Η Συνατσάκη δεν θέλει να νιώθει μόνο μαμά και οι λόγοι είναι απολύτως κατανοητοί από κάθε γυναίκα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Συνατσάκη δεν θέλει να νιώθει μόνο μαμά και οι λόγοι είναι απολύτως κατανοητοί από κάθε γυναίκα

Η Μαίρη Συνατσάκη επέστρεψε στο Youtube και μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τη μητρότητα και το νέο κεφάλαιο της ζωής της. Οι ωραιότερες φωτογραφίες με τη μικρή Ολίβια.

Μπορεί τον τελευταίο χρόνο η Μαίρη Συνατσάκη να έχει δώσει έμφαση στην ανατροφή της ενός έτους κόρης της ωστόσο προσπαθεί να είναι συνεπής (όσο αυτό είναι εφικτό) σε όλες τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας έχει αναπτύξει μια πολύ ξεχωριστή σχέση με το κοινό της στα social media και μέσα από το κανάλι της στο Youtube μοιράζεται μαζί τους αληθινά κομμάτια της ζωής αλλά και της καθημερινότητάς της.

Η Μαίρη Συνατσάκη απέδειξε πως ένα γκρι κοστούμι μπορεί να φορεθεί και σε μια βραδινή έξοδο

Μαίρη Συνατσάκη: «Η μητρότητα είναι μια περιπέτεια, μια συνεχόμενη διαρκής περιπέτεια»

Η «Mairiboo» έγινε μαμά για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2022 και έκτοτε απολαμβάνει την οικογενειακή ζωή με τον σύντροφό της, Ίαν Στρατή και την κόρη τους, Ολίβια.

Μαμά και κόρη είναι κυριολεκτικά αχώριστες, με τη μαμά «Βοο» να μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα στα social media από τη #mommylife καθημερινότητά της.

Πριν από λίγα 24ωρα η 39χρονη έκανε δυναμικό comeback στο Youtube με ένα βίντεο-εξομολόγηση μέσα από τη ντουλάπα της όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη μητρότητα, στον θηλασμό και στη νέα καθημερινότητα που έχει ως μαμά.

«Θηλάζει ακόμη η μικρή. Είχα καταφέρει να φτάσω σε εκείνο το σημείο του αποθηλασμού σιγά σιγά, που θήλαζε μόνο μέσα στη νύχτα. Φανταστείτε πόσα βήματα πίσω έγιναν (όταν επέστρεψε από μια εβδομάδα γυρισμάτων) που θέλει να θηλάζει 15 φορές την μέρα. Έκανα και ένα μάθημα αποθηλασμού online. Μπορεί να ζητήσει γάλα και θα προσπαθήσω να την αποπροσανατολίσω, προσφέροντας νερό ή φαγητό. Μήπως θέλει αγκαλιά ή να βγει έξω στο μπαλκόνι. Αν δεν το δεχτεί, δεν θα της αρνηθώ τον θηλασμό», παραδέχθηκε η Μαίρη Συνατσάκη.

Και πρόσθεσε: «Είμαι σε μια περίεργη κατάσταση… Από τη μία δεν είμαι μόνο μαμά, δεν είναι και τόσο παλιά που δεν ήμουν μαμά, αλλά με μπερδεύει τόσο πολύ που όλος μου ο χρόνος είναι για την μικρή, το 80% των πραγμάτων αφορούν και είναι για τη μικρή. Νιώθω μόνο μαμά αλλά δεν θέλω να νιώθω μόνο μαμά. Νιώθω ότι είναι νωρίς να νιώσω κάτι άλλο. Σιγά σιγά αρχίζω να βγαίνω από αυτό».

https://www.instagram.com/reel/C4si9R_s-NO/

Η Μαίρη Συνατσάκη μοιράστηκε πλάνα από το νέο της σπίτι με πρωταγωνίστρια τη μικρή Ολίβια Στρατή

Για το νέα κεφάλαιο της ζωής της μετά τον ερχομό της κόρης της η 39χρονη παραδέχθηκε: «Η μητρότητα είναι μια περιπέτεια, μια συνεχόμενη διαρκής περιπέτεια. Υπάρχουν πράγματα που δεν φανταζόμουν. Φανταζόμουν ότι ξαφνικά θα μπω σε έναν κόσμο τελείως διαφορετικό, ότι λογικά θα ανακαλύψω έναν τρόπο σύνδεσης, φροντίδας και αγάπης που δεν είχα ξανασυναντήσει στη ζωή μου. Δεν φανταζόμουν ότι φέρνει μαζί της και τόσο πολύ δύσκολα κομμάτια που αφορούν εσένα και μόνο εσένα. Δεν το περίμενα να νιώθεις μόνος μέσα σε αυτό. Δεν έχει να κάνει αν είσαι με ανθρώπους δίπλα σου…».

https://www.instagram.com/p/C2pU_LOMGCj/

«Ανακαλύπτω τη μητρότητα, δεν έχω manual. Αυτό που έχω παρατηρήσει στη μητρότητα είναι πόσο ανειλικρινείς έχουν υπάρξει παλαιότερες γενιές μαμάδων που νομίζω ότι φοβήθηκαν να πουν κάποιες αλήθειες σε σχέση με την μητρότητα. Είναι μια πίστα δύσκολη, ένα πράγμα που κρύβεται και δεν μιλούν πολλοί για αυτό, είναι η μοναξιά της μητρότητας, η οποία είναι η πιο περίεργη μοναξιά του κόσμου», εξομολογήθηκε πρόσφατα η Μαίρη Συνατσάκη στο podcast της Zoe Pre.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της παρουσιάστριας με την κόρη της.

Πηγή κεντρικής: mairiboo