Η Λένα Δροσάκη δυσκολεύτηκε να βρει τις ισορροπίες μετά τη γέννα όμως τώρα είναι καλύτερα από ποτέ

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Λένα Δροσάκη δυσκολεύτηκε να βρει τις ισορροπίες μετά τη γέννα όμως τώρα είναι καλύτερα από ποτέ

Η Λένα Δροσάκη μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά την εγκυμοσύνη και τη νέα της καθημερινότητα. Οι ωραιότερες φωτογραφίες με τον μικρό Αναστάση.

Μια πολύ χαλαρή περίοδο διανύει εδώ και λίγες εβδομάδες η Λένα Δροσάκη αφού ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της σειράς «Ο πρώτος από εμάς» και πλέον διαθέτει περισσότερο χρόνο για τον μονάκριβο γιο της.

Ο γάμος της Δροσάκη, η εντυπωσιακή Οικονομάκου και οι δύο μεγάλες αλλαγές του Πρώτος από εμάς

Λένα Δροσάκη: «Με σόκαρε η μητρότητα, δεν είχα ιδέα τι θα πει να εξαρτάται ένας άνθρωπος αποκλειστικά από σένα»

Πριν από λίγα 24ωρα η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και στη δημοσιογράφο Φωτεινή Λασπά όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη μητρότητα, τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης και τη νέα της καθημερινότητα.

«Είναι μια καλή περίοδος για μένα, έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα για τη σειρά «Ο πρώτος από εμάς» στον ANT1. Έχω χρόνο για να κάνω τα δικά μου και όταν παίρνω τον Αναστάση από το σχολείο κάνουμε τα δικά του. Από όταν μπήκε το παιδί στη ζωή μου προσπαθώ να είμαι περισσότερο παρούσα και να μη δουλεύω τόσο πολύ. Πάντα στο μυαλό μου τριγυρνούν οι σκέψεις τι κάνει ο Αναστάσης όταν δεν είμαι μαζί του και αναρωτιέμαι πότε θα απολαμβάνω πιο πολύ τις στιγμές. Σκέφτομαι αν θα σταματήσει ποτέ αυτό, δεν θα σταματήσει αλλά θα ελαττωθεί», παραδέχθηκε η Λένα Δροσάκη.

Και πρόσθεσε: «Με σόκαρε η μητρότητα, δεν είχα ιδέα τι θα πει να εξαρτάται ένας άνθρωπος αποκλειστικά από σένα. Δυσκολεύτηκα να βρω τις ισορροπίες μου και ακόμα υπάρχουν κομματάκια που θέλω να επαναφέρω».

https://www.instagram.com/reel/Cn5BgXtjvml/

Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μετά την εγκυμοσύνη της η ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Πήρα 40 κιλά στην εγκυμοσύνη. Είχα ένα πρόβλημα υγείας και έκανα ένα χειρουργείο πολύ σοβαρό. Άργησε πολύ το σώμα μου να ηρεμήσει από την εγκυμοσύνη και τη γέννα».

Η 39χρονη τόνισε πως μετά το διαζύγιο οι γονείς της την βοηθούν σημαντικά με την ανατροφή του 3,5 ετών Αναστάση τονίζοντας: «Οι γονείς μου είναι «εσωτερικοί μετανάστες». Ήρθαν από την Πάτρα όπου έμεναν στην Αθήνα για να με βοηθήσουν με τον γιο μου. Είμαι πολύ τυχερή, έχω τη μαμά μου, τον μπαμπά μου, τον αδελφό μου και βοηθούν στο μεγάλωμα του γιου μου και παίρνει πολλή αγάπη. Τώρα που έγινα μητέρα, κατάλαβα πάρα πολλά και μαλάκωσε μέσα μου η συμπεριφορά μου στη μητέρα μου. Ήμουν πολύ δύσκολο παιδί. Όταν χώρισα ήταν λογικό να θέλουν να μάθουν. Αλλά είναι μια εισβολή σε κάποια στιγμή της ζωής σου που πονάς».

H Λένα Δροσάκη είναι ανανεωμένη και αυτό «βγαίνει προς τα έξω»

Το τελευταίο διάστημα η ηθοποιός είναι αρκετά πιο εξωστρεφής και δείχνει να απολαμβάνει τη νέα της καθημερινότητα. Εμφανώς ανανεωμένη και με ένα πλατύ χαμόγελο, η 39χρονη πόζαρε πρόσφατα στον φακό και μοιράστηκε μια πολύ όμορφη, αυθόρμητη εικόνα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

https://www.instagram.com/p/C4K51EyIckg/

«Δεν προσποιήθηκα. Η προσποίηση για μένα είναι κάτι χυδαίο. Απλά και μόνο έζησα και μίλησα όπως ήθελα, χωρίς να υπολογίσω τίποτα και κανέναν», έγραψε όλο νόημα η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η Λένα Δροσάκη ποζάρει με τον γιο της και αποδεικνύει πως «το αύριο της ανήκει» μετά τον χωρισμό

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της Λένας Δροσάκη με τον γιο της.

Η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είχαν παντρευτεί το καλοκαίρι του 2020 έπειτα από δυο χρόνια σχέσης. Τον Απρίλιο του 2023 οι δύο καλλιτέχνες αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, με την είδηση του διαζυγίου τους να ξαφνιάζει όλη την εγχώρια showbiz. Οι δυο ηθοποιοί διατηρούν σήμερα τυπικές σχέσεις λόγω του μικρού Αναστάση, που αποτελεί την no1 προτεραιότητά τους.

Πηγή κεντρικής: lenakidrs