MasterChef: Ο Άνχελ κοντράρει τον Γιάννη στον τίτλο του χειρότερου αρχηγού με αποδείξεις

Πατούλια Κατερίνα
MasterChef: Ο Άνχελ κοντράρει τον Γιάννη στον τίτλο του χειρότερου αρχηγού με αποδείξεις

Στα χνάρια του Γιάννη βαδίζει αργά και σταθερά ο Άνχελ, ο οποίος είδε την ομάδα του, τη γκρι μπριγάδα να χάνει στο mystery box της εβδομάδας από τους μπορντώ.

«Από τη στιγμή που είμαι αρχηγός, έχω τη δυνατότητα να το πάρω πάνω μου», είπε ο Άνχελ, ο αρχηγός των γκρι στο τελευταίο επεισόδιο του MasterChef. Kαι δεν ήταν αυτή η μόνη κουβέντα του Άνχελ που έκανε το κοινό να απορήσει για το αν ο παίκτης που διεκδίκησε και πήρε την ασυλία από τον Νίκο Κυψίδη έχει αλλάξει τόσο πολύ μέσα σε λίγα μόνο επεισόδια.

Ο Ηλίας προκάλεσε τον Γιάννη στο MasterChef αλλά ο Κώστας είπε την πιο σοφή κουβέντα

Είναι ο Άνχελ δίκαιος αρχηγός στο MasterChef; ΝΟΠ

Η ομάδα του Άνχελ έχασε τελικά στη δοκιμασία του Mystery Box, με τους παίκτες να πρέπει να ψηφίσουν τον επόμενο παίκτη που θα μπει στη διαδικασία αποχώρησης μαζί με τον Ηλία και τον Χρήστο Γανίτη.

Κι όταν έφτασε η στιγμή να ψηφίσει ο Άνχελ κάποιον από τους συμπαίκτες του, ο τρόπος με τον οποίο μίλησε στη Ζωή, έκανε το κοινό να ξεσπάσει.

«Θεωρώ πως είσαι η πιο αδύναμη από την ομάδα και δεν έχει άλλη κουβέντα», είπε ο Άνχελ κοφτά και κατηγορηματικά στη Ζωή, η οποία μάταια προσπαθούσε να πείσει τον αρχηγό της ομάδας της πως και πόντους φέρνει και καλά πιάτα ετοιμάζει.

«Μέσα στην κουζίνα η δημοκρατία δεν πρέπει να επικραττεί», είπε και ο Κώστας για να στηρίξει την απόφαση του Άνχελ και κάπου εκεί το κοινό αντέδρασε, υπενθυμίζοντας στους παίκτες πως μιλάμε για τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής κι όχι, o Άνχελ δεν είναι ο Carmen Berzatto (Jeremy Allen White) του Bear για να του λένε όλοι «Yes chef»!

Αν σκεφτείς πως ο Άνχελ είχε στην ομάδα του τον Χρήστο ο οποίος έδωσε στους κριτές κοτόπουλο άψητο πασπαλισμένο με βανίλια την οποία μπέρδεψε, καταλαβαίνουμε όλοι γιατί ο Χρήστος παρακαλούσε τον αρχηγό του να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση! Με λίγα λόγια, ντράπηκε και η ντροπή!

Η αδικία στο MasterChef με την αποχώρηση του Παναγιώτη και η έκπληξη με μία επιστροφή

Η ψηφοφορία της ντροπής στο MasterChef

https://www.instagram.com/p/C4tijTNLBnm/

Πρώτη ψήφο πήρε η Ζωή από τον αρχηγό τον Άνχελ. Η ψήφος της Βιβής πήγε στον Χρήστο ενώ κι ο Σταμάτης ψήφισε τον Χρήστο θεωρώντας ότι είχε τη χειρότερη προσπάθεια.

Ο Χρήστος από την πλευρά του ψήφισε τη Ζωή, όπως έκανε κι ο Κώστας. Η Ζωή έδωσε την ψήφο της στον Χρήστο, όπως έκανε κι ο Ηλίας.

Την ψήφο του στη Ζωή έδωσε κι ο Λευτέρης. Στην ισοπαλία ανάμεσα σε Χρήστο και Ζωή, ο Άνχελ δεν έκανε πίσω και έδωσε πάλι τη Ζωή τονίζοντας:

Στον Μάριο τα 1000 ευρώ

Ο Ηλίας επέστρεψε με το ίδιο γλυκό που έφτιαξε στην προηγούμενη δοκιμασία με σκοπό να πάρει την αρχηγία από τον Γιάννη Κούρτογλου αλλά και πάλι έχασε τον πόντο από τον Μάριο, ο οποίος έφτιαξε πιατάρα, όπως τόνισε ο σεφ Κουτσόπουλος.

Τι είπε το Twitter/X για την αρχηγία του Άνχελ