Στο βίντεο που ο Good Job Nicky μαγειρεύει όλοι πρόσεξαν κάτι για την Σοφία Αλιμπέρτη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στο βίντεο που ο Good Job Nicky μαγειρεύει όλοι πρόσεξαν κάτι για την Σοφία Αλιμπέρτη

Ο μικρότερος γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη πέρα από ταλέντο στο τραγούδι είπε να δοκιμάσει το ταλέντο του και στην μαγειρική και η μαμά του ήταν εκεί για να τον καμαρώσει.

Η Σοφία Αλιμπέρτη είναι μια πολύ περήφανη μαμά και οι γιοι που έχει αποκτήσει με τον Γιάννη Πάριο είναι όλη της η ζωή. Ο Νικόλας ή Good Job Nicky και ο Μιχαήλ Άγγελος έχουν καλλιτεχνική φλέβα, αφού ο μεν 28χρονος Νικόλας κάνει καριέρα στο τραγούδι, ενώ ο 32χρονος Μιχαήλ Άγγελος έχει κάνει σπουδές στη σκηνοθεσία και ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/COYIDaEF6Pm/

Aπό τις πιο ωραίες στιγμές της Σοφίας Αλιμπέρτη λοιπόν, πέρα απ' όταν καμαρώνει τα επαγγελματικά κατορθώματα των γιων της είναι και οι στιγμές που περνά μαζί τους καθημερινά στο σπίτι τους. Ιδίως ο Good Job Νicky που είναι πιο ενεργός στα social media έχει δημοσιεύσει αρκετές φορές βίντεο από το σπίτι με την Σοφία Αλιμπέρτη με πλάκες ή συζητήσεις που κάνουν.

Ο Good Job Nicky μαγείρεψε για πρώτη φορά αλλά η Σοφία Αλιμπέρτη τράβηξε τα βλέμματα

Κάπως έτσι δημοσίευσε μαζί με τη φίλη και συνάδελφό του, Evangelia (σ.σ έχουν κάνει και ένα ντουέτο μαζί, το "Videotape") ένα βίντεο στο οποίο οι δυο τους μαγειρεύουν και η μαμά Σοφία είναι εκεί για να τους καμαρώσει αλλά και να βοηθήσει ως Ελληνίδα μάνα σε ότι χρειαστούν.

Όπως θα δεις η Σοφία Αλιμπέρτη αποκάλυψε στο βίντεο πως για κάτι που μετάνιωσε όσον αφορά το μεγάλωμα των παιδιών της είναι πως δεν έμαθε τους γιους της από μικρούς να μαγειρεύουν. Χάρη στους φίλους τους όμως, όπως είναι η Evangelia θα μάθουν κάποιες συνταγές.

https://www.instagram.com/reel/C1sIm9_vFJW/

Η μαγειρική πέτυχε και δοκιμάζοντας τις πατάτες με κιμά που έφτιαξαν οι νεαροί καλλιτέχνες η Σοφία Αλιμπέρτη έδωσε τα συγχαρητήριά της.

Οι followers της και του Good Job Nicky ωστόσο, έδωσαν τα «συγχαρητήριά» τους στην ίδια και στο πόσο όμορφα μεγαλώνει, όπως θα δεις από τα σχόλια που έκαναν κάτω από το συγκεκριμένο βίντεο.

Και η αλήθεια είναι πως η Σοφία Αλιμπέρτη μεγαλώνει πολύ όμορφα και οι no make up φωτογραφίες της αυτό αποδεικνύουν, αφού μέσα σε έναν κόσμο με φίλτρα εκείνη προτιμά να δείχνει το πρόσωπό της όπως ακριβώς είναι.