Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με νέα αλλαγή στα μαλλιά: Ακόμη πιο σκούρα καστανά και με curtain bangs

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με νέα αλλαγή στα μαλλιά: Ακόμη πιο σκούρα καστανά και με curtain bangs

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου υιοθέτησε για τα καλά τα brunette μαλλιά και οι followers της ανυπομονούν να τη δουν στο J2US.

Αν κάτι με κάτι δεν φοβάται να πειραματιστεί η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι με τα μαλλιά της. Η αλήθεια είναι πως έχουμε δει την ηθοποιό και frontwoman του συγκροτήματος Mama Sings Fire με ξανθά μαλλιά, με κόκκινα, ακόμα και με ροζ, ενώ πρόσφατα «τόλμησε» να επιστρέψει στο φυσικό της χρώμα που δεν είναι άλλο από ένα ζεστό καστανό.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου:Οι φωτογραφίες απ' όταν ήταν 16 χρονών και η ομοιότητα με την μικρή της κόρη

https://www.instagram.com/p/C4A6lHWsgmy/

Όλα αυτά βέβαια, μέχρι τώρα αφού, η ίδια όπως αποκάλυψε στο προφίλ της στο Instagram, λίγες ώρες πριν τη νέα εμφάνισή της στo J2US με τον coach της Ίαν Στρατή, σκούρυνε ακόμη περισσότερο τα μαλλιά της, ανανεώνοντας παράλληλα το κούρεμά της με curtain bangs και έντονες μύτες.

Πάντως όποιο μήκος κι αν έχει επιλέξει και όποια απόχρωση κατά καιρούς η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι πάντα το ίδιο εντυπωσιακή και είναι η απόδειξη πως δεν μάς πηγαίνει μόνο η φυσική απόχρωση των μαλλιών μας, όπως πιστεύουν πολλοί.

H συμμετοχή της στο J2US με coach τον Ίαν Στρατή

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου πέραν των δικών της μουσικών εμφανίσεων με την μπάντα της συμμετέχει και στο J2US, έχοντας για coach της τον Ίαν Στρατή. Κι αν κάποιοι στην αρχή αμφισβήτησαν τη συμμετοχή τους, αφού πρακτικά κι εκείνη ξέρει να τραγουδάει - κάτι που θεωρήθηκε άδικο για τους άλλους διαγωνιζόμενους - οι μέχρι τώρα επιλογές των τραγουδιών που έχουν να φέρουν εις πέρας δικαιολογεί την ύπαρξη αυτού του ζευγαριού στο show. Ο λόγος είναι πως τα τραγούδια είναι τελείως διαφορετικό στυλ από αυτά που τραγουδάει κανονικά, οπότε η καθοδήγηση από τον Ίαν Στρατή είναι απαραίτητη.

https://www.instagram.com/reel/C4TSJzNM54G/

Oι κόρες της είναι το «mini me» της

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Φώτης Μπερνάντο έχουν αποκτήσει δύο κόρες, δύο της κόρες, την 7χρονη Λυδία και την 5χρονη Ηλέκτρα. Μπορεί να μην έχουμε δει τα πρόσωπά τους, αφού το ζευγάρι προτιμάει να κρατάει την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είναι σίγουρο πάντως πως πρόκειται για «μικρογραφίες» της ηθοποιού, αν κρίνουμε από τα στιγμιότυπα που δημοσιεύει κάποιες φορές η ίδια.

https://www.instagram.com/p/CpNMpyCMDGy/