Η Δούκισσα Νομικού γιορτάζει τα 6α γενέθλιά του γιου της με με σπάνια φωτογραφία και ένα «ευχαριστώ»

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Δούκισσα Νομικού γιορτάζει τα 6α γενέθλιά του γιου της με με σπάνια φωτογραφία και ένα «ευχαριστώ»

Ο γιος της Δούκισσας Νομικού έγινε 6 ετών και η παρουσιάστρια του ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο.

Έναν extra λόγο για να περιμένει πώς και πώς την 25η Μαρτίου έχει η Δούκισσα Νομικού καθ'ως ανήμερα της εθνικής εορτής η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά (Σάββας και Αναστασία) που αποτελούν την πηγή της απέραντης ευτυχίας τους. Το γνωστό μοντέλο-παρουσιάστρια δηλώνει άλλωστε #xazomom στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προσπαθεί να περνά όσο το δυνατόν περισσότερο ποιοτικό χρόνο μπορεί με τα παιδιά της.

Η Δούκισσα γιόρτασε τον έρωτα με ένα μπουκέτο λουλούδια και τη συμβουλή που της έδωσε ο μπαμπά της

O Σάββας Θεοδωρίδης έγινε 6 ετών και η Δούκισσα Νομικού καμαρώνει

Ανήμερα της 25ης Μαρτίου ο πρωτότοκος γιος της παρουσιάστριας, Σάββας Θεοδωρίδης, είχε τα γενέθλιά του και το πρωί της Τρίτης (26/03) η Δούκισσα Νομικού θέλησε να του ευχηθεί δημόσια μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Πριν από λίγες ώρες η «Dutchess» μοιράστηκε δύο φωτογραφίες στα Instagram-stories της και μας έδειξε την εντυπωσιακή τούρτα του 6χρονου γιου της.

Όπως θα δεις και στο παρακάτω στιγμιότυπο ο μικρός Σάββας έσβησε τα κεράκια της τούρτας του η οποία ήταν εμπνευσμένη από γνωστό βιντεοπαιχνίδι. Δύο μεγάλα μπαλόνια με τον αριθμό «6» κοσμούσαν το σαλόνι της οικογένειας και έδιναν τα απαραίτητα γιορτινά vibes.

Screenshot-2024-03-26-141800.png

«Happy Birthday Savvas», έγραφε η τούρτα ενώ την ανάρτηση της παρουσιάστριας συνόδευε το τραγούδι «You are my sunshine».

Λίγο αργότερα η 37χρονη δημοσίευσε μια throwback φωτογραφία από την περίοδο που θήλαζε τον γιο της και έγραψε με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

Screenshot-2024-03-26-131239.png

«Πριν από 6 χρόνια με έκανες για πρώτη φορά μαμά. Σε ευχαριστώ αγγελούδι μου 25/03/18», έγραψε η Δούκισσα Νομικού στη φωτογραφία της.

Όλες οι φορές που η Δούκισσα Νομικού μοιράστηκε #familygoals στιγμιότυπα στο Instagram

Η Δούκισσα Νομικού είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και μοιράζεται καθημερινά στιγμές από την καθημερινότητά της με τους 818 χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους.

Ο 6χρονος Σάββας και η 4,5 ετών Αναστασία πρωταγωνιστούν συχνά στις αναρτήσεις της ωστόσο η παρουσιάστρια φροντίζει να καλύπτει τα πρόσωπά τους με emojis, θέλοντας να τους προστατεύσει από τα media.

https://www.instagram.com/p/Cy3xYMvLWw5/

«Αχ τα παιδιά μου είναι υπέροχα. Βάζεις τώρα μια μαμά κουκουβάγια να μιλήσει για τα καλύτερα παιδιά του κόσμου. Ο Σάββας είναι με τις μέρες του. Δηλαδή έχει πέσει και ένα σπρώξιμο στο μωρό. Αλλά αυτή η Αναστασία η γλυκούλα γελάει, του έχει τόση αδυναμία, του δίνει φιλάκια. Λιώνω… Όταν ήρθε στον κόσμο και η Αναστασία, ένιωσα τι θα πει οικογένεια. Το ένιωσα πιο πολύ με το δεύτερο παιδί. Δηλαδή τα έβλεπα και λέω είναι δικά μου;» είχε δηλώσει η παρουσιάστρια στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι».

Και πρόσθεσε: «Λείπω περίπου τρία χρόνια από την τηλεόραση. Δεν θα σου πω ψέματα, αλλά κάποιες συζητήσεις γενικά, όχι για όσα έχουν γραφτεί, πράγματι είχαν γίνει, αλλά εκείνη την περίοδο ήμουν πολύ ταγμένη στην οικογένεια και τα παιδάκια μου που ήταν πολύ μικρά. Τώρα το τι θα γίνει στο μέλλον, δεν μπορώ να το ξέρω. Θα δούμε».

https://www.instagram.com/p/CJgRkzsHpDt/

Μιλώντας στο «The2nightShow» και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Δούκισσα Νομικού εξήγησε πως από τότε που έγινε μαμά της αρέσει να περνά χρόνο στο σπίτι με τον σύζυγό της και βγαίνει σπάνια για ποτό με φίλες.

https://www.instagram.com/p/Czbv93RtDvp/

«Ξαπλώνουμε από νωρίς τα βράδια εννιάμιση με δέκα. Δε μου έχει πει καμιά φορά να βγει έξω με φίλους (ο Δημήτρης Θεοδωρίδης), αλλά και να μου το πει, από εμένα είναι ελεύθερος αν θέλει. Δε θέλει να βγαίνει... Το μεσημέρι ίσως βγει, το βράδυ όχι. Εγώ μπορεί και να έχω βγει για ένα φαγητό με τις φίλες μου στα οκτώ χρόνια που είμαστε μαζί», είχε εκμυστηρευτεί το μοντέλο-παρουσιάστρια.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της Δούκισσας Νομικού με τα παιδιά της.

Πηγή κεντρικής: dutchesss_