J2US: Η Καίτη Γαρμπή δεν χρειάζεται επιβεβαίωση από τον Διονύση Σχοινά, είπε, με αφορμή ένα τραγούδι

Τζένη Ντεμιράι
J2US: Η Καίτη Γαρμπή δεν χρειάζεται επιβεβαίωση από τον Διονύση Σχοινά, είπε, με αφορμή ένα τραγούδι

Ποιος αποχώρησε από το J2US

Το βράδυ του Σαββάτου 9 Μαρτίου ολοκληρώθηκε το τέταρτο live του J2US, με ανεβασμένη διάθεση, λάμψη και αναπάντεχες στιγμές.

Στο show τραγούδησε η Ιουλία Καλλιμάνη, η οποία ξεσήκωσε όσους βρίσκονταν στο πλατό αλλά και όσους παρακολουθούσαν από το σπίτι. Επιπλέον, ένα ζευγάρι που αγαπήθηκε ιδιαίτερα μέσα από το Fame Story, η Αριστέα και ο Τίτος, τραγούδησα μαζί και σχολιάστηκαν έντονα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

J2US: Η Δέσποινα Βανδή ανακοίνωσε τη συνεργασία με Mente Fuerte και έστειλε μήνυμα στη Μελίνα

Η εμφάνιση Τίτου – Αριστέας και τα σχόλια για το ντύσιμο της φιναλίστ του Fame Story

Πιο αναλυτικά, ενώ το κοινό θεώρησε τρυφερή τη μουσική τους συνεύρεση, πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν αρνητικά το outfit της Αριστέας, χαρακτηρίζοντας το «άσχετο με την περίσταση», «δεύτερο» ή ακόμα και «ελεεινό».

Η Αριστέα φορούσε ένα διχτυωτό maxi φόρεμα, το οποίο είχε μεγάλα ανοίγματα. Από μέσα είναι φορέσει ένα ψηλόμεσο σορτς-εσώρουχο, το οποίο έλαβε πολλές αρνητικές κριτικές.

Καίτη Γαρμπή για Διονύση Σχοινά

Η Γαλάτεια Βασιλειάδη και ο Γιώργος Παπαδόπουλος ερμήνευσαν το τραγούδι «Γυναίκα της ζωής σου», το οποίο, όταν κλήθηκε να σχολιάσει η Καίτη Γαρμπή, ο Νίκος Κοκλώνης είπε «Το πρέπει να το αφιερώνεις στον Διονύση εσύ, είσαι η γυναίκα της ζωής του», με την τραγουδίστρια να απαντά «Μετά από 30 χρόνια επιβεβαίωση θέλουμε;».

Ποιος αποχώρησε από το J2US

Στο τέλος της βραδιάς ένα ζευγάρι έπρεπε να αποχωρήσει από το J2US. Το τηλεοπτικό κοινό κλήθηκε για ακόμα μία φορά να ψηφίσει τους αγαπημένους του διαγωνιζόμενους, με τον Πέτρο Ίμβριο και την Αλίνα Κωτσοβούλου να συγκεντρώνουν τις λιγότερες ψήφους και να αναγκάζονται να αποχαιρετήσουν το λαμπερό show.

https://www.instagram.com/reel/C4UD06moI3K/

Μετά την αποχώρησή της, η Αλίνα ανέφερε «πέρασα πάρα πολύ ωραία. Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω από κοντά πως βγαίνει μία υπερπαραγωγή στην οθόνη, πώς γίνεται να δουλεύουν τόσες πολλές ειδικότητες μαζί, ορχήστρες, χορογράφοι, σκηνοθέτες, ένα μεγάλο πανηγύρι καλλιτεχνικό και είχα έναν εξαιρετικό couch, τον Πέτρο τον Ίμβριο, που είναι ένα μεγάλο απόκτημα στη ζωή μου. Πιστεύω ότι θα έχουμε μέλλον».

J2US: Η JLo της Ελλάδας, Δέσποινα Βανδή, «έπαθε» Ariana Grande και όλοι κοίταζαν τα χέρια της

Πηγή κεντρικής εικόνας: @kaitigarbi