Η Drew Barrymore έχει το πιο «normal» σπίτι στο Hollywood και έγινε viral για τους σωστούς λόγους

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Drew Barrymore έχει το πιο «normal» σπίτι στο Hollywood και έγινε viral για τους σωστούς λόγους

Η Drew Barrymore επενδύει στην απλότητα και το σπίτι της δεν θυμίζει σε τίποτα τις πολυτελείς κατοικίες στις οποίες μένουν οι stars του Hollywood.

H Drew Barrymore έχει μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη μας ως ένας από τους αγγέλους του Charlie ωστόσο τα τελευταία χρόνια η ηθοποιός έχει καταφέρει να μας δείξει και άλλες πλευρές του χαρακτήρα της, μέσα από την εκπομπή «Drew Barrymore Show».

Tους τελευταίους μήνες οι θαυμαστές της Barrymore έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν και στο TikTok όπου μοιράζεται videos μέσα από το σπίτι της, το οποίο δείχνει να αγαπά ιδιαίτερα.

Drew Barrymore-Jessica Alba: Ποζάρουν 22 χρόνια πριν και μας θυμίζουν όλα τα beauty trends των 90’s

To «απλό» σπίτι της Drew Barrymore

Η 49χρονη έχει γίνει viral εδώ και λίγες ημέρες καθώς οι χρήστες των social media επισημαίνουν πόσο «απλό» και λιτό είναι το σπίτι της για μια σταρ του Hollywood.

Η διάσημη ηθοποιός είναι «σπιτόγατα» και έχει παραδεχθεί δημόσια το πόσο πολύ αγαπά να χαλαρώνει στο σπίτι, να μαγειρεύει και να αράζει στις αγαπημένες της comfy γωνιές.

https://www.instagram.com/p/C4vOGDEsG5P/

Η οικία της Barrymore βρίσκεται ανάμεσα σε Νέα Υόρκη και Hamptons και όπως θα δεις κι εσύ παρακάτω, ta neutrals κυριαρχούν στον χώρο. Η μεσαίου μεγέθους τηλεόραση δεσπόζει στο σαλόνι ενώ ο σκουρόχρωμος καναπές θυμίζει vintage έπιπλο παλαιότερης δεκαετίας.

H Drew Barrrymore δεν σιχαίνεται το σεξ, απλά εξηγεί το αυτονόητο: «Άλλο αγάπη και άλλο σεξ!»

Μερικοί πίνακες, minimal διακοσμητικά και ρομαντικές κουρτίνες ολοκληρώνουν επιτυχώς το deco και «λένε» πολλά για την προσωπικότητα της ηθοποιού.

Ο σχολιασμός του σπιτιού της Barrymore ξεκίνησε να γίνεται ολοένα και πιο έντονος τον Ιανουάριο, όταν η σταρ της μεγάλης οθόνης δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram όπου την βλέπουμε να χαλαρώνει μπροστά από την τηλεόραση.

https://www.instagram.com/reel/C17SVkjr845/

Οι βαριές κουβέντες της Drew Barrymore για τη μητέρα της & το απόλυτο ξεκαθάρισμα που ακολούθησε

Αρκετοί fans απόρησαν με το πόσο απλή είναι η ηθοποιός στην καθημερινότητά της και αναρωτήθηκαν: «Είναι δυνατόν να ζεις σε ένα κανονικό σπίτι;»,

«Μου αρέσει που το σπίτι σου μοιάζει με σπίτι και δεν είναι μόνο για επίδειξη», σχολίασε ένας χρήστης του TikTok.

https://www.instagram.com/reel/C2PsE-YL2Ek/

«Δίνεις την αίσθηση ότι μόλις αγόρασες το διαμέρισμά σου και μένεις εκεί», έγραψε ένας άλλος fan.

Οι fans τονίζουν στα σχόλια πως λατρεύουν πόσο λιτό είναι το σπίτι της 49χρονης και πόσο πολύ τους αρέσει που το διαμέρισμά της είναι «τόσο χαλαρό».

https://www.instagram.com/reel/C2Km374rc-j/

Η μάχη της Drew Barrymore με τον αλκοολισμό

Η διάσημη ηθοποιός έχει ομολογήσει δημόσια πως μετά το διαζύγιό της το 2016 από τον Will Kopelman στράφηκε στο αλκοόλ και σύντομα έχασε τον έλεγχο. Η 49χρονη έδωσε μάχη για να απεξαρτηθεί η οποία ήταν επίπονη τόσο για την ίδια όσο και για τους αγαπημένους της, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερής της φίλης, Cameron Diaz.

Όπως η ίδια έχει αποκαλύψει, στο παρελθόν κατανάλωνε τόσο μεγάλες ποσότητες αλκοολούχων ποτών που ακόμη και ο ψυχοθεραπευτής της αναγκάστηκε να την εγκαταλείψει.

«Μου είπε δεν μπορώ άλλο κι εγώ του είπα ότι καταλαβαίνω. Δεν τον έχω σεβαστεί ποτέ περισσότερο. Βλέπεις, δεν τα πήγαινα καλύτερα. Και του είπα πως ελπίζω πως μία μέρα, θα κερδίσω ξανά την εμπιστοσύνη του», έχει δηλώσει η Barrymore.

Η ηθοποιός εξήγησε ότι άρχισε να πίνει πολύ γιατί ένιωσε ότι απέτυχαν οι προσπάθειές της να προσφέρει στις δύο κόρες της μια ενωμένη οικογένεια. Αυτό την οδήγησε σε μία προσωρινή καταστροφή, στην οποία οι στενοί της φίλοι δεν μπορούσαν να την ακολουθήσουν ωστόσο πίστευαν πολύ σε εκείνη.

Το 2019, μετά τα γυρίσματα του πρώτου επεισοδίου της εκπομπής της «Drew Barrymore Show», η ηθοποιός κατάφερε να περιορίσει το αλκοόλ και να βρει ξανά τον εαυτό της. «Νομίζω ότι η ευκαιρία αυτή ήρθε την καλύτερη στιγμή», έχει παραδεχθεί η ίδια.

«Συνειδητοποίησα ότι μόνο με τα κορίτσια μου, είμαι πραγματικά ευτυχισμένη. Πάντα πίστευα ότι θα ήμουν σε αυτόν τον τροχό χάμστερ για όλη μου τη ζωή. Ίσως όμως, να υπάρξει κάτι διαφορετικό πριν σβήσουν τα φώτα», τονίζει η Barrymore.

Πηγή κεντρικής: drewbarrymore