Η Καλομοίρα καμαρώνει την κόρη της Σουλιώτισσα - Πώς ευχήθηκαν «Χρόνια Πολλά» διάσημες Ελληνίδες

Τζένη Ντεμιράι
Η Καλομοίρα καμαρώνει την κόρη της Σουλιώτισσα - Πώς ευχήθηκαν «Χρόνια Πολλά» διάσημες Ελληνίδες

Με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο ευχήθηκαν χρόνια πολλά για την εθνική γιορτή της 25ης Μαρτίου διάσημες Ελληνίδες. 

Με εικόνες των παιδιών της θέλησε η Καλομοίρα να ευχηθεί χρόνια πολλά στους Έλληνες, το μεσημέρι της 25ης Μαρτίου.

Η τραγουδίστρια, που έχει επανέλθει δυναμικά στο ελληνικό μουσικό στερέωμα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τρεις φωτογραφίες και ένα βίντεο από την σχολική γιορτή των παιδιών της.

Στην πρώτη εικόνα βλέπουμε τα τρία παιδιά που απέκτησε με τον επιχειρηματία Γιώργο Μπούσαλη, Νίκο, Δημήτρη και Αναστασία, να ποζάρουν χαμογελαστά στον φακό φορώντας παραδοσιακές στολές.

Στην δεύτερη εικόνα απεικονίζεται η μικρή Αναστασία να στέκεται σκεπτική πάνω στη σκηνή, ενώ στην τρίτη φωτογραφία στη σκηνή βρίσκονται τα δίδυμα, Δημήτρης και Νίκος, έτοιμα να απαγγείλουν το ποίημα τους.

Η Καλομοίρα «παραδίδει» μαθήματα ευγνωμοσύνης καταφέρνοντας να ισορροπήσει τα όνειρά της

https://www.instagram.com/p/C47yj5hu8LF/

Η ανάρτηση της Καλομοίρας έλαβε δεκάδες σχόλια από πολλούς που θέλησαν να της ευχηθούν χρόνια πολλά, να κάνουν τρυφερά κομπλιμέντα στα παιδιά της αλλά και να δώσουν σημασία στην στάση των Ελλήνων του εξωτερικού. Ένας ακόλουθος της Καλομοίρας έγραψε «Χρόνια πολλά σε σας ...τους αληθινούς Έλληνες του εξωτερικού», δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την εκτίμησή του.

Άλλες διάσημες που ευχήθηκαν «χρόνια πολλά Ελλάδα» με τον δικό τους τρόπο

Εκτός από την Καλομοίρα, πάντως, υπήρξαν και άλλοι διάσημοι που θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα με αφορμή της εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου. Από το πρωί της Δευτέρας αρκετοί ήταν εκείνοι που με stories στο Instagram είπαν «Χρόνια Πολλά» με τον δικό τους τρόπο.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία αναδημοσίευσε ένα βίντεο με την ελληνική σημαία, γράφοντας «Χρόνια Πολλά Ελλάδα». Μία αντίστοιχη ανάρτηση έκανε και η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία σε story της δημοσίευσε και πάλι την ελληνική σημαία και ένα απόφθεγμα του Νίκου Καζαντζάκη, το οποίο αναφέρει «Θέλει ανυπότακτη καρδιά η ελευθερία».

Με τον δικό της τρόπο ευχήθηκε χρόνια πολλά στην Ελλάδα και η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία έγραψε «Χρόνια πολλά Ελλάδα μας, χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες».

Με την ελληνική σημαία να ανεμίζει και την κόρη της στην αγκαλιά της θέλησε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή να ευχηθεί, γράφοντας «Χρόνια Πολλά! Καμαρώνουμε τη Νάγια μας στην παρέλαση. Και του χρόνου».

Η Τζένη Μπαλατσινού από την πλευρά της μάς έδειξε πως ο μικρός Παναγιώτης Κικίλιας περνά την ημέρα της 25ης Μαρτίου. Συγκεκριμένα, ο μικρότερος γιος της Τζένης Μπαλατσινού έκανε μία πρωινή βόλτα μαζί με την αδερφή του, Αλεξάνδρα Κωστοπούλου και η περήφανη μητέρα απαθανάτισε το στιγμιότυπο και το δημοίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/C48GXuMoXbr/

Η Καλομοίρα και η Μαριέττα Χρουσαλά χορεύουν ξέφρενα στο νέο τραγούδι της «Rolling»

Πηγή κεντρικής εικόνας: @itskalomira