Η Ντορέττα Παπαδημητρίου χωρίς μακιγιάζ προκάλεσε το πιο εύστοχο σχόλιο φαν της

Η ανιψιά της Ντορέττας έκλεισε τα τρία και η περήφανη θεία έγραψε τις πιο τρυφερές ευχές.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι πολύ ενεργή στα social media καθώς καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους όμορφες στιγμές τόσο με την ίδια και με τους γιους της όσο και με την αδερφή της και την ανιψιά της, την οποία και υπερλατρεύει.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει 10 λόγους που θεωρεί την Δήμητρα Βαμβακούση γυναίκα της ζωής του

https://www.instagram.com/p/C4dZHZeIbHf/

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός φημίζεται για το στιλ και τη μίνιμαλ αισθητική της. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας δείχνει ιδέες για το πώς θα πετύχουμε coolness outfits με statement κομμάτια, αλλά και manicure με τα πιο κομψά σχέδια και χρώματα. Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι οι ροζ αποχρώσεις είναι από τις αγαπημένες της επιλογές, αφού είναι ένα από τα must χρώματα που υιοθετεί ξανά και ξανά στο manicure της.

Ο David Beckham ποζάρει με τις κότες του και η Victoria τον «μπλέκει» σε νέες περιπέτειες

dorettapapadimitriou_official_1708530697_3307717685787327857_6954297.jpg

@dorettapapadimitriou_official

Το μακιγιάζ που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες

Αυτή τη φορά η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ανέβασε στο TikTok ένα βίντεο, με το οποίο μας δείχνει τη daily makeup routine της. Η Ντορέττα, είναι λάτρης της clean girl αισθητικής. Δηλαδή, στο μακιγιάζ της προτιμάει τις ελαφριές υφές και τις γήινες αποχρώσεις οι οποίες δημιουργούν ένα απίστευτα φυσικό αποτέλεσμα, κολακεύοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Την βλέπουμε, να ξεκινάει με αντηλιακή προσώπου, λίγο primer, foundation, concealer κάτω από τα μάτια, ρουζ για ροδαλά ζυγωματικά, λίγη brow mascara και ολοκληρώνει με ένα απαλό nude-ροζ κραγιόν. Voilà! Έχει πετύχει σε δευτερόλεπτα το μακιγιάζ που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας. Αμέσως, το TikTok video γέμισε με τα πιο όμορφα σχόλια. Κάποια από τα οποία είναι: «Δεν χρειάζεσαι τίποτα…πόσο όμορφη…», «Τι καλά που δεν έχεις πειράξει το πρόσωπό σου», «Σωματάρα, στυλάρα».

Απόκριες 2024: Σούπερ ήρωες, πριγκίπισσες, Bollywood και όσα είδαμε στα Instagram των επωνύμων

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει τα κορυφαία σχόλια. Ρίξε μία ματιά…

Επιπλέον, η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι μία περήφανη θεία. Η ίδια έχει αδυναμία στη μία και μοναδική ανιψιά της, την Κατερίνα. Οι αναρτήσεις της ηθοποιού με εκείνη είναι από τις πιο τρυφερές. Η Κατερίνα είχε εχθές γενέθλια! Έκλεισε τα τρία χρονών!

doretta.jpeg

Η περήφανη θεία ανέβασε ένα στόρι στον προσωπικό της λογαριασμό με μία φωτογραφία της ανιψιά της, στην οποία έγραφε:

«Χρόνια σου πολλά θαύμα μας! Είμαι η πιο ευτυχισμένη θεία και κάθε φορά που σε βλέπω ανοίγει η καρδιά μου. Να τα εκατοστίσεις χαρισματικό μας πλάσμα. Σε λατρεύω».

Η αλήθεια είναι πώς η Ντορέττα, πλέον, έχει άλλη μία μικρή στη ζωή της, την κόρη της Μαίρης Συνατσάκη, την Ολίβια, της οποίας είναι νονά.

Βασίλης Μπισμπίκης: Η πρώτη βραδινή έξοδος μετά το χειρουργείο ήταν στα μέρη που «ήθελε» η καρδιά