Θα έχουμε έκπληξη στη Μάγισσα; Μία φωτογραφία - γρίφος δείχνει το τέλος του Μιχαήλ και της Δαμιανής

Κατερίνα Μπούσιου
Θα έχουμε έκπληξη στη Μάγισσα; Μία φωτογραφία - γρίφος δείχνει το τέλος του Μιχαήλ και της Δαμιανής

Η απίθανη σκηνή της Έλλης Τρίγγου στη Μάγισσα, ο θυμός του κοινού με τη Δαμιανή και τον γιο της Τζανή, ο θρήνος του Γιώργου Γάλλου ως Μιχαήλ. 

Οι περισσότεροι τηλεθεατές ήταν υποψιασμένοι για το χθεσινό επεισόδιο της Μάγισσας. Για την επικράτηση του Τζανή που είναι ο νέος καπετάνιος των Λασκαραίων και για τον φόνο της Αναστασίας από τη Δαμιανή. Δεν ήμασταν όμως προετοιμασμένοι για μία άρτια σκηνή από την Έλλη Τρίγγου, για την οποία μας έδωσε αρκετές λεπτομέρειες στο Twitter/Χ ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος, ούτε όμως για τη φωτογραφία που ανακαλύψαμε από το backstage της σειράς στο Instagram και δείχνει πολλά για το μέλλον. Το τέλος των 2 μεγάλων πρωταγωνιστών, του Μιχαήλ και της Δαμιανής.

Όλα τα κρίματα του κόσμου φανερώθηκαν στη Θεοφανώ και τώρα έρχεται η τιμωρία

Είναι μαθηματικά βέβαιο πια, πως στο τέλος της Μάγισσας πηγαίνουμε για την τελική αναμέτρηση της Θεοφανώς με την Κυπριανή και ήδη στο είχα αποκαλύψει με ποιον τρόπο θα γίνει σταδιακά.

Το μυστικό της Θεοφανώς στη Μάγισσα, αποκαλύπτεται και ο αδελφός της Σπήλιος σώζει το μωρό της

Χθες η Έλλη Τρίγγου σε ένα όραμά της, συνέθεσε όλες τις αμαρτίες, τα κρίματα από την αρχή της σειράς μέχρι και σήμερα, σα να σημαίνει πως από εδώ και πέρα ζούμε την έναρξη της τιμωρίας. Θαυμάσαμε τη φωτογραφία, τον φωτισμό, τη σκηνοθεσία, την ερμηνεία σε αυτή την κορυφαία σκηνή. Και ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος μας έδωσε λεπτομέρειες με ανάρτησή του για αυτό το επεισόδιο, το δυσκολότερο από όλες τις απόψεις στη σειρά.

1710800248542-454737329-xaritosgiatheofano.jpg

Είδαμε τη μάχη, είδαμε την επικράτηση του Τζανή, τον θυμό και την απογοήτευση του Κανέλλου και την ασυγκράτητη Δαμιανή που δολοφόνησε την Αναστασία, δίχως ντροπή. Το κοινό δεν προλάβαινε στα social media να κάνει σχόλια. Ζητώντας από τον εθνικό θείο, τον Νίκο Ψαρρά ως Κανέλλο, να καταλάβει πως η Δαμιανή είναι δολοφόνος.

Ο δρόμος για τέλος του πρώτου κύκλου της σειράς είναι μακρύς, μα έχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον, δικαιολογώντας την αρτιότητα της Μάγισσας. Μία φωτογραφία από τα γυρίσματα και το παρασκήνιο που ανακάλυψα θα σε βάλει και εσένα σε σκέψεις. Το αιματοβαμμένο στιγμιότυπο λέει πολλά για δύο τηλεοπτικούς ήρωες.

finalemagissas.jpg

Είναι μία μάχη που δεν έχουμε δει ακόμη: Ο Μιχαήλ (Γιώργος Γάλλος) είναι λαβωμένος στην καρδιά, άρα το χτύπημα είναι μοιραίο και η Δαμιανή (Κατερίνα Λέχου) επίσης αιματοβαμμένη. Πρόσεξε και το σημάδι στο λαιμό του Τζανή. Μπορεί και αυτό να είναι μοιραίο. Ο μόνος κάπως σε καλύτερη κατάσταση είναι ο Κανέλλος (Νίκος Ψαρράς) και ο Μάρκος. Επίσης ούτε τη Ρηνιώ τη βλέπουμε πολύ καλά.

Αυτή τη σύγκρουση δεν την έχουμε δει ακόμη. Που σημαίνει ότι θα υπάρξει αντεπίθεση του Μάρκου, του Αντρέι, του Μιχαήλ και του Βρώτσου για να ανακαταλάβουν τον πύργο των Λασκαραίων που τώρα βρίσκεται υπό την κατοχή των Γερακάρηδων. Θα είναι η προτελευταία μάχη πριν το φινάλε.

Μήπως αυτό είναι ένα ακόμη όραμα της Θεοφανώς, αν και γνωρίζουμε μετά βεβαιότητας πως Δαμιανή και Μιχαήλ πεθαίνουν στο τέλος;

Και για να είμαστε ακριβείς, αυτή η φωτογραφία προέρχεται από το προφίλ της μακιγιέζ της σειράς, Καρολίνας Οικονομίδη η οποία και ευχαριστεί τους ηθοποιούς με το σχόλιο: «Ήταν χαρά μου που σας δολοφόνησα». Άρα, μας αποχαιρετούν οριστικά.

https://www.instagram.com/p/Cx02245rkQl/

Προς το παρόν σήμερα θα θαυμάσουμε ξανά το μεγαλείο του Γιώργου Γάλλου ως ρόλος. Όπως ακριβώς μας συγκίνησε στο επικό τέλος του στις Άγριες Μέλισσες, έτσι και σήμερα ο θρήνος του για την Αναστασία θα είναι συγκλονιστικός.