Η Καλομοίρα και η Μαριέττα Χρουσαλά χορεύουν ξέφρενα στο νέο τραγούδι της «Rolling»

Η ιστορία πίσω από το νέο τραγούδι της Καλομοίρας. 

Εχθές, η Μαριέττα Χρουσαλά ανέβασε ένα ποστ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή τα γενέθλιά της που είχε στις 11 Μαρτίου. Το πρώην μοντέλο, είχε διοργανώσει πέρυσι τέτοια εποχή ένα super glam πάρτι, προσκαλώντας τους αγαπημένους της φίλους και συγγενείς. Μεγάλα ονόματα της showbiz είχαν δώσει το παρών, με την αγαπημένη σε όλους Καλομοίρα να είναι στο πλευρό της.

https://www.instagram.com/p/C4nMG68tudk/

Η Καλομοίρα, εκτός από φίλη της Μαριέττας είναι και κουμπάρα, καθώς η Μαριέττα είναι η νονά της κόρης της και φυσικά η Καλομοίρα και ο σύζυγός της Γιώργος Μπούσαλης δεν μπορούσαν να λείπουν από ένα τόσο μεγάλο γεγονός.

Η Δούκισσα Νομικού είναι περήφανη για τον τίτλο της #xazomom & τις υπέροχες photos με τα παιδιά της

Οι δυο τους είχαν πλυμμηρίσει τα social media με τους χορούς και τα τραγούδια τους. Συγκεκριμένα, η Καλομοίρα είχε κάνει μία ανάρτηση με διάφορα στιγμιότυπά από το πάρτι της Μαριέττας, ενώ κάτω στη λεζάντα της φωτογραφίας η Καλομοίρα έγραψε τα πιο όμορφα και τρυφερά λόγια:

https://www.instagram.com/p/CqBbhberdHb/

«Κουμπάρα μου, είσαι η καλύτερη κουμπάρα που θα μπορούσε να ζητήσει κανείς! Σε αγαπώ τόσο πολύ! Ευχαριστώ και τον Leon που δημιουργήσατε τόσες όμορφες στιγμές για όλους μας.. Αναμνήσεις που θα θυμόμαστε για πάντα! Τα κατάφερες Βασίλισσα του Καΐρου! Χρόνια πολλά όμορφη!»

Οι δύο κουμπάρες τραγουδούν το νέο τραγούδι της Καλομοίρας

Οι δύο κουμπάρες από ότι φαίνεται τους αρέσει να διασκεδάζουν και να περνάνε χρόνο μαζί. Εχθές το βράδυ, οι δύο φίλες ανέβασαν στα social media διάφορα videos, δείχνοντάς μας για μία ακόμα φορά της χορευτικές τους ικανότητες. Πιο συγκεκριμένα, η Καλομοίρα ανέβασε ένα reel στο οποίο είναι μαζί με την Μαριέττα Χρουσαλά και τραγουδούν το καινούργιο τραγούδι της Καλομοίρας, με τίτλο «Rolling».

https://www.instagram.com/reel/C4njwS1L6Id/

Η ιστορία πίσω από το νέο τραγούδι

Μάλιστα, η ίδια σε συνέντευξή της που είχε δώσει στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, είχε πει ότι το συγκεκριμένο τραγούδι έχει μία ιδιαίτερη ιστορία από πίσω, καθώς είναι από τα κομμάτια που ήθελε να προτείνει για την Eurovision, το 2022. Η αλήθεια είναι ότι όταν ακούς το συγκεκριμένο τραγούδι δεν γίνεται να μη σηκωθείς να χορέψεις.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου χωρίς μακιγιάζ προκάλεσε το πιο εύστοχο σχόλιο φαν της