Η αδικία στο MasterChef με την αποχώρηση του Παναγιώτη και η έκπληξη με μία επιστροφή

Κατερίνα Μπούσιου
Η αδικία στο MasterChef με την αποχώρηση του Παναγιώτη και η έκπληξη με μία επιστροφή

Ο Γιάννης καθαιρείται από αρχηγός στο MasterChef και επιστρέφει η Γεωργία. Μετά από μία δύσκολη εβδομάδα για τον «Πινόκιο» - Κυψίδη ήρθε η επιβράβευση και η συγκίνηση. 

Αρίστευσαν στην προσπάθεια αντιγραφής πιάτου στο MasterChef και οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, όπως δήλωσαν ενθουσιασμένοι οι κριτές. Ένας όμως έπρεπε να φύγει. Όμως το κοινό στο Twitter/X «επαναστάτησε». Το χθεσινό επεισόδιο του μαγειρικού διαγωνισμού ήταν άρτιο και περιπετειώδες όπως αναμενόταν.

https://www.instagram.com/reel/C4jHgtkMv8x/

Οι άριστοι ήταν οι χαμένοι και οι μέτριοι μάγειρες οι κερδισμένοι

Μερικές φορές είναι και θέμα τύχης να επικρατήσεις. Δεν είναι αυτό κανόνας μόνο για το MasterChef, αλλά για όλες τις περιστάσεις. Κάτι τέτοιο ίσχυσε χθες στην δοκιμασία αντιγραφής που θα έκρινε ποιος παίκτης θα αποχωρούσε από τον διαγωνισμό. Όλοι ήταν καλοί μάγειρες, όλοι απέδωσαν τα μέγιστα, δύο έμειναν, ένας στάθηκε τυχερός.

Η ανατροπή στο MasterChef με την πρόταση καθαίρεσης του Γιάννη και η αποκάλυψη για τον Λευτέρη

Πριν μείνουμε στην τελική 3άδα που μονομάχησε, είδαμε αρχικά μία άλλη διασκεδαστική σχεδόν δοκιμασία. Με κουίζ - παιχνίδι μαγειρικών ερωτήσεων. Και εκεί όπως ήδη σου είχα πει, ο Γιάννης θα επικρατούσε. Ως δάσκαλος σε σχολή ήταν πιο άνετος στη διαδικασία και έτσι κέρδισε το προνόμιο να μην αγωνιστεί για την παραμονή του.

Μεγάλος νικητής συνολικά της βραδιάς, ήταν ο Νίκος Κυψίδης. Μετά από μία δύσκολη εβδομάδα, (από αρχηγός των γκρι, μέλος της αντίπαλης ομάδας) πήρε ρεβάνς, αρίστευσε με 4 9άρια στη βαθμολογία από κριτές και τον φιλοξενούμενο σεφ και όλοι τον χειροκρότησαν. Όχι και όλοι, αλλά οι περισσότεροι. Στο Twitter/Χ όμως, όλο αυτό θεωρήθηκε ως μεγάλη αδικία. Όχι για τον Νίκο, αλλά γιατί και οι 3 παίκτες ήταν άριστοι και θα μπορούσε να γίνει μία παράκαμψη κανονισμών και να μείνουν στον διαγωνισμό, τιμής ένεκεν.

Ο Μάριος τελευταία στιγμή κατόρθωσε να παραμείνει στο παιχνίδι (προς απογοήτευση του αρχηγού Γιάννη που την ώρα που μαγείρευε σχολίαζε συνέχεια τις αστοχίες του) και ο Παναγιώτης τελικά αποχώρησε. Ένας πολύ καλός μάγειρας και ένας εξαίρετος χαρακτήρας. Ο οποίος μας συγκίνησε και με την απλότητα, ευγένεια και τα δάκρυα του στο τέλος, πριν παραδώσει την ποδιά του.

panagiotis.jpg

Τόσο ο Άνχελ όσο και ο Ηλίας που ήταν πολύ κοντά του έκλαψαν με την αποχώρησή του.

https://www.instagram.com/reel/C4jOet-Mui_/

Τι σημαίνει όμως αυτή η ρεβάνς του Νίκου και η επιστροφή του Μάριου; Άσχημα τα μαντάτα για τον αρχηγό Γιάννη με τον οποίο είχαν κοντραριστεί.

Η έκπληξη ήρθε από τον Ηλία που είπε ξεκάθαρα ότι θα προχωρήσει στο να πάρει την αρχηγία από τον Γιάννη και όπως είδαμε και στο τρέιλερ του επεισοδίου της Δευτέρας θα προσπαθήσει μαζί με τον Μάριο να τον καθαιρέσουν. Ο Γιάννης όμως δε φοβάται. Είπε χθες ότι θα ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου. Ένας είναι ο ασκός όπως του επεσήμαναν από το Twitter/X. Γιάννης ο εκδικητής.

1710539471735-767269031-giannis.jpg

Έχουμε και δεύτερη έκπληξη. Την επιστροφή της Γεωργίας όπως μαρτύρησε η Χριστίνα μετά από ένα μικρό πρόλογο του Σωτήρη Κοντιζά. Αφού η Τάνια αποχώρησε λόγω ασθένειας μπορεί να επιστρέψει.

Τώρα, αρχίζει το καλό.