Συγκινεί ο Jamie Foxx: «Αξιοποιώ κάθε λεπτό πια, έβλεπα το τούνελ και δεν έβλεπα το φως»

Πατούλια Κατερίνα
Συγκινεί ο Jamie Foxx: «Αξιοποιώ κάθε λεπτό πια, έβλεπα το τούνελ και δεν έβλεπα το φως»
Invision

«Ξέρετε είναι τρελό, πριν έξι μήνες δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό, δεν μπορούσα να περπατήσω για την ακρίβεια», είπε ο Fox προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Μια εμφάνιση – έκπληξη έκανε ο Jamie Foxx στα διάρκεια των βραβείων Critics Choice Association Awards Celebration of Cinema & Television Honoring Black, Latino & AAPI Achievements και μίλησε από καρδιάς για τη μεγάλη περιπέτεια της υγείας του, εμπνέοντάς μας να αδράξουμε κάθε λεπτό της ζωής μας από εδώ και μπρος.

Ο 55χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός προσπάθησε να συγκρατήσει τα δάκρυά του καθώς παραλάμβανε το βραβείο Vanguard από τον συμπρωταγωνιστή του στο The Burial Jurnee Smollett, στην πρώτη αυτή επίσημη δημόσια εμφάνιση μετά την μυστηριώδη περιπέτεια με την υγεία του η οποία έγινε γνωστή τον Απρίλιο.

Καθώς το κοινό δεν σταματούσε να τον χειροκροτά, ο Fox είπε γεμάτος συγκίνηση:

«Ξέρετε είναι τρελό, πριν έξι μήνες δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό, δεν μπορούσα να περπατήσω για την ακρίβεια. Δεν είμαι κάποιος κλώνος, αλλά θέλω να σας ευχαριστήσω όλους, πέρασα πολλά, είδα πολλά, έχω έναν νέο σεβασμό για τη ζωή. Αξιολογώ διαφορετικά το κάθε λεπτό.

Έχω μια νέα οπτική για την τέχνη πια, έχω δει πολλές ταινίες, έχω ακούσει πολλά τραγούδια το διάστημα που προσπαθούσα να κάνω τον καιρό να περάσει και σίγουρα έχω να πω πως δεν πρέπει να την αφήσουμε την τέχνη. Δεν θα ευχόμουν αυτό που πέρασα ούτε στον χειρότερο εχθρό μου, γιατί ενώ όλα έδειχναν να τελειώνουν, έβλεπα το τούνελ αλλά δεν έβλεπα το φως».

Ο Foxx μίλησε τελευταία φορά για την υγεία του τον Ιούλιο, χωρίς να αποκαλύπτει τι ακριβώς του συνέβη και αναφέροντας απλά πως πήγε στην κόλαση και επέστρεψε, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για την αδερφή του Deidra Dixon και την 29χρονη κόρη του Corinne Fox.

https://www.instagram.com/reel/C0a5bgVuZPe/

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Jamie Foxx - Ο λόγος που η εισαγωγή του προκαλεί μεγάλη ανησυχία

«Πέρασα κάτι που ποτέ δεν περίμενα πως θα βιώσω, Δεν είμαι ούτε τυφλός, ούτε παράλυτος, ξέρω πως πολλοί άνθρωποι ήθελαν να μάθουν νέα μου, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν ήθελα να με δείτε έτσι. Θέλω να με βλέπετε να γελάω, να περνάω καλά, να λέω αστεία, να κάνω ταινίες και να βγαίνω σε τηλεοπτικές εκπομπές. Δεν ήθελα να με βλέπετε με σωληνάκια», είπε ο Foxx χαρακτηριστικά ενώ οι φήμες τον ήθελαν να έχει λιποθυμήσει στη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Back in Action.

Ιατρική επιπλοκή:

Στις 12 Απριλίου 2023, η μεγάλη κόρη του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού εξέδωσε ανακοίνωση στο Instagram στην οποία – μεταξύ άλλων- αποκάλυψε ότι ο μπαμπάς της πλέον αναρρώνει.

«Από την οικογένεια Foxx: Θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας ότι ο πατέρας μου, Jamie Foxx, αντιμετώπισε μια ιατρική επιπλοκή χθες. Ευτυχώς, χάρη στην άμεση δράση και την εξαιρετική φροντίδα, είναι στον δρόμο της ανάρρωσης. Ξέρουμε πόσο αγαπητός είναι και εκτιμάμε τις προσευχές σας. Η οικογένεια αυτές τις ώρες ζητά την ιδιωτικότητά της. Με πολλή αγάπη, οικογένεια Foxx», έγραψε στο Instagram η 29χρονη κόρη του ηθοποιού, την οποία έχει αποκτήσει με την πρώην σύντροφό του, Connie Kline.

Στην ανακοίνωση, πάντως, δεν αναφερόταν τι ακριβώς συνέβη στον Jamie Foxx και ποιο είναι το πρόβλημα υγείας του, με τον εκπρόσωπό του, Alan Nierob, μάλιστα, να αρνείται να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία.

Τις ημέρες εκείνες, το ΤΜΖ ανέφερε ότι ο Jamie Foxx μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο την Τρίτη το πρωί (11/4), καθώς η κατάστασή του ήταν «αρκετά σοβαρή» και γι’ αυτό, μάλιστα, μέλη της οικογένειάς τους ταξίδεψαν για να είναι στο πλευρό του.

Film Pixar Soul

Ο Jamie Foxx έχει ακόμα μία κόρη, τη 14χρονη Anelise Bishop, με την πρώην σύντροφό του, Kristin Grannis.