Η Καλομοίρα «παραδίδει» μαθήματα ευγνωμοσύνης καταφέρνοντας να ισορροπήσει τα όνειρά της

Η Καλομοίρα «παραδίδει» μαθήματα ευγνωμοσύνης καταφέρνοντας να ισορροπήσει τα όνειρά της

Η Καλομοίρα μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου παραδέχτηκε ότι θα μπορούσε να κάνει καριέρα στην Αμερική αλλά δεν το ήθελε επειδή έθεσε την οικογένειά της σε προτεραιότητα. 

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show, ήταν η Καλομοίρα στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 20 Μαρτίου.

Η 39χρονη τραγουδίστρια μίλησε για την επαγγελματική αλλά και την προσωπική της ζωή αποδεικνύοντας ότι έχει βρει τις ισορροπίες ανάμεσα σε αυτούς τους δύο τομείς.

Η Καλομοίρα μίλησε πρώτη φορά για την κρίση στον γάμο της και για το όνειρο της Eurovision

Η Καλομοίρα και το αμερικανικό όνειρο

Πιο αναλυτικά, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Καλομοίρα αναφέρθηκε στην προσπάθειά της να κάνει καριέρα στο εξωτερικό. «Πριν κάνω παιδιά, ήθελα να κάνω πράγματα στην Αμερική, ήθελα να κάνω παγκόσμια καριέρα, δε με ένοιαζε, θα έκανα ό,τι μπορούσα. Αλλά αφού κάνει παιδιά αλλάζει η γυναίκα. Αλλάζουν τα πράγματα που είναι σημαντικά», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως έχει γνωστούς που θα μπορούσαν να της ανοίξουν πόρτες για μία καριέρα στην Αμερική, ωστόσο δεν είναι κάτι που επιθυμεί γιατί αισθάνεται πολύ ευγνώμων που έχει την οικογένειά της και παράλληλα μπορεί να κάνει αυτό που αγαπάει στη μουσική εντός Ελλάδος. Μία καριέρα στην Αμερική, εξήγησε ότι θα απαιτούσε πολύ χρόνο και θα της στερούσε πολλές οικογενειακές στιγμές με τα παιδιά της αλλά και τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη.

Η οικογένεια ως απόλυτη προτεραιότητα

Η Καλομοίρα είχε απομακρυνθεί από τη μουσική βιομηχανία για αρκετά χρόνια, ακολουθώντας το όνειρο να δημιουργήσει μία ευτυχισμένη οικογένεια με τον άνδρα της ζωής της, Γιώργο.

«Ήξερα από μικρή ότι θα παντρευτώ. Ο Γιώργος είναι ο άντρας της ζωής μου, του είπα "θα σου δώσω όσα παιδιά θέλεις". Γνωρίζω τον Γιώργο από μικρό, θυμάμαι την στιγμή που είπα "αυτός είναι ο άντρας μου". Ο Γιώργος είναι τα πάντα μου, είναι αυτός που με καταλαβαίνει. Ήταν μια θυσία το να ακολουθήσω τον άντρα που αγαπάω αφήνοντας την καριέρα μου» είχε δηλώσει πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», δείχνοντας ότι η σχέση τους ήταν πάντοτε η πρώτη της προτεραιότητα.

Η Καλομοίρα ξεκίνησε να βγαίνει με τον Γιώργο Μπούσαλη το 2006. Αρραβωνιάστηκε μαζί του το 2009 και παντρεύτηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 2010 στο Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης. Έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά: τους δίδυμους Νίκο και Δημήτρη (γενν. 14 Δεκεμβρίου 2012) και την Αναστασία (γενν. 21 Ιουλίου 2016).

Πώς η Καλομοίρα μετέτρεψε τα αρνητικά σχόλια περί πλαστικών σε μάθημα ζωής για τα παιδιά της

Η αλληλοϋποστήριξη και ο τσακωμός

Στο πλατό της εκπομπής «The 2Night Show» βρισκόταν και ο σύζυγος της Καλομοίρας και επιχειρηματίας, αποδεικνύοντας με έναν ακόμα τρόπο ότι, παρά τα 18 χρόνια της σχέσης τους, η αλληλοϋποστήριξη δεν έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει ότι η τραγουδίστρια δεν μαλώνει με τον Γιώργο. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ανέφερε στον Αρναούτογλου πως η τελευταία φορά που τσακώθηκαν «ήταν στο Παρίσι. Είχαμε πάει για τη Σίλια Κριθαριώτη, έκανε υπέροχο runway show». Όπως εξήγησε, τότε ο Γιώργος της είχε πει μία αλήθεια που εκείνη δεν ήταν μπορούσε να τη διαχειριστεί εκείνη τη στιγμή.

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ο άνδρας μου λέει την αλήθεια αλλά κάποιες φορές δεν θέλω να ακούσω την αλήθεια. Κάνε τον Κινέζο και πες το ψέμα γιατί δεν μπορώ να το φτιάξω εκείνη τη στιγμή».

https://www.instagram.com/p/CqS6UVDICgg/

Πηγή κεντρικής εικόνας: @ant1tv