Η Λένα Δροσάκη ποζάρει με τον γιο της και αποδεικνύει πως «το αύριο της ανήκει» μετά τον χωρισμό

Η Λένα Δροσάκη ποζάρει με τον γιο της και αποδεικνύει πως «το αύριο της ανήκει» μετά τον χωρισμό

Οι φωτογραφίες με μαγιό, ο 3χρονος Αναστάσης και το υπέροχο άλμπουμ των διακοπών. 

Η Λένα Δροσάκη πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Γίνεται δέντρο το πουλί;» και τις προηγούμενες ημέρες ο θίασος είχε προγραμματισμένες παραστάσεις στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου.

Μαζί της βρίσκεται διαρκώς ο γιος της, Αναστάσης, με τους δυο τους να κάνουν τις πρώτες διακοπές αφότου η ηθοποιός χώρισε από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το καλοκαίρι του 2020 έπειτα από δυο χρόνια σχέσης, και αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους τον περασμένο Απρίλιο με την είδηση του διαζυγίου τους να ξαφνιάζει όλη την εγχώρια showbiz. Οι δυο ηθοποιοί διατηρούν τυπικές σχέσεις λόγω του μικρού Αναστάση, που αποτελεί την no1 προτεραιότητά τους.

Οι διακοπές της Λένας Δροσάκη με τον γιο της

Πριν λίγες ώρες η δημοφιλής ηθοποιός πήγε στην παραλία με τον γιο της και απόλαυσαν χαλαρές στιγμές. Μαμά και γιος πόζαραν ανέμελα στον φακό με την 39χρονη να δημοσιεύει την φωτογραφία στο Instagram και να τη συνοδεύει με ένα ποίημα του Νικηφόρου Βρεττάκου.

https://www.instagram.com/p/Cvcui9eoVj7/

«Ἔχω τρεῖς κόσμους. Μιὰ θάλασσα, ἕναν οὐρανὸ κι ἕναν πράσινο κῆπο: τὰ μάτια σου. Θὰ μποροῦσα ἂν τοὺς διάβαινα καὶ τοὺς τρεῖς, νὰ σᾶς ἔλεγα ποῦ φτάνει ὁ καθένας τους. Ἡ θάλασσα, ξέρω. Ὁ οὐρανός, ὑποψιάζομαι. Γιὰ τὸν πράσινο κῆπο μου, μὴ μὲ ρωτήσετε.», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η Λένα Δροσάκη μετά το διαζύγιο είπε: «Πρέπει να μετακινούμαστε, αλλιώς θα βαλτώσουμε, θα πνιγούμε»

https://www.instagram.com/p/Cu7xnE_ryFw/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της ηθοποιού με τον γιο της.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε για τη Λένα Δροσάκη

O Αλέξανδρος Μπουρδούμης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Alpha Τώρα» με αφορμή στη συμμετοχή του στους «Τρωάδες» στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τον γιο του, Αναστάση, αλλά και για την πρώην σύζυγό του, Λένα Δροσάκη.

«Δεν είμαι μακριά από το παιδί. Το βλέπω, το συναντάω και κάνουμε εκδρομές και πάμε και διακοπές μαζί! Τελειώνουν όλα μετά τον ρόλο του πατέρα. Νομίζω, όποιος είναι γονιός, το ξέρεις πάρα πολύ καλά ότι υπάρχει ζωή πριν και μετά το παιδί», ανέφερε ο ηθοποιός.

Για την πρώην σύζυγο και μητέρα του γιου του ο 47χρονος τόνισε: «Η γυναίκα που έφερε στον κόσμο το παιδί μου παραμένει και θα παραμένει πάντα σημαντική. Είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό».

Πηγή κεντρικής: lenakidrs