Η Megan Fox μίλησε για τις πλαστικές επεμβάσεις που δεν έχει κάνει για να σβήσει το «στίγμα»

Η Megan Fox μίλησε για τις πλαστικές επεμβάσεις που δεν έχει κάνει για να σβήσει το «στίγμα»

@meganfox

Invision

«Ποτέ δεν έχω αφαιρέσει λίπος… έχω μόνο προσθέσει», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Megan Fox.

Καλεσμένη στο podcast του Alex Cooper με τίτλο «Call Her Daddy» βρέθηκε η Megan Fox, η οποία δε δίστασε να μιλήσει για τις πλαστικές επεμβάσεις.

«Πρόκειται να χρησιμοποιήσω όλα τα πράγματα που έχω κάνει», ανέφερε η Megan και στη συνέχεια πρόσθεσε «Αισθάνομαι πως υπάρχει ένα στίγμα και δεν πρόκειται να το νικήσω. Ωστόσο, ελπίζω πως αυτό (το να μιλήσω) θα απελευθερώσει κάποιους ανθρώπους».

Στη συνέχεια η 37χρονη ηθοποιός ανέφερε ότι υποβλήθηκε στην πρώτη αισθητική επέμβαση στο στήθος σε ηλικία 21 ή 22 ετών, σημειώνοντας επίσης ότι τα έκανε «συντηρητικά». Μοιράστηκε ακόμα ότι ξαναέκανε αυξητική στήθους μετά τον θηλασμό των παιδιών της. Η Megan έκανε και μια τρίτη επέμβαση στο στήθος για να αντικαταστήσει τα εμφυτεύματά της λόγω κυματισμού.

«Η Megan Fox μοιάζει αγνώριστη» λέει το κοινό του Χ και κάτι πάει λάθος με την απάντησή της

Megan Fox

(AP Photo/Matt Sayles)

Οι επεμβάσεις που δεν έχει κάνει η Megan Fox

Η Megan Fox αναφέρθηκε και στις επεμβάσεις που δεν έχει κάνει. «Δεν έχω κάνει ποτέ lifting προσώπου ή κάτι παρόμοιο. Δεν έχω κάνει επίσης mid facelift, ούτε πλευρική ανόρθωση φρυδιών. Αν και θα το ήθελα... ούτε κανονικό lifting φρυδιών», είπε χαρακτηριστικά.

Τόνισε ακόμα ότι ποτέ δεν έχει κάνει lifting με νήματα επειδή στην πραγματικότητα δεν πιστεύει ότι είναι αποτελεσματικό και πως φοβάται αν το κάνει υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να δημιουργηθεί πρόβλημα αν αποφασίσει να κάνει κανονικό lifting κάποια στιγμή.

Sixth Annual Fashion Los Angeles Awards

Επιπλέον, ανέφερε ότι δεν θα αφαιρούσε λίπος από τα μάγουλα, λέγοντας ακόμα πως «Ποτέ δεν έχω αφαιρέσει λίπος… έχω μόνο προσθέσει. Ποτέ δεν θα αφαιρέσω λίπος - δεν έχω κάνει ποτέ λιποαναρρόφηση ή body contouring ή κάτι τέτοιο».

Αναφορικά με τη μύτη της, η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι όταν ήταν κάτι που έκανε τα πρώτα χρόνια της ενήλικης ζωής της.

Παρά το γεγονός ότι έχει κάνει επεμβάσεις για αισθητικούς λόγους, η Megan Fox παραδέχτηκε ότι δεν της αρέσουν τα χειρουργεία. «Το σώμα μου δεν αντιδρά καλά στη γενική αναισθησία, και έτσι όταν πάω να κάνω μια εγχείρηση, είναι πολύ μεγάλη υπόθεση... Φοβάμαι πολύ να πεθάνω υπό γενική αναισθησία. Δεν παίρνω το χειρουργείο ελαφρά τη καρδία. Και γι' αυτό δεν έχω κάνει πολλές από αυτές», είπε χαρακτηριστικά στο podcast «Call Her Daddy».

H μεταμφίεση της Megan Fox για το Halloween «εξόργισε» τους followers της για 2 λόγους

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP