Η Shakira σχεδόν 2 χρόνια μετά απάντησε για τον viral μύθο γύρω από το διαζυγιό της με τον Piqué

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Shakira σχεδόν 2 χρόνια μετά απάντησε για τον viral μύθο γύρω από το διαζυγιό της με τον Piqué
Colombian singer Shakira, right, and FC Barcelona's soccer player Gerard Pique pose to the media during the presentation of her new album "Shakira" in Barcelona, Spain, Thursday, March 20, 2014. (AP Photo/Manu Fernandez)

Τελικά η Shakira ανακάλυψε την απιστία του ποδοσφαιριστή από ένα μισοτελειωμένο βάζο με μαρμελάδα ή όχι;

Η Shakira σχεδόν δύο χρόνια μετά τον χωρισμό της από τον Gerard Pique, έδωσε συνέντευξη στους Sunday Times και μεταξύ άλλων απάντησε και στην πιο viral φήμη που είχε κυκλοφορήσει για εκείνους, σχετικά με το πώς δηλαδή ανακάλυψε την απιστία του με την 24χρονη Clara Chia Marti.

Η Shakira πίστεψε στο «μέχρι ο θάνατος να μας χωρίσει» με τον Gerard Piqué και μίλησε για όλα

shakira_15276539_1771517629779838_3657303903973670912_n.jpg

Το βάζο μαρμελάδας «αφορμή» του κακού

Σύμφωνα με την ισπανική εκπομπή Socialité, ο μύθος ήθελε την Shakira να υποψιάζεται ότι ο Piqué έχει κάποια παράλληλη σχέση, την οποία μάλιστα, έφερνε και μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, όταν παρατήρησε ότι η ποσότητα της μαρμελάδας φράουλας που είχαν σε ένα βαζάκι στο σπίτι τους άρχισε να μειώνεται ξαφνικά.

Η συγκεκριμένη λεπτομέρεια είναι αλήθεια πως μάς είχε εντυπωσιάσει όλους, αφού χρειάζεται ιδιαίτερη παρατηρητικότητα για να την προσέξει κανείς.

Ωστόσο, η διεθνούς φήμης σταρ έδωσε την απάντηση της . Όπως αποκάλυψε λοιπόν, κάτι τέτοιο δεν «Δεν είναι αλήθεια».

shakira_70647882_728308860943569_8034008375778171004_n.jpg

Μετά τον χωρισμό της η Shakira είναι το «μήλον της έριδος» για διάφορους επώνυμους του Hollywood

Η Shakira και ο Piqué τράβηξαν χωριστούς δρόμους τον Ιούνιο του 2022, ύστερα από 11 χρόνια γάμου και 2 παιδιά.

Λίγο μετά το χωρισμό τους, ο πρώην ποδοσφαιριστής άρχισε να βγαίνει με την Clara Chia Marti φανερά πια. Ωστόσο, μόλις δύο μήνες πριν ανακοινωθεί ότι η τραγουδίστρια και ο αθλητής χωρίζουν, κυκλοφόρησε το τραγούδι και το βίντεο κλιπ της Shakira για το Te Felicito με τον Rauw Alejandro.

https://www.instagram.com/p/CsepqbPMdBH/

Σε αυτό το τραγούδι η Shakira ήταν σαν να προμηνύει τα όσα θα γίνουν λέγοντας "I'm Too Good for You" (Είμαι πολύ καλή για σένα). Το μουσικό βίντεο, που δείχνει την τραγουδίστρια να κοιτάζει στο ψυγείο της, πυροδότησε εικασίες για το πώς ο Κολομβιανή σταρ μπορεί να έμαθε για τη σχέση του Piqué και της Marti.

Σε άλλο σημείο πάντως της συνέντευξης στους Sunday Times, η Shakira είπε πως έδωσε προτεραιότητα στην αγάπη έναντι της καριέρας της. «Για πολύ καιρό έβαλα την καριέρα μου σε αναμονή, για να είμαι δίπλα στον Gerard, ώστε να μπορεί να παίζει ποδόσφαιρο», είπε στους The Sunday Times.

H τραγουδίστρια πάντως έχει «γυρίσει σελίδα» και το νέο της άλμπουμ Las Mujeres Ya No Lloran (Women No Longer Cry), το οποίο είναι εξ ολοκλήρου στα ισπανικά αντιπροσωπεύει «τη μετατροπή του πόνου σε δημιουργικότητα, της απογοήτευσης σε παραγωγικότητα, του θυμού σε πάθος, της ευαλωτότητας σε ανθεκτικότητα» όπως ανέφερεη ίδια στους The Sunday Times.

«Υπήρχαν τόσα πολλά κομμάτια της ζωής μου που θρυμματίστηκαν μπροστά στα μάτια μου και έπρεπε να ξαναφτιάξω τον εαυτό μου με έναν τρόπο, μαζεύοντας τα κομμάτια από το πάτωμα και ενώνοντάς τα όλα μαζί. Και η κόλλα που τα κράτησε όλα μαζί ήταν μουσική» πρόσθεσε.

https://www.instagram.com/p/CvqrDsqs8HD/