Ο Ηλίας προκάλεσε τον Γιάννη στο MasterChef αλλά ο Κώστας είπε την πιο σοφή κουβέντα

Πατούλια Κατερίνα
Ο Ηλίας προκάλεσε τον Γιάννη στο MasterChef αλλά ο Κώστας είπε την πιο σοφή κουβέντα

Μια αποχώρηση, μια επιστροφή, μια πρόκληση που έληξε άδοξα και η πιο σοφή κουβέντα δια στόματος Κώστα στο MasterChef.

Η εβδομάδα στο MasterChef ξεκίνησε με μια πρόσκληση κατά της αρχηγίας του Γιάννη Κούρτογλου, η οποία έληξε άδοξα.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Η Τάνια έφυγε οικειοθελώς, ο Χρήστος επέστρεψε - παρότι όλοι περίμεναν την επιστροφή της Γεωργίας και ο Ηλίας Παναγιώτου αποφάσισε να προκαλέσει τον αρχηγό της μπορντώ μπριγάδας Γιάννη!

Ο Χρήστος Γανίτης επέστρεψε αλλά βγήκε προτεινόμενος με το «Καλημέρα»:

«Παρακαλώ πολύ να περάσει στην κουζίνα του MasterChef η τελευταία αποχώρηση πριν από την αποχώρηση της Τάνιας. Χρήστο έλα μέσα!», είπαν οι κριτές στον Χρήστο Γανίτη.

«Πάλι καλά που ήρθες εσύ», είπε ο Σταμάτης κι ας παρακαλούσε σύσσωμο όλο το Twitter/ Χ να περάσει την πόρτα η Γεωργία.

«Εννοείται μπορντώ, όπως ήμουν έτσι θα καταλήξω, αλλά για εμένα δεν παύει να είναι λεοπάρ στην καρδιά μου, οπότε μπορντό-λεοπάρ είναι το ίδιο για εμένα. Λεοπάρ είναι η αγάπη μου, είναι τα παιδιά που αγαπάω περισσότερο στο παιχνίδι, οπότε είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος», είπε ο Χρήστος χαρακτηριστικά για την επιστροφή του. Παρά την επιστροφή βέβαια, ο Χρήστος ήταν εκείνος που πήρε τις περισσότερες ψήφους και είναι ο δεύτερος παίκτης που θα συμμετάσχει στη διαδικασία αποχώρησης μαζί με τον Ηλία!

Ηλίας προκαλεί Γιάννη και χάνει:

Και πάμε στην περίπτωση του Ηλία Παναγιώτου, που θέλει να πάρει την αρχηγία των μπορντώ μέσα από τα χέρια του Γιάννη!

«Στην περίπτωση που ο Ηλίας νικήσει τον Γιάννη, τότε ο Ηλίας γίνεται αρχηγός των μπορντό κι ο Γιάννης παίρνει τη θέση του Ηλία στους γκρι. Στην περίπτωση που χάσει αυτή τη μονομαχία ο Ηλίας είναι αυτομάτως υποψήφιος προς αποχώρηση», είπαν οι κριτές και τελικά το δεύτερο συνέβη!

Ο Ηλίας αποκάλυψε αρχικά ότι όλο αυτό έγινε σε συνεννόηση με τους συμπαίκτες του σε μια προσπάθεια να καθαιρέσουν τον Γιάννη και τόνισε:

«Ήθελα και την προηγούμενη εβδομάδα να τον προκαλέσω. Ήθελα από την αρχή να πάρω την αρχηγία και δεν το κατάφερα», είπε ο Ηλίας.

Ο Κούρτογλου φάνηκε τελικά πολύ σκληρός για να χάσει με τον Σωτήρη Κοντιζά να λέει:

«Πόνεσε πάρα πολύ αυτή η ήττα. Για εμένα πρέπει να είναι η πιο επώδυνη ήττα για εμένα στον διαγωνισμό», σχολίασε ο παίκτης που βρέθηκε να είναι ο υποψήφιος προς αποχώρηση γ' αυτή την εβδομάδα μαζί με τον Χρήστο Γανίτη.

https://www.instagram.com/reel/C4q9eMEMiJB/

Το καλύτερο πιάτο και την καλύτερη ατάκα είχε ο Κώστας:

Η καλύτερη προσπάθεια που κέρδισε τα 1000 ευρώ ήταν εκείνη του Κώστα, ο οποίος πέρα από τα 1000 ευρώ, κέρδισε και την ατάκα της βραδιάς, μιλώντας για την αντίδραση του Γιάννη στα λόγια της μπριγάδας του.

«Ο Γιάννης νόμιζε ότι η ομάδα του τον στηρίζε, εγώ θα πω Κάποιοι σε φτύνουν κι εσύ νομίζεις ότι βρέχει», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Κώστας.

Λίγο νωρίτερα και μετά τη νίκη του Κούρτογλου έναντι του Ηλία, τον λόγο είχε πάρει ο Νίκος Κυψίδης, τονίζοντας στον αρχηγό των μπορντώ πως η ομάδα του έχει πρόβλημα με τη συμπεριφορά του αλλά αποφάσισαν να του δώσουν μια τελευταία ευκαιρία, προτού- όπως καταλάβαμε- αποφασίσουν να τον καθαιρέσουν!

Μετά τη νίκη της κλίκας στο MasterChef και τον Νίκο ως θύμα τους έρχεται μία νέα σύγκρουση