Η Νατάσα Θεοδωρίδου έκανε νέο βίντεο στο TikTok με την κόρη της Ανδριάννα Φουστάνου και αποθεώθηκε

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Νατάσα Θεοδωρίδου έκανε νέο βίντεο στο TikTok με την κόρη της Ανδριάννα Φουστάνου και αποθεώθηκε

Η Νατάσα Θεοδωρίδου δεν χαλάει χατίρι στις κόρες της κι έτσι έκανε ακόμα ένα βίντεο στο TikTok, αυτή την φορά με την μικρότερη Ανδριάννα Φουστάνου.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι μια από τις πολύ σπουδαίες ελληνικές φωνές. Πέρα από την μεγάλη καριέρα της στο τραγούδι, όμως είναι και μια πολύ περήφανη μαμά, αφού έχει αποκτήσει δύο υπέροχες κόρες, την 29χρονη Κριστιάνα και την 23χρονη Ανδριάννα.

Τα δύο κορίτσια παρότι προέρχονται από δύο διαφορετικούς γάμους της τραγουδίστριας - η Κριστιάνα είναι κόρη του Τάκη Μπέττα και η Ανδριάννα κόρη του Ανδρέα Φουστάνου - έχουν πάρα πολύ καλές σχέσεις και μεταξύ τους, όπως και με την μαμά τους, την οποία μάλιστα συνοδεύουν και κάθε καλοκαίρι στις διάφορες περιοδείες της.

https://www.instagram.com/p/B86mo3LJy1n/

Το TikTok βίντεο

H Ανδριάννα, αν και είναι η μικρότερη στην οικογένεια είναι πιο χαμηλών τόνων από την αδερφή της, γι' αυτό και το προφίλ της στο Instagram είναι ιδιωτικό ενώ και το προφίλ της στο TikTok είχε μόλις 3 δημοσιεύσεις.

natasa-(2).jpg

Παρ' όλα αυτά, το κλίμα των Χριστουγέννων φαίνεται πως της έδωσε έμπνευση και πρόσθεσε άλλο ένα βίντεο στο TikTok με την Νατάσα Θεοδωρίδου και το viral κομμάτι των Snik και Ivan Greco «OAED».

Το αποτέλεσμα ήταν απολαυστικό, με τους followers της να ενθουσιάζονται και με την ίδια αλλά και με τη μαμά της που ουσιαστικά ήταν σαν να γύρισε mini τραπ βίντεοκλιπ. Η Νατάσα Θεοδωρίδου άλλωστε δεν χαλάει χατίρι στις κόρες της αλλά και δεν σνομπάρει την τραπ μουσική, αφού μάλιστα έχει βρεθεί να τραγουδάει μαζί και με τον Mente Fuerte. Επίσης είναι γνωστό πως έχει πολύ χιούμορ, οπότε το συγκεκριμένο βίντεο ήταν «μονόδρομος».

Αυτή άλλωστε, δεν ήταν η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια έχει γυρίσει βίντεο στο TikTok με τις κόρες της. Aπό την περίοδο της καραντίνας κι έπειτα οι τρεις τους δημοσιεύουν πολύ συχνά βίντεο στα social media που είτε κάνουν διάφορα trends είτε τραγουδάνε.