Στην ιστορία που διηγήθηκε η Τόνια Σωτηροπούλου με τον Σάκη Ρουβά όλοι πρόσεξαν δύο πράγματα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στην ιστορία που διηγήθηκε η Τόνια Σωτηροπούλου με τον Σάκη Ρουβά όλοι πρόσεξαν δύο πράγματα

Η Τόνια Σωτηροπούλου στη νέα της συνέντευξη απέδειξε με μια ιστορία από τις φωτιές του καλοκαιριού την ευαισθησία του Σάκη Ρουβά αλλά και το πόσο cool είναι η Κάτια Ζυγούλη.

H Tόνια Σωτηροπούλου είναι πολύ γνωστό πως εκτός από μια πολύ καλή ηθοποιός είναι και μια γυναίκα με πολύ χιούμορ, κάτι που φαίνεται και στις συνεντεύξεις της.

Η ίδια λοιπόν, μιλώντας στην YouTuber Ζοe Pre για ακόμα μια φορά είχε να μοιραστεί μια αστεία στιγμή από τη ζωή της. Πρωταγωνιστής αυτή τη φορά ήταν ο Σάκης Ρουβάς, κάποιες κότες και μια γαλοπούλα. Τι συνέβη όμως; Όπως εξήγησε η ηθοποιός στην YouTuber γνώριζε τον Σάκη Ρουβά κοινωνικά, χωρίς να είναι φίλοι. Κάποια στιγμή λοιπόν, το καλοκαίρι του 2023 και εξαιτίας των πυρκαγιών που είχαν ξεσπάσει η καλή της φίλη Κατρίνα Τσάνταλη - γνωστή για το φιλοζωικό της έργο - είχε σώσει κάποιες κοτούλες και μια γαλοπούλα, οι οποίες είχαν κάποια εγκαύματα και κάποιος έπρεπε να τις φιλοξενήσει καθώς εκείνη δεν είχε χώρο.

Γνωρίζοντας πως ο Σάκης Ρουβάς έχει το δικό του κτήμα με αντίστοιχα ζωάκια παρακάλεσε την Τόνια Σωτηροπούλου να τον καλέσει για να φιλοξενήσει τις κοτούλες.

«Απλά έχουμε συστηθεί με τον άνθρωπο. Αυτή η "ομορφιά" κάθε καλοκαίρι, φωτιές… Μου λέει η Κατρίνα "έχω βρει κάτι κότες, τι θα κάνω, οι μισές είναι ψιλοκαμμένες. Μήπως έχεις το τηλέφωνο του Σάκη Ρουβά, έχει κήπο και κοτέτσι"» είπε αρχικά η Τόνια Σωτηροπούλου εξιστορώντας την ιστορία της για να συνεχίσει λέγοντας: «Μέσω Instagram, του γράφω "Σάκη γεια σου εύχομαι να είσαι καλά. Είναι πολύ παράλογο αυτό που θα διαβάσεις και θα καταλάβω αν δεν μου απαντήσεις. Βρήκαμε κάτι κότες και επειδή έχεις κοτέτσι μπορείς να τις φιλοξενήσεις; Θα τις πάρουμε πίσω". Μου απάντησε σαν να το περίμενε το μήνυμα αυτό "βεβαίως θα καλέσεις τη γειτόνισσά μου γιατί εμείς λείπουμε"».

Tελικά, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη κράτησαν τις κοτούλες και τη γαλοπούλα, ενώ όπως ανέφερε η Τόνια Σωτηροπούλου η Κάτια Ζυγούλη ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με την γαλοπούλα, αφού είχε μάθει να μπαίνει και να βγαίνει μόνη της από το κοτέτσι.

Για ακόμα μια φορά, φάνηκε πόσο cool είναι η σύζυγος του Σάκη Ρουβά αλλά και πόσο πολύ αγαπάει τα ζωάκια. Παράλληλα, όσοι παρακολούθησαν το βίντεο με την ιστορία της Τόνιας Σωτηροπούλου τόνισαν πως ο Σάκης Ρουβάς έχει μεγάλη ενσυναίσθηση και πολλές φορές βοηθάει, όπου και όποιον μπορεί χωρίς να το ξέρουν οι περισσότεροι ή να το «διαφημίζει».

https://www.queen.gr/juicy/juicy-news/story/234344/na-vreite-kapoion-na-sas-koitazei-opos-o-sakis-royvas-tin-katia-zygoyli

Φυσικά, αυτό που έμεινε αξέχαστο σε όλους ήταν και η τέλεια μίμηση που έκανε η ηθοποιός λέγοντας τι ακριβώς της είπε η Κάτια Ζυγούλη στο τηλέφωνο για τις κότες που «ήρθαν για να μείνουν», όπως φάνηκε.