Μία αναπάντεχη αποκάλυψη και τιμωρία στη Μάγισσα: Ο Μάρκος εκδικείται τη δολοφονία της μητέρας του

Κατερίνα Μπούσιου
Μία αναπάντεχη αποκάλυψη και τιμωρία στη Μάγισσα: Ο Μάρκος εκδικείται τη δολοφονία της μητέρας του

Όχι απλά μαχαιρώνει θανάσιμα η Δαμιανή την Αναστασία, αλλά της ρίχνει και τις ευθύνες που όμως δεν της αναλογούν. Στη Μάγισσα έχουμε την συνέχεια ενός πολέμου που ξεκίνησε από μία απιστία. 

Τη Δευτέρα, 7 επεισόδια πριν το φινάλε του πρώτου κύκλου της Μάγισσας θα πρέπει να οπλιστείς με αρκετή υπομονή για να μη θυμώσεις με τους «κακούς» χαρακτήρες και όσα θα κάνουν στους καλούς. Δυστυχώς όλα τα άλλα είναι περιττά, μπροστά στη σκηνή της Δαμιανής να δολοφονεί με θυμό και χωρίς κανέναν ενδοιασμό την Αναστασία, τη μεγάλη της αντίζηλο. Μόνο που δεν ξέρει, πως αυτή της η πράξη δεν θα μείνει ατιμώρητη από τον γιο της Μάρκο. Μαζί με τον Μιχαήλ ορκίζονται εκδίκηση. Και θα έχουν αποτέλεσμα.

Η θυσία του Αντρέι και η συμμαχία με Μάρκο και Μιχαήλ

Δυστυχώς αργά θα φτάσει ο Αναστάσης Ροϊλός ως Αντρέι στον πύργο Λασκαραίων με τον μίνι στρατό του στη Μάγισσα. Η επέλαση των Γερακάρηδων είναι θεαματική. Αγωνιά για την τύχη της Θεοφανώς, αλλά για αυτήν έχει φροντίσει ο Βρώτσος, ο οποίος την κρύβει μαζί με το μωρό της στα υπόγεια σε ένα σημείο που δεν γνωρίζει κανείς. Δεν θα κρατήσει για πολύ, η προστασία της.

Νούσιας και Τρίγγου είναι αδέλφια στη Μάγισσα και το κοινό δε σταμάτησε να τρολάρει το μέλλον τους

Ο Τζανής αισθάνεται νικητής, ατρόμητος και αρχηγός. Μπαίνει στο παλιό του πατρικό με έπαρση. Το φωτογραφικό στιγμιότυπο, τα λέει όλα όπως και το ύφος του.

tzanis.jpg

Στον αιματοβαμμένο πύργο ο Κανέλλος, υπνωτισμένος από το βότανο της Δαμιανής, ζητά ξέπνοος από τον Τζανή να τον σκοτώσει, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα το κάνει ο ίδιος και μάλιστα σύντομα. Ο νέος αρχηγός του πύργου όμως που μόλις του έχει ζητήσει την συμπαράστασή του, θα αφήσει για αργότερα την τύχη του θείου του. Γενικά, αυτή η...τύχη του Νίκου Ψαρρά στη Μάγισσα, αποτελεί ένα μικρό μυστήριο.

Υπάρχει και μία δεύτερη απειλή. Η συγκλονιστικότερη σκηνή από τις μελλοντικές της σειράς, είναι σίγουρα η στιγμή της δολοφονίας της Αναστασίας από τη Δαμιανή. Όταν η σύγκρια του Μιχαήλ της βάζει τις φωνές για την προδοσία της και για τη βοήθεια που παρείχε στον Τζανή, λέγοντας της πως θα τιμωρηθεί, η Δαμιανή αρπάζει ένα μαχαίρι και τη σκοτώνει.

Λίγο πριν ξεψυχήσει η μητέρα του Μάρκου, ακούει και το μισητό μονόλογό της. Να της λέει η Κατερίνα Λέχου, πως έκανε υπομονή τόσα χρόνια και πως της άξιζε αυτό το τέλος. Η ηθοποιός Στεφανί Καπετανίδη, η οποία την υποδυόταν από τον Σεπτέμβριο, κάνει ένα πολύ συγκινητικό φινάλε του ρόλου της.

https://www.instagram.com/p/C0v8V2io6mG/

Η Δαμιανή νομίζει ότι αυτή η δολοφονία θα χρεωθεί στους Γερακάρηδες και πως εκείνη θα τη γλιτώσει. Βασικά πιστεύει πως Μάρκος και Μιχαήλ δε ζουν, οπότε δεν μπορεί να έχει στο μυαλό της ότι η πράξη της θα έχει και συνέπειες. Εδώ κάνει ένα μεγάλο λάθος.

Πώς είναι δυνατόν ο Μάρκος να μην εκδικηθεί τη δολοφονία της μητέρας του; Του μόνου ανθρώπου που ποτέ δεν τον πρόδωσε; Μαζί με τον πατέρα του Μιχαήλ θα κυνηγήσουν τους Γερακάρηδες, αλλά η Ρηνιώ είναι εκείνη που θα τους προσγειώσει στην πραγματικότητα. Δεν είναι αυτοί οι δολοφόνοι.

Ήδη θα παρακολουθεί τη μητέρα της, θα την έχει υποψιαστεί, γιατί εκεί που βρισκόταν η Αναστασία πριν το θάνατό της, κανένας Γερακάρης δεν πέρασε ποτέ. Ως κόρη της Δαμιανής έχει μάθει να μη σοκάρεται πια με όσα τους συμβαίνουν στην οικογένεια, αλλά αυτό που θα ανακαλύψει θα καταφέρει να τη συντρίψει.

Ο Μάρκος επίσης αδυνατεί να πιστέψει πως εκείνη που τον μεγάλωσε ως δεύτερη μάνα, υπήρξε τόσο σκληρή μαζί του. Βέβαια η Κατερίνα Λέχου στη συνέντευξή της στο Queen.gr μας είχε δώσει μία εξήγηση για αυτό.

Κατερίνα Λέχου: «Είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου αλλά όλες τις υπερβολές μου τις παίρνω ως μάθημα»

Η σύγκρουση θα είναι αναπόφευκτη, αλλά τότε είναι που η Δαμιανή θα πάρει την απόφαση να βάλει τέρμα στη ζωή της.

markosdamiani.png

Θα μεσολαβήσει ένα ακόμη συνταρακτικό γεγονός ενδιάμεσα. Αλλά για αυτό, θα μιλήσουμε όταν θα έχουμε νέες πληροφορίες. Προς το παρόν μία μικρή φωτογραφική γεύση για όσα θα ακολουθήσουν την προσεχή Δευτέρα και Τρίτη.