Πάολα και Παολίνα Ζογλοπίτη σε σπάνια φωτογραφία τώρα τις απόκριες -Μοιάζουν σαν αδερφές

Μαμά και κόρη ντυμένες ινδιάνες στο καρναβάλι της Χαλκιδικής.

Η Πάολα (Φωκά) μαζί με τον Φώτη Ζογλοπίτη, έχουν μαζί τη μοναχοκόρη τους Παολίνα Ζογλοπίτη. Η δημοφιλής τραγουδίστρια έγινε μητέρα για πρώτη φορά σε ηλικία 20 ετών και έχει μιλήσει αρκετές φορές δημόσια για τη μητρότητα και την ιδιαίτερη σχέση που έχει με την 20χρονη κόρη της.

Τι συμβαίνει με την ανακοίνωση του Παλατιού στο BBC για την Kate Middleton

paola_official___1692115126_3170013903071706904_1386815406.jpg

@paola_official__

Η Παολίνα είναι σήμερα 20 ετών και σπουδάζει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στη σχολή Πολιτικών Επιστημών. Η Παολίνα φαίνεται πως έχει πάρει το ταλέντο της μητέρας της, αφού παράλληλα με τις σπουδές της, ασχολείται επαγγελματικά με τον χορό, δημοσιεύοντας συχνά videos στο Instagram και TikTok.

Μαμά και κόρη μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό και αυτό το βλέπουμε μέσα από κάθε τους ανάρτηση στα social media.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έκανε το viral trend στο TikTok με τον «Σκορπιό» και έχουμε νικήτρια

https://www.instagram.com/p/CISi3chDWLv/

Πάολα και Παολίνα ντυμένες ινδιάνες

Εχθές, η Πάολα βρέθηκε μαζί με την κόρη της στο καρναβάλι της Χαλκιδικής. Οι δυο τους ντυμένες ινδιάνες, πόζαραν και ανέβασαν ποστ και στόρις στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα, η Πάολα έκανε μία ανάρτηση με τις δυο τους να μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

https://www.instagram.com/p/C4oIgwOrljO/

Η Πάολα φορούσε ένα μεγάλο καπέλο ινδιάνου με μεγάλα κόκκινα και λευκά φτερά, ενώ η Παολίνα εκτός από τα εντυπωσιακά ρούχα ήταν από την κορυφή μέχρι τα νύχια βαμμένη μπλε. Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι ακόμα και μεταμφιεσμένες οι ομοιότητά τους δεν κρύβεται. Αμέσως, η φωτογραφία γέμισε με τα πιο όμορφα και εύστοχα σχόλια, από τα οποία συγκεντρώσαμε τα πιο εύστοχα στην παρακάτω gallery…

Η στήριξη της Παολίνας προς τη μαμά της

Η Παολίνα, έχει κάνει αρκετές φορές quest εμφάνιση στο μαγαζί που τραγουδάει η μαμά της. Την προηγούμενη φορά, την ώρα που τραγουδούσε η μητέρα της, σηκώθηκε και χόρεψε μαζί της, ξεσηκώνοντας αμέσως το πλήθος.

https://www.instagram.com/tv/CXd066hgLl1/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της Παολίνας Ζογλοπίτη με τη μητέρα της, Πάολα.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Tα ηλιοβασιλέματα στην Κρήτη είναι τα αγαπημένα της και η «αιτία» είναι ο Μόργκαν