Το μυστικό της Θεοφανώς στη Μάγισσα, αποκαλύπτεται και ο αδελφός της Σπήλιος σώζει το μωρό της

Κατερίνα Μπούσιου
Το μυστικό της Θεοφανώς στη Μάγισσα, αποκαλύπτεται και ο αδελφός της Σπήλιος σώζει το μωρό της

Ξεκινά η εβδομάδα της ανατροπής στη Μάγισσα και όσα θα δεις θα σε θυμώσουν αλλά και θα σε συγκινήσουν. Θα σε βάλουν όμως και σε σκέψεις για το φινάλε.

Τα δύο επεισόδια αυτή της εβδομάδας στη Μάγισσα, είναι ίσως και από τα πιο σημαντικά. Συγκινητικά επίσης και σε επίπεδο υποκριτικό για τους ηθοποιούς μία πολύ ωραία τους στιγμή. Όλα θα είναι δραματικά από εδώ και πέρα, με μόνη ελπίδα το να ξανασμίξει κάποια στιγμή ο Αντρέι και η Θεοφανώ. Η τελευταία αναγκάζεται να μοιραστεί το μεγάλο της μυστικό για την καταγωγή της. Το οποίο τη βάζει πλέον στην τελική ευθεία για τη μεγάλη της μάχη (μέχρι τελικής πτώσεως) με την Κυπριανή.

Εντός και εκτός πύργου

Πολλοί και πολύ θα θυμώσουν με τον Τζανή στη Μάγισσα αυτές τις ημέρες, γιατί είναι τα επεισόδια της επικράτησής του στον πύργο των Λασκαραίων όπου πλέον με τον πιο επίσημο τρόπο, τίθεται αρχηγός της σειριάς του. Οι καπεταναίοι της Μάνης δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά και δίνουν την έγκρισή τους.

Μία αναπάντεχη αποκάλυψη και τιμωρία στη Μάγισσα: Ο Μάρκος εκδικείται τη δολοφονία της μητέρας του

Η Θεοφανώ παραμένει εγκλωβισμένη ακόμη στον πύργο, κρυμμένη από τον Βρώτσο (λίγο πριν το σκάσει και εκείνος από τον πύργο) μαζί με το μωρό της. Δεν θα μπορέσει όμως να μείνει για πολύ στο υπόγειο, χωρίς τροφή, νερό και οξυγόνο. Εκεί θα περάσει και ένα μεγάλο επεισόδιο μεταφυσικής κρίσης. Με τη μητέρα της Αναχίτ να της μιλά και να την επιστρέφει από τον θάνατο στο φως.

Της ζητά να αποφασίσει για τη μοίρα της και να παλέψει για τον σκοπό της ύπαρξής της. Να χρησιμοποιήσει το χάρισμά της. Από αυτόν τον διάλογο ωστόσο θα καταλάβουμε λίγο το φινάλε της σειράς.

https://www.instagram.com/p/C4nRWsxIwfu/

Αντρέι, Μάρκος, Μιχαήλ και Βρώτσος βρίσκονται κρυμμένοι εκτός πύργου αλλά δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Εκεί που βρίσκονται όλοι μαζί ο Αντρέι αναγκάζεται να πει στον Μάρκο πως η Θεοφανώ είναι ετεροθαλής αδελφή του Σπήλιου.

Για να τον αποτρέψει από το να κάνει επίθεση στον πύργο για να τη σώσει χωρίς να έχει τον στρατό που πρέπει για να νικήσει.

Ξέρει ο Αντρέι πως και η Θεοφανώ, θα μοιραστεί αυτό το μυστικό με τους Γερακάρηδες, οι οποίοι έχουν γίνει μόνιμοι κάτοικοι του πύργου. Η Κυπριανή πιέζει για την τιμωρία της, αλλά η Δαμιανή πιέζει να μην πεθάνει τουλάχιστον το μωρό, γιατί είναι γιος του Μάρκου. Τότε ο Σπήλιος αποφασίζει να το στείλει με ένα δικό του έμπιστο άνθρωπο σε μία οικογένεια, μακριά από τη Μάνη. Δεν ξέρει ακόμη πως η Θεοφανώ είναι αδελφή του. Είναι λίγο πριν το μάθει.

«Nτροπή»: Οι φανς της Μάγισσας δίκασαν την Κατερίνα Λέχου ως Δαμιανή πριν τον δεύτερο φόνο της

Κυπριανή και Θεοφανώ ετοιμάζονται για την τελική τους αναμέτρηση, αλλά δεν θα είναι μόνο οι δυο τους σε όλο αυτό. Θα συμμετέχουν και οι δύο οικογένειες με τον τρόπο τους. Όσοι θα έχουν απομείνει μέχρι τότε, γιατί θα έχουμε και άλλες απώλειες.