Glitter manicure: Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μας δείχνει την πιο ανοιξιάτικη εκδοχή του

Στο manicure δεν υπάρχουν κανόνες! Υιοθέτησε οποιοδήποτε σχέδιο και χρώμα αναλόγως τη διάθεση και το στιλ σου και ανέδειξε τα άκρα σου.

Μπορεί τα στρας και τα glitter στο manicure να τα έχουμε συνδυάσει με τη festive season, αλλά στην πραγματικότητα μπορούν να στολίσουν τα άκρα μας οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Τρανταχτό παράδειγμα είναι η αγαπημένη celebrity, Ντορρέτα Παπαδημητρίου, με το νέο της glitter manicure.

7 μίνιμαλ ιδέες στα νύχια που ταιριάζουν ακόμα και σε κοντό manicure

https://www.instagram.com/reel/CszOk8fstYP/

Η ηθοποιός λατρεύει να υιοθετεί στο manicure της τα πιο περίτεχνα σχέδια και χρώματα. Δεν είναι λίγες οι φορές, άλλωστε, που μας έχει χαρίσει έμπνευση λίγο πριν κλείσουμε το επόμενο ραντεβού στην μανικιουρίστ μας. Την προηγούμενη φορά είχαμε λατρέψει τα ombre nails με τις ροζ-φούξια αποχρώσεις, ενώ τώρα το pink glitter manicure έρχεται να χαρίσει extra λάμψη στα spring outfits της σεζόν.

Στο μανικιούρ δεν υπάρχουν κανόνες!

Είναι πάλι τάση τα Ombré nails; Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μας δείχνει το πιο σύγχρονο manicure

https://www.instagram.com/p/C3nX7iEIzko/

Κι όμως στο μανικιούρ δεν υπάρχουν κανόνες! Υιοθέτησε οποιοδήποτε σχέδιο και χρώμα αναλόγως τη διάθεση και το στιλ σου και ανέδειξε τα άκρα σου. Μπορεί τα στρας και τα glitter να τα έχουμε συνδυάσει με τους γιορτινούς μήνες λόγω του festive mood που επικρατεί εκείνες τις ημέρες, στην πραγματικότητα όμως δεν έχουν εποχή, μπορούν να υιοθετηθούν χειμώνα-καλοκαίρι και να αναδείξουν κάθε στιλ.

429485180_1436495357290281_8110508723071091074_n.jpg

Extra tip: Το glitter manicure θα αναδείξει ακόμα περισσότερο την sunkissed επιδερμίδα τους καλοκαιρινούς μήνες.

Αυτή η διακριτική λάμψη ταιριάζει σε κάθε τόνο δέρματος, ενώ αναδεικνύει το ίδιο κάθε manicure με τετράγωνες και στρογγυλεμένες άκρες. Αυτή τη σεζόν οι hot επιλογές είναι οι nude, σοκολατί, ροζ, πορτοκαλί και μπλε αποχρώσεις. Μπορείς να επιλέξεις οποιοδήποτε χρώμα θες στη βάση του νυχιού και από επάνω να προσθέσεις την τελική πινελιά με ένα glitter χρωματιστό βερνίκι. Ολοκλήρωσε με ένα γυαλιστερό top coat και... είσαι έτοιμη!

Berry makeup: Το μακιγιάζ της άνοιξης θέλει ζυγωματικά και χείλη σε μωβ-ροζ αποχρώσεις