Η Καλομοίρα μίλησε πρώτη φορά για την κρίση στον γάμο της και για το όνειρο της Eurovision

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Καλομοίρα μίλησε πρώτη φορά για την κρίση στον γάμο της και για το όνειρο της Eurovision
NDP Photo Agency

Ο Γιώργος Μπούσαλης είναι «τα πάντα» για την Καλομοίρα, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν πέρασαν κρίση στον γάμο τους. Bρήκαν όμως, τρόπο να την αντιμετωπίσουν.

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού αλλά και την απάντηση στα τοξικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς στα social media της, η Καλομοίρα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα. Η pop τραγουδίστρια μίλησε για πρώτη φορά για την κρίση στον γάμο της, ενώ αναφέρθηκε και στο όνειρο της Eurovision που ακόμα δεν έχει σβήσει γι' αυτήν.

Πώς η Καλομοίρα μετέτρεψε τα αρνητικά σχόλια περί πλαστικών σε μάθημα ζωής για τα παιδιά της

https://www.instagram.com/p/Ctr94P1rOdI/

Τα τρυφερά λόγια για τον άντρα της και η κρίση στον γάμο τους

Όπως είπε η ίδια, ήξερε πως ο Γιώργος Μπούσαλης, με τον οποίο είναι ζευγάρι απ' όταν ήταν μικρά παιδιά, είναι ο άντρας της ζωής της. Γι' αυτό και δεν δίστασε να αφήσει την καριέρα της στην Ελλάδα πάνω στην πιο κομβική της στιγμή - έχοντας φέρει την 3η θέση στη Eurovision - για να δημιουργήσει οικογένεια μαζί του στην Αμερική.

«Ήξερα από μικρή ότι θα παντρευτώ. Ο Γιώργος είναι ο άντρας της ζωής μου, του είπα "θα σου δώσω όσα παιδιά θέλεις". Γνωρίζω τον Γιώργο από μικρό, θυμάμαι την στιγμή που είπα "αυτός είναι ο άντρας μου". Ο Γιώργος είναι τα πάντα μου, είναι αυτός που με καταλαβαίνει. Ήταν μια θυσία το να ακολουθήσω τον άντρα που αγαπάω αφήνοντας την καριέρα μου» είπε αρχικά η Καλομοίρα για τον σύζυγό της και την απόφαση να τον ακολουθήσει.

Η δημοσιότητα και η τηλεόραση είναι ωραία, αλλά δεν ζω γι’ αυτά. Είναι σπάνιο να βρεις την αληθινή αγάπη στην προσωπική σου ζωή.

https://www.instagram.com/p/CxqTmoNIErE/

«Πέρασα μια κρίση που επηρέασε και τη σχέση μας με τον Γιώργο. Διάβαζα βιβλία που μου θύμιζαν τα παιδικά χρόνια που εγώ δεν έζησα γιατί συνέχεια δούλευα» συνέχισε λέγοντας η Καλομοίρα, αποκαλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο πως ακόμα και σε μια σχέση τόσων χρόνων και που ήταν καρμικό να συμβεί μπορεί να μην είναι κάθε μέρα ρόδινη.

Το σημαντικό είναι όμως, πως η Καλομοίρα και ο Γιώργος Μπούσαλης ανταπεξήλθαν σε αυτή την κρίση. Και μάλιστα, εκείνος ήταν που την οδήγησε στο να ασχοληθεί πιο ενεργά ξανά με το τραγούδι.

«Όταν με είδε ο Γιώργος να παίζω πιάνο μου είπε "πρέπει να ξανακάνεις κάτι". Είμαι καλλιτέχνης και πρέπει να δημιουργώ, αλλιώς θα τρελαθώ» σχολίασε η Καλομοίρα για την επιστροφή της στα μουσικά πράγματα.

https://www.instagram.com/reel/C3sHDx7osF1/

Θα πάει η Καλομοίρα ξανά στην Eurovision;

H Kαλομοίρα μίλησε και για την Eurovision με αφορμή την ανακοίνωση του τραγουδιού που στέλνει φέτος η Ελλάδα, κάνοντας μια εξομολόγηση. Όπως ανέφερε, πάντα πίστευε ότι θα ξαναπάει στον μουσικό διαγωνισμό, όπως είχε γίνει και με την Έλενα Παπαρίζου και τον Σάκη Ρουβά.

Eurovision 2024: Το ελληνικό κοινό διχάστηκε με το τραγούδι της Σάττι αλλά τα Βαλκάνια ψηφίζουν ZARI

«Πάντα ένιωθα ότι θα πάω ξανά στην Eurovision όπως ο Ρουβάς και η Παπαρίζου, που είχαν πάρει ίδια θέση με εμένα. Έχω στο συρτάρι μου έτοιμο τραγούδι για την Eurovision αλλά θα το βγάλω το επόμενο χρονικό διάστημα. Δεν ξέρω αν θα αποδεχόμουν πρόταση της ΕΡΤ για την Εurovision» είπε χαρακτηριστικά στην Δέσποινα Καμπούρη.

Άλλωστε και το πρόσφατο κομμάτι που κυκλοφόρησε η Καλομοίρα, το Rolling, ήταν ένα από τα τραγούδια που ήθελε να προτείνει στον διαγωνισμό της προηγούμενες χρονιές.

Καλομοίρα: Oι αλλαγές στη ζώή της και η άγνωστη ιστορία πίσω από το νέο της τραγούδι