Η εγγονή του Γιάννη Πάριου, Λιόνα, έγινε 11 ετών και η ομοιότητα με τη μητέρα της είναι τεράστια

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η εγγονή του Γιάννη Πάριου, Λιόνα, έγινε 11 ετών και η ομοιότητα με τη μητέρα της είναι τεράστια

Η Αντελίνα Βαρθακούρη καμάρωσε την κόρη της σε σχολική γιορτή και μοιράστηκε μερικά υπέροχα στιγμιότυπα. Η ομοιότητα μαμάς-κόρης και το σπίτι της οικογένειας.

Τα τελευταία 2,5 χρόνια η Αντελίνα Βαρθακούρη έχει επιλέξει να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει αφοσιωθεί πλήρως στην οικογένειά της. Οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι σπάνιες και το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τις αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου μέχρι πρότινος είχε καθημερινή παρουσία.

Η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της, Χάρης Βαρθακούρης έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με τις δύο κόρες τους (Μελωδία και Λιόνα) να αποτελούν την κύρια πηγή της ευτυχίας τους.

Στο βίντεο που ο Good Job Nicky μαγειρεύει όλοι πρόσεξαν κάτι για την Σοφία Αλιμπέρτη

Η Αντελίνα Βαρθακούρη καμαρώνει την κόρη της και η ομοιότητα δεν κρύβεται

Πριν από μερικές ώρες η Αντελίνα Βαρθακούρη παρακολούθησε τη σχολική εορτή που πραγματοποίησε το σχολείο της κόρης της, Λιόνας, ενόψει της 25ης Μαρτίου.

Η υπερήφανη μαμά απαθανάτισε την 11χρονη με παραδοσιακή ενδυμασία και μοιράστηκε δύο υπέροχα πορτρέτα στα Ιnstagram-stories της.

Screenshot-2024-03-26-093824.png

«Αυτή είναι η ελπίδα μας για έναν καλύτερο κόσμο. Τα παιδιά μας, τα παιδιά αυτής της γης που πρέπει να τους επιτρέψουμε να ονειρεύονται. Η Λιόνα μας στη θεατρική παράσταση του σχολείου. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά και στους δασκάλους τους».

Screenshot-2024-03-26-093829.png

«Λιόνα μου. Παιδί μου. Να είναι καλά όλα τα παιδιά της γης», έγραψε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Μαμά και κόρη μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό καθώς η παρουσιάστρια έχει επιστρέψει στο καστανό χρώμα μαλλιών με το οποίο την γνωρίσαμε πριν από αρκετά χρόνια.

https://www.instagram.com/p/Ce-1k5iLQKA/

Η ομοιότητά τους είναι άκρως εντυπωσιακή με την 11χρονη να έχει ολόιδια χαρακτηριστικά με την μαμά της. Τόσο η παρουσιάστρια αλλά και ο Χάρης Βαρθακούρης μοιράζονται συχνά οικογενειακά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς τους φίλους, δείχνοντάς μας πόσο πολύ έχουν μεγαλώσει οι κόρες τους.

«Δεν ανεβάζω φωτογραφίες μου όχι γιατί κρύβομαι αλλά γιατί δεν αισθάνομαι αυτή την ανάγκη. Έναν χρόνο περίπου που είναι εκτός τηλεόρασης ήθελα εφόσον έτσι ήρθαν οι καταστάσεις να πάρω ουσιαστική απόσταση από όποια έκθεση και να εκμεταλλευτώ το χρόνο για γνώση και για την οικογένειά μου», εξήγησε πριν από μερικούς μήνες η παρουσιάστρια για τη διαδικτυακή της απουσία μέσα από ένα Q&A.

https://www.instagram.com/p/CfY4IjprKyy/

Στο βίντεο που ο Good Job Nicky μαγειρεύει όλοι πρόσεξαν κάτι για την Σοφία Αλιμπέρτη

«Χρόνια πολλά έρωτά μου, χρόνια καλά παιδί μου. Γινόμαστε 11, και αυτά είναι τα ωραιότερα χρόνια της ζωής μου. Σε λατρεύω Λιονάκι μου», είχε γράψει τον Ιούλιο του 2023 η παρουσιάστρια με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της.

liona.webp

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της παρουσιάστριας με τις κόρες της.

Το υπέροχο σπίτι της οικογένεια στα βόρεια προάστια

Η οικογένεια Βαρθακούρη ζει τα τελευταία χρόνια στα βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στη Νέα Ερυθραία όπου διατηρούν μια υπέροχη μονοκατοικία.

https://www.instagram.com/p/ClqhjaCN_rb/

Μέσα από τις αναρτήσεις του ζευγαριού στα social media έχουμε δει αρκετά πλάνα από τον χώρο τους, όπως το μοντέρνο σαλόνι που αποτελεί ιδανικό spot χαλάρωσης για όλη την οικογένεια.

varthakouri22.webp

Το λευκό και το κόκκινο χρώμα κυριαρχούν στον χώρο, με το τζάκι, τη μεγάλη τραπεζαρία και το μοντέρνο κρεμαστό φωτιστικό να «κλέβουν» τις εντυπώσεις. Ένα λευκό πιάνο βρίσκεται λίγο πιο δίπλα για να μπορεί ο τραγουδιστής να προβάρει τις αγαπημένες του μελωδίες.

Στην κουζίνα το κόκκινο και το ασημί ξεχωρίζουν, με τα στρογγυλά σκαμπό να προσθέτουν χρώμα και θετικά vibes.

https://www.instagram.com/p/vdwvz1Hy0g/

Στην παρακάτω gallery θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής: adelina_varthakouri