Με silver hair η Ματθίλδη Μαγγίρα νιώθει 8/10 καλά & μίλησε για τις νέες προτεραιότητες στη ζωή της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Με silver hair η Ματθίλδη Μαγγίρα νιώθει 8/10 καλά & μίλησε για τις νέες προτεραιότητες στη ζωή της

Η Ματθίλδη Μαγγίρα μίλησε για την καριέρα της, Η ομοιότητα με την 20χρονη κόρη της και οι ωραιότερες κοινές τους φωτογραφίες. 

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ματθίλδη Μαγγίρα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον Γιώργο Κρικοριάν.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε χωρίς περιστροφές για την πολυετή καριέρα της, τον χωρισμό, τη σχέση με την αδερφή της, Μπέττυ Μαγγίρα αλλά και τη μητρότητα.

Η Ματθίλδη Μαγγίρα νιώθει 8/10 καλά και αυτό «βγαίνει» προς τα έξω

Σε ερώτηση του Γιώργου Κρικοριάν για το πόσο καλά νιώθει αυτή την περίοδο η Ματθίλδη Μαγγίρα ανέφερε: «Με άριστα το 10, θα έβαζα 8 στην τρέχουσα ψυχολογική μου κατάσταση. Ήμουν πολύ οξύθυμη αλλά πλέον δεν τσιμπάω. Ως άνθρωπος είμαι δυναμική, επαναστάτρια και πλέον είμαι και ευτυχής. Ευτυχής είναι εκείνος που έχει εναρμονιστεί με τον εαυτό του, δεν αγχώνεται και έλκει πλέον τα πράγματα. Ως παιδί ακολουθούσα τα θέλω μου, δε μάσαγα με τα πρέπει. Σε ηλικία 2 ετών έφευγα από το σπίτι χωρίς να το πω στους γονείς μου, με έβρισκαν κι έτρωγα ξύλο. Ήξερα από 2 ετών τι θέλω να κάνω στη ζωή μου, θα τραγουδάω, θα χορεύω και θα παίζω. Όταν γεννήθηκε η Μπέττυ ήμουν ήδη 5 ετών και μου δόθηκε η ευθύνη να προσέχω τη μικρή. Έμαθα από μικρή την έννοια της ευθύνης κι ευγνωμονώ τους γονείς μου γι’ αυτό».

Η 20χρονη κόρη της Ματθίλδης Μαγγίρα με άφρο μαλλιά πια μάς θύμισε την Τάμτα

Για την προσωπική της ζωή, η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Είμαι ένας άνθρωπος survivor, μπορώ να επιβιώσω ακόμη και στην Κίνα χωρίς να μιλάω κινέζικα. Ο έρωτας είναι ο πιο δυνατός αντικατοπτρισμός για την προσωπική μας εξέλιξη. Στην αρχή μιας σχέσης τα βλέπεις όλα καλά, μετά φεύγει ο έρωτας κι έρχεται ο ξενέρωτας. Ό,τι βλέπω στον άλλον και με ξενερώνει σημαίνει ότι το έχω κι εγώ. Τη βαριέμαι πολύ την καψούρα. Τον γάμο και την οικογένεια τα σκεφτόμαστε από μικροί γιατί αυτό είναι το πρόγραμμα που μας βάζουν. Μια γυναίκα από τη φύση νιώθει μέσα της ότι θέλει να κάνει παιδί».

To grey hair look που υμνεί τη φυσική ομορφιά

Η Ματθίλδη Μαγγίρα έχει απαρνηθεί τις βαφές μαλλιών και έχει αφήσει γκρι τα μαλλιά της, αποδεικνύοντάς μας πόσο ακομπλεξάριστη και φυσικά όμορφη παραμένει στο πέρασμα του χρόνου.

Το τελευταίο διάστημα η καλλιτέχνης εμφανίζεται με grey hair look που της ταιριάζει πολύ και δένει αρμονικά με τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

https://www.instagram.com/p/C3VkMX9tifO/

H μητρότητα, ο χωρισμός και η 20χρονη κόρη της

Η performer αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη μητρότητα και την απόφασή της να χωρίσει από τον πατέρα της κόρης της τονίζοντας: «Η μητρότητα είναι ένα κομμάτι το οποίο αν δε βιώσεις δεν το γνωρίζεις. Έκανα φυσιολογική γέννα, βίωσα όλον τον πόνο. Μετά τη γέννα ένιωθα ότι έχω τη δύναμη να σταματήσω μια νταλίκα. Ένας χωρισμός είναι κι ένας θάνατος. Στον χωρισμό αυτό που σε πονάει είναι η απότομη αποκοπή από μια συνήθεια. Έχω περάσει κατάθλιψη, μπορώ να την αναγνωρίσω σε ανθρώπους. Μου πήρε χρόνια να αποφασίσω να χωρίσω, θεωρούσα ότι είναι δική μου αποτυχία γιατί η γυναίκα κρατάει το σπίτι. Προτεραιότητά μου είναι να έχω καλά εμένα για να μπορώ να φροντίζω το παιδί μου και όσους το χρειάζονται».

Η 20χρονη, Λήδα Φόστερ, είναι καρπός του έρωτα με τον πρώην σύζυγό της, τον Αμερικανό μουσικό, Άλεξ Φόστερ. Το ζευγάρι υπήρξε παντρεμένο από το 2003 έως το 2011, όταν και πήραν την απόφαση να χωρίσουν οριστικά, διατηρώντας ωστόσο άψογες σχέσεις μέχρι και σήμερα.

https://www.instagram.com/p/B2CFU5-oi4t/

Η κόρη της Ματθίλδης Μαγγίρα είχε μιλήσει στο People για την απόφασή της να φύγει στο εξωτερικό εξηγώντας: «Επειδή το εκπαιδευτικό σύστημα στην Ελλάδα δεν μου αρέσει τόσο, έχω αποφασίσει να πάω στη Νέα Υόρκη σε κάποιο καλλιτεχνικό σχολείο, για να μπορέσω να ακολουθήσω το όνειρό μου και να γίνω ηθοποιός, τραγουδίστρια και performer. Ό,τι είναι και η μαμά μου».

Από πλευράς της η ηθοποιός είχε εξομολογηθεί στην Ελεονώρα Μελέτη τους λόγους πίσω από την μετακόμιση της κόρης της τονίζοντας: «Έσπασε η καρδιά μου όταν η κόρη μου στα 15 ζήτησε να πάει στην Αμερική. Ήξερα τον λόγο που ήθελε να πάει. Είχε την ανάγκη να δημιουργήσει και να χτίσει σχέση με τον πατέρα της, με τον οποίο είχαν μία σχέση σε επίπεδο τουριστικό, όταν ερχόταν τα καλοκαίρια. Και με τα σχολεία εδώ δεν της άρεσε. Δέχθηκε bullying στο δημοτικό, της έλεγαν ότι είναι μαύρη. Και ήρθε μία μέρα κλαίγοντας και μου λέει «Με φωνάζουν μαύρη». Της δείχνω το μαύρο και της λέω: Παιδί μου, αυτό εδώ τι χρώμα είναι; Είσαι εσύ τέτοιο χρώμα; Θα πας και θα πεις στο παιδάκι να πει στη μαμά του να το πάει σε έναν οφθαλμίατρο γιατί μάλλον έχει αχρωματοψία, της είπα. Αυτή ήταν η δική μου αντιμετώπιση».

Και πρόσθεσε: «Μετά στο γυμνάσιο είχε και από καθηγητές. Σ’ ένα μάθημα πήγε απ’ το 17 στο 15. Ζήτησα τον λόγο από τον καθηγητή. Του εξήγησα ότι έχει δυσλεξία και απόσπαση συγκέντρωσης και ο καθηγητής μου είπε πως αυτά δεν υπάρχουν και είναι στο μυαλό μας. Δεν υπάρχει δυσλεξία και λοιπά, και μου είπε ότι ίσως είναι καλύτερα να πάρω το παιδί από το μουσικό σχολείο και να το πάω σε ένα συμβατικό. Έτρεξα πολύ. Έκανα πολύ μεγάλο αγώνα. Ζήτησα συνάντηση με τον διευθυντή και απευθύνθηκα και στο Υπουργείο Παιδείας. Μετά απ΄όλα αυτά, άλλαξε η συμπεριφορά τους».

Απαντώντας σε ερώτηση του Γιώργου Κρικοριάν για τη Eurovision και το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι που εκπροσωπεί την Ελλάδα η Ματθίλδη Μαγγίρα σχολίασε: «Η παρουσίαση του εθνικού τελικού για την Eurovision ήταν πολύ ωραία εμπειρία. Δε με τραβάει η Eurovision τώρα πλέον. Δε μου άρεσε το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει φέτος. Ήταν άλλη εποχή όταν στέλναμε τα έθνικ τραγούδια, τώρα θέλει κάτι άλλο».

Πηγή κεντρικής: ndp