Anne Hathaway: Η άγνωστη αποβολή, τα σχόλια για τo sex appeal της και η ζωή μετά το αλκοόλ

Γεωργία Βλαχοπούλου
Anne Hathaway: Η άγνωστη αποβολή, τα σχόλια για τo sex appeal της και η ζωή μετά το αλκοόλ
https://www.instagram.com/p/C41K7HupdxK/?img_index=10

Η Αnne Hathaway στα 41 της ξέρει πια πως η ερώτηση «Πώς νιώθω;» είναι πιο σημαντική από την ερώτηση «Πώς φαίνομαι;».

Η Αnne Hathaway πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία «The Idea of You» με τον Nicholas Galitzine. Η ηθοποιός υποδύεται μια 40χρονη μητέρα, η οποία ερωτεύεται με τον 24χρονο pop star Hayes Campbell και δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη χρονική στιγμή γι' αυτήν από το να παίξει αυτόν τον ρόλο - ο οποίος έρχεται για να σπάσει τα ηλικιακά ταμπού στον έρωτα - αφού και η ίδια πλέον, έχει σπάσει πολλά από τα δικά της ταμπού.

Στο «The Idea of You» η Anne Hathaway «σπάει» τα ηλικιακά ταμπού και ερωτεύεται έναν 24χρονο

Όπως είπε η ίδια στη συνέντευξη που έδωσε στο Vanity Fair «είναι περήφανη που απεικονίζει μια πλήρως συνειδητοποιημένη γυναίκα να βιώνει τη σεξουαλική της άνθιση τη στιγμή της ζωής της, που οι περισσότερες γυναίκες λένε ότι θα γίνουν αόρατες».

https://www.instagram.com/p/C48J6O5uUFr/

H Χολιγουντιανή ηθοποιός όμως, δεν αναφέρθηκε μόνο στη νέα της ταινία, αλλά και σε κομβικές στιγμές της ζωή της. Από την αποβολή που είχε μέχρι τα κακόβουλα σχόλια που δέχτηκε στο ξεκίνημα της και το πώς είναι να είναι νηφάλια.

Η άγνωστη αποβολή

Η Αnne Hathaway μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο post που είχε κάνει στα social media της ανακοινώνοντας τη δεύτερη εγκυμοσύνη της. Η ίδια είχε γράψει τότε στη λεζάντα πως κατανοεί απόλυτα τις γυναίκες που πασχίζουν μέσω εξωσωματικής να κάνουν παιδί, όπως και τις γυναίκες που έχουν αποβάλλει, αφού και η δική της πορεία στη μητρότητα δεν ήταν μια ευθεία γραμμή (η ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό και επιχειρηματία Adam Shulman από το 2012 και έχουν αποκτήσει δύο γιους).

https://www.instagram.com/p/B0T0qLHFWbR/

Κάπως έτσι αποκάλυψε πως είχε αποβάλλει πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Δεδομένου του πόνου που ένιωσα ενώ προσπαθούσα να μείνω έγκυος θα ένιωθα ανειλικρινές να δημοσιεύσω κάτι πολύ χαρούμενο, όταν ξέρω ότι η ιστορία είναι πολύ πιο "λεπτή" από αυτή για όλους.

Το 2015, η Anne Hathaway είχε υποστεί μια αποβολή κατά τη διάρκεια της παράστασης Grounded. O πρώτος γιος της με τον Adam Shulman, Johnathan Rosebanks, γεννήθηκε τον Μάρτιο του 2016, ενώ ο Jack τον Νοέμβριο του 2019. Η ηθοποιός ωστόσο, ήθελε να είναι η απόδειξη πως μια γυναίκα μπορεί να ξεπεράσει το δύσκολο κομμάτι μιας αποβολής και να αποκτήσει τελικά αυτό που τόσο επιθυμούσε.

Η εμπειρία της αυτή στον δρόμο προς τη μητρότητα, όπως εξομολογήθηκε στη δημοσιογράφο, την έκανε να διαβάσει περισσότερο σχετικά με τις αποβολές, συνειδητοποιώντας τελικά πως δεν θα έπρεπε να ντρέπεται για κάτι, το οποίο είναι σύνηθες στη 1 από τις 2 γυναίκες παγκοσμίως.

«Είμαι Σκορπιός. Ξέρω πώς είμαι το βράδυ του Σαββάτου»

Η ηθοποιός αναφέρθηκε όμως, και στα κακόβουλα σχόλια που είχε δεχθεί κατά τα πρώτα της βήματα σχετικά με τo sexiness της, αλλά και το ότι η καριέρα της θα σταματούσε στα 35. Η ίδια μπορεί να μην ξέχασε ποτέ ότι θεωρούσαν πως δεν είχε sex appeal, αφού ίσως αυτή η θεωρία τους την κράτησε μακριά από κάποιους ρόλους, ωστόσο όπως απάντησε:

«Είμαι Σκορπιός. Ξέρω πώς είμαι το βράδυ του Σαββάτου».

https://www.instagram.com/p/CzoeGjxO3fH/

Βέβαια, η ίδια, όπως και κάθε γυναίκα όταν βρίσκεται στη δεκαετία των 20 ενδιαφερόταν περισσότερο για το πώς έδειχνε εξωτερικά, παρά για το πώς αισθανόταν, κάτι που τώρα πια στα 41 της έχει αντιστραφεί.

Γι' αυτό και ο ρόλος της Solène στο The Idea of You ήταν για εκείνη, όπως είπε ιδανικός, αφού θα μπορέσει όχι μόνο να δείξει την πιο θηλυκή, θελκτική πλευρά της αλλά και το ότι μια γυναίκα μπορεί να μεγαλώνει αλλά και πάλι να έχει αξία και δικαίωμα στον έρωτα.

Το αλκοόλ και ο νέος της εαυτός

H Anne Hathaway αναφέρθηκε και στο αλκοόλ, το οποίο έχει κόψει εδώ και πέντε χρόνια στα πλαίσια μιας γενικότερης αλλαγής που ήθελε να κάνει στον εαυτό της.

Η απόφασή της συνέπεσε βέβαια και με τη γέννηση των παιδιών της.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, πλέον επιλέγει τα πράγματα στη ζωή της με βάση την καλή ψυχική της υγεία. Παράλληλα, όπως είπε έχει μάθει να είναι πιο ευγενική με τον εαυτό της, απ' ό,τι ήταν στα 20 της, ειδικά όταν αισθάνεται άγχος.