Anne Hathaway: Με δύο εμφανίσεις μας θυμίζει γιατί είναι το απόλυτο style icon του Hollywood

Ναταλία Κατσακιώρη
Anne Hathaway: Με δύο εμφανίσεις μας θυμίζει γιατί είναι το απόλυτο style icon του Hollywood

Η Anne Hathaway εγκαινιάζει την περίοδο των νέων σχεδιαστών.

Η Anne Hathaway είναι σίγουρα μία από τις πιο όμορφες παρουσίες του Hollywood. Ξεκίνησε την παρουσία της στον κόσμο του κινηματογράφου μέσα από εφηβικές, αισθηματικές κομεντί και σήμερα έχει καταφέρει να είναι μία από τις κορυφαίες ηθοποιούς του πλανήτη. Οι περισσότεροι βέβαια αναρωτιούνται για τα beauty μυστικά της και τη ρουτίνα της, που της έχει δώσει αυτή τη νεανική όψη, η οποία είναι αξιοθαύμαστη. Εκτός, όμως, από το κομμάτι της περιποίησης η Anne Hathaway έχει δημιουργήσει και ένα δικό της signature στυλ, το οποίο με τα χρόνια έχει εξελιχθεί, ανακηρύσσοντάς της σε icon.

anne_hathaway-(4).jpg

Photo: Michael Stewart

H αλήθεια είναι ότι η ίδια ήταν σαν να απέκτησε τον τίτλο του style icon, όταν υποδύθηκε την επίδοξη δημοσιογράφο στο θρυλικό «Ο Διάβολος Φορούσε Prada», μια ταινία που έμεινε στην ιστορία για τα κοστούμια της. Τώρα, λοιπόν, που η Anne Hathaway έχει ξεκινήσει και πάλι τα ταξίδια με σκοπό την προώθηση της νέας ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί, «She came to me», έκανε ήδη δύο φανταστικές εμφανίσεις. Το Dion Lee σύνολό της, με τη μαύρη wide leg παντελόνα και το ασορτί crop blazer ήταν η τελευταία που τράβηξε τα βλέμματα των φωτογράφων. Είναι, φυσικά, τα denim κομμάτια στο corset και το παντελόνι που κάνουν τόσο ιδιαίτερο το σχέδιο του αμερικάνικου οίκου.

Το trailer της νέας της ταινίας:

Σίσσυ Χρηστίδου: Συνδύασε το office παντελόνι με λευκό πουκάμισο -Και τα μποτάκια της το απογείωσαν

Η Anne Hathaway λατρεύει πλέον τους νέους designers.

Λίγες μέρες πριν από αυτό το σύνολο, την είδαμε και στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας με ένα εντελώς διαφορετικό red carpet outfit, πάντα σε styling της Erin Walsh, με ένα φόρεμα από τον οίκο The Attico. 'Ενα strapless φόρεμα με ροζ παγιέτες και μεγάλο σκίσιμο, που είναι τέλειο για τις λευκές επιδερμίδες όπως αυτή της Anne Hathaway.

https://www.instagram.com/p/Cx_BMXoOj9w/

H ίδια η Hathaway είναι γνωστή για την αγάπη της και τις συνεργασίες της με κορυφαίους οίκους, όπως ο Valentino, Versace και Bulgari. Καθώς όμως μεγαλώνει την βλέπουμε να τολμάει και να πειραματίζεται στυλιστικά με πιο καινούριους σχεδιαστές. Και σίγουρα αυτά τα λίγο πιο τολμηρά items της ταιριάζουν πολύ και της έχουν δώσει έναν αέρα ανανέωσης.

NY Special Screening of

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

©2023 Evan Agostini