H Μαίρη Συνατσάκη γιορτάζει 3 σερί προπονήσεων και βρήκαμε 5 ακόμα celebrities που είναι gym freaks

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Μαίρη Συνατσάκη γιορτάζει 3 σερί προπονήσεων και βρήκαμε 5 ακόμα celebrities που είναι gym freaks

H Μαίρη Συνατσάκη έβαλε τη γυμναστική στην καθημερινότητά της και το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους. 5 celebrities που είναι ultra fit και μας έχουν δείξει στιγμιότυπα από τις προπονήσεις τους.

Με ένα νέο, άκρως αληθινό βίντεο στο κανάλι της στο YouTube επέστρεψε η Μαίρη Συνατσάκη, δείχνοντάς μας την «ωμή πραγματικότητα» της μητρότητας.

H γνωστή παρουσιάστρια-influencer μοιράστηκε με το κοινό της πλάνα από το νέο της σπίτι και εξήγησε ότι είναι διαρκώς ακατάστατο λόγω της μικρής Ολίβιας: «Είπα να ξεκινήσω με λίγη ωμή πραγματικότητα, του τι συμβαίνει στο σπίτι όταν είναι πια βράδυ και η μικρή έχει κοιμηθεί. Το σαλόνι είναι δική μου αρμοδιότητα αλλά η κουζίνα είναι του Ίαν οπότε…δεν θα κάνω κάτι στην κουζίνα αλλά θα συμμαζέψω το σαλόνι, μάταια, με αυτή τη ματαιότητα που με κατακλύζει κάθε τέτοια ώρα της ημέρας. Λέω «γιατί τα μαζεύω όλα και τα βάζω στη θέση τους; Αφού πρώτον δεν έχω κουράγιο να κάτσω στο σαλόνι;».

H Μαίρη Συνατσάκη επέστρεψε στη fitness ρουτίνα της

Πριν από μερικές ώρες η «Μairiboo» μοιράστηκε ένα Instagram story μέσα από το αυτοκίνητο και έγραψε με χιούμορ: «Πάμε γυμναστήριο. Καλά εγώ είμαι ήδη στην 3η προπόνηση σερί. ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ;».

mairiboo.jpg

«Έκανα την πρώτη μου προπόνηση μετά από 2 χρόνια ίσως και λίγο παραπάνω, τώρα αισθάνθηκα έτοιμη. Γενικά να πω ότι σε αυτό το κομμάτι της γυμναστικής μετά την εγκυμοσύνη και τη γέννα, πότε αντέχει ο κάθε άνθρωπος να κάνει λίγο προπόνηση, κάτι για το σώμα του είναι πολύ προσωπικό, εγώ δε μπορούσα ούτε να διανοηθώ μέχρι πριν μια εβδομάδα ότι θα κάνω γυμναστική. Δεν άντεχα ούτε σωματικά ούτε ψυχικά», εκμυστηρεύτηκε η Μαίρη Συνατσάκη.

Η Δανάη Μπάρκα τραγούδησε για τη Βίκυ Σταυροπούλου και o Χατζηπαναγιώτης έκανε το πιο γλυκό σχόλιο

+ 5 celebrities που έχουν μοιραστεί στιγμιότυπα από τις προπονήσεις τους

Ιωάννα Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν ανέκαθεν αθλητικός τύπος και δεν σταμάτησε να γυμνάζεται ακόμα και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Καθημερινά η νέα μαμά επισκέπτεται το γυμναστήριο μαζί με την κόρη της και «ορκίζεται» στο pilates reformer για να επανέλθει στις προ-εγκυμοσύνης αναλογίες της.

https://www.instagram.com/reel/C0EjEMTIF-F/

Μιλώντας για τα κιλά της εγκυμοσύνης λίγες εβδομάδες πριν τον τοκετό η παρουσιάστρια είχε τονίσει: «Σίγουρα το σώμα της γυναίκας αλλάζει τελείως κατά την εγκυμοσύνη. Ωστόσο, επειδή είχα πάντα πολύ καλή σχέση με τη ζυγαριά, δεν υπήρχε περίπτωση να αγχωθώ. Εννοείται ότι άνοιξε η όρεξή μου, παρ’ όλα αυτά προσπαθούσα και προσπαθώ να την ελέγχω. Πέρα από τη διατροφή, φροντίζω να γυμνάζομαι για να επανέλθει το σώμα μου, αλλά και για να αισθάνομαι ότι μπορώ να κάνω πράγματα που έκανα και πριν, προσαρμοσμένα, φυσικά, στη νέα συνθήκη».

Αθηνά Οικονομάκου

H Αθηνά Οικονομάκου έχει μιλήσει αρκετές φορές για τη fitness ρουτίνα της τονίζοντας πως κάνει γυμναστική πολλών και διαφορετικών ειδών όπως pilates, aerial yoga, trx, αερόβια, κωπηλατικό, βάρη κ.ά. Όσον αφορά τη διατροφή της, η ηθοποιός έχει δηλώσει πως δεν ακολουθεί κάποιο συγκεκριμένο διατροφικό πλάνο.

oikonomakou2.webp

«Κορμάρα δεν είμαι αλλά σε ευχαριστώ. Δεν κάνω διατροφή αλλά κάνω pilates, pilates reformer, yoga, trx, αερόβια, κωπηλατικό, ποδήλατο, βάρη», είχε αποκαλύψει η ηθοποιός μέσω Instagram.

oikonomakou-kila.jpg

Δανάη Μπάρκα

Η Δανάη Μπάρκα πήρε πρόσφατα την απόφαση να ξεκινήσει εντατικές προπονήσεις και μέσα από το Instagram της μας δείχνει με χιούμορ πώς περνά στο γυμναστήριο.

«Εδώ αναλύουμε τα προσωπικά μας για να μη βαριέμαι», «πρώτη προσπάθεια απόδρασης» και «τώρα τελείωσα;», αναφέρει στο video της η Δανάη Μπάρκα, η οποία παρά την «γκρίνια» της δείχνει να απολαμβάνει τις προπονήσεις.

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου διαθέτει ένα από τα πιο υγιή και fit κορμιά στην εγχώρια showbiz. Η ηθοποιός-παρουσιάστρια λατρεύει την γυμναστική και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ζωής της εδώ και αρκετά χρόνια.

Όπως η ίδια έχει αναφέρει πολλές φορές, η προπόνηση pilates reformer αποτελεί την μεγάλη της αγάπη και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί στο Instagram videos με τις ασκήσεις της, τις οποίες δείχνει να εκτελεί με απόλυτη επιτυχία.

https://www.instagram.com/reel/C2PbmDgoKOf/

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έβαλε στην καθημερινότητά της τις pilates και η διαφορά στη σιλουέτα της είναι αξιοθαύμαστη. Το μόνο σίγουρο είναι πως η παρουσιάστρια έχει καταφέρει να αποκτήσει ευλυγισία και να διατηρεί τις αναλογίες της, με αποτέλεσμα να δείχνει υπέροχη μέσα σε κάθε ρούχο.

https://www.instagram.com/reel/CjX6fynDvRy/

Η οικοδέσποινα του «Happy Day» διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά στην Ελληνική showbiz και αυτό οφείλεται στην υγιεινή ισορροπημένη διατροφή που ακολούθησε, σε συνδυασμό με τακτική άσκηση.

Σε συνέντευξή της στο ΟΚ! η παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει για τη διατροφή της: «Δεν υπάρχει μυστικό. Προσπάθησα απλώς να μην παχύνω, οπότε πρόσεχα τη διατροφή μου από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, τις μέρες που έλειπα από το σπίτι περισσότερες ώρες, ενώ τα Σαββατοκύριακα «ξέφευγα» καμιά φορά. Αν μου έκανε σε κάτι καλό αυτή η καραντίνα ήταν ότι με βοήθησε να ακονίσω τις μαγειρικές μου ικανότητες, αφού για πρώτη φορά είχα και τον χρόνο και τη διάθεση και κοινό πρόθυμο να δοκιμάσει τα πιάτα μου. Πέρσι το Πάσχα, ας πούμε, ακολούθησα γιο πρώτη φορά όλες τις γαστρονομικές παραδόσεις της ελληνικής κουζίνας: έψησα κουλουράκια, έφτιαξα τσουρέκια, έβαψα αυγά».