Aaron Taylor - Johnson: Ο «υποψήφιος» James Bond είναι 33 και η σύζυγός του 57. Ε, και;

Τζένη Ντεμιράι
Aaron Taylor - Johnson: Ο «υποψήφιος» James Bond είναι 33 και η σύζυγός του 57. Ε, και;
Invision

«Όταν γνώρισα την Sam, είχα ήδη ζήσει μια ζωή που διέφερε κατά πολύ από εκείνη των περισσότερων συνομηλίκων μου» είχε δηλώσει ο Aaron Taylor - Johnson μιλώντας για τη σχέση του με την SamTaylor - Johnson.

O Aaron Taylor-Johnson φαίνεται ότι θα είναι ο επόμενος James Bond, σύμφωνα με τη The Sun, παίρνοντας τη θέση του Daniel Craig, ο οποίος υποδυόταν τον χαρακτήρα για 15 χρόνια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ίδιου μέσου, η εταιρεία παραγωγής Eon Productions πρόκειται να ξεκινήσει τα γυρίσματα φέτος.

Η Juliette Binoche είναι η νέα πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου - 3 facts για εκείνη

Italy Fashion Giorgio Armani Women FW 24

Μιλώντας στη The Sun για το θέμα, μία πηγή αναφέρει ότι «Η επίσημη πρόταση βρίσκεται πάνω στο τραπέζι και περιμένουν να ακούσουν τι θα αποφασίσει ο Aaron».

Η είδηση έχει βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τα τελευταία 24ωρα, με αποτέλεσμα όσα αφορούν τον Aaron Taylor-Johnson να αρχίζουν να αποκτούν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το ευρύ κοινό.

Η σχέση και ο γάμος του 33χρονου Aaron Taylor-Johnson με την 57χρονη Sam

Ένα από τα θέματα που φαίνεται να έχουν απασχολήσει το κοινό μετά την δημοσιοποίηση της είδησης για τον ρόλο του James Bond είναι η προσωπική ζωή του 33χρονου ηθοποιού.

Συγκεκριμένα, το γεγονός ότι ο Aaron Taylor-Johnson είναι παντρεμένος με την 57χρονη σκηνοθέτη Sam Taylor-Johnson συζητιέται έντονα. Ο βασικότερος λόγος που το ζευγάρι έχει απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης είναι η 23χρονη διαφορά ηλικίας τους.

LA Special Screening of

Ο ηθοποιός γνώρισε την Sam το 2009, στα γυρίσματα της ταινίας με τίτλο «Nowhere Boy», την οποία εκείνη σκηνοθετούσε. Άρχισαν να βγαίνουν και το 2012 παντρεύτηκαν. Έχουν αποκτήσει δύο κόρες, την 13χρονη Wylda και την 11χρονη Romy Hero.

Η Sam είχε αποκτήσει δύο ακόμα παιδιά, από προηγούμενο γάμο, την 25χρονη Angelica και την 15χρονη Jessie.

Μιλώντας στο Telegraph το 2019 ο Aaron Taylor-Johnson είχε αναφέρει: «Κατάλαβα αμέσως ότι η Sam είναι η αδερφή ψυχή μου», ενώ στη συνέχεια είχε προσθέσει πως «Ήξερα ότι ήθελα να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου με αυτό το άτομο. Το θυμάμαι πολύ καλά, και έναν χρόνο μετά την γνωριμία μας της έκανα πρόταση γάμου. Ήξερα ότι ήθελα μία οικογένεια μαζί της, ήξερα ότι ήθελα παιδιά και έναν μήνα αργότερα έμεινε έγκυος το πρώτο μας παιδί».

Στην ίδια συνέντευξη, ο ηθοποιός τόνισε ότι είχε ωριμάσει από πολύ νωρίς στη ζωή του λόγω των καταστάσεων που βρέθηκαν στον δρόμο του. «Εργάστηκα σε ένα περιβάλλον ενηλίκων από μικρή ηλικία- είχα ανοιχτές, άμεσες συζητήσεις με σκηνοθέτες, παραγωγούς, ηθοποιούς, όπου οι απόψεις μου εκτιμούνταν», είπε. Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «Ωρίμασα αρκετά γρήγορα - εγκατέλειψα το σχολείο στα 15 μου. Είχα μια εντελώς διαφορετική ανατροφή από αυτή που έχουν τα παιδιά μου».

Έπειτα, τόνισε πως «Όταν γνώρισα την Sam, είχα ήδη ζήσει μια ζωή που διέφερε κατά πολύ εκείνη των περισσότερων συνομηλίκων μου - δεν είχα σχέσεις με κανέναν στην ηλικία μου. Απλά αισθάνομαι ότι είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος».

Η Shakira σχεδόν 2 χρόνια μετά απάντησε για τον viral μύθο γύρω από το διαζυγιό της με τον Piqué

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP