ξοδέψει όσο χρόνο χρειαστεί για να βοηθήσει. Μακάρι να γνωρίζατε καλύτερα πόσο κόσμο έχει βοηθήσει. Ο δεύτερος λόγος είναι στο διάστημα που είμαστε μαζί, έχουμε γνωρίσει πάρα πολλούς μπιπ. Η Δανάη δεν έχει πει ποτέ να αυτός είναι μπιπ πάντα προσπαθεί να δικαιολογεί τους πάντες. Λέει, “εντάξει μπορεί να μην ξύπνησε καλά, να έχει προβλήματα, κάτι να του φταίει”. Θα του πει οτιδήποτε άλλο εκτός από το να κατηγορήσει κάποιον άλλο. Ο τρίτος λόγος και πολύ σημαντικός είναι το ότι με αντέχεις. Μπράβο σου, είσαι άξια θαυμασμού. Αυτά είχα να πω. Νομίζω ότι συγκαταλέγομαι στην λίστα με τους μεγαλύτερους θαυμαστές.Σε αγαπάμε πολύ ο Σπίθας και εγώ», είxε πει on camera ο Λάμπρος Λάζαρης.

Το δημοφιλές ζευγάρι είναι μαζί από το 2019, συγκατοικούν και μας αποδεικνύουν καθημερινά πως ο έρωτας είναι ένα από τα ωραιότερα συναισθήματα που μπορεί να βιώσει ένας άνθρωπος.

Πηγή κεντρικής: danouuz