Η ταινία «Ο Διάβολος Φοράει Prada» επιστρέφει στα SAG Awards 2024 με ένα reunion γεμάτο αναμνήσεις

Τζένη Ντεμιράι
Η ταινία «Ο Διάβολος Φοράει Prada» επιστρέφει στα SAG Awards 2024 με ένα reunion γεμάτο αναμνήσεις

Το reunion της ταινίας «Ο Διάβολος Φοράει Prada» στα SAG Awards 2024 πρόκειται να γίνει λίγες μόλις ημέρες αφότου η Emily Blunt γιορτάσει τα γενέθλιά της.

Η αγαπημένη ταινία «Ο Διάβολος Φοράει Prada» κάνει reunion με αφορμή την απονομή των SAG Awards τα ξημερώματα της Κυριακής 25 Φεβρουαρίου (βράδυ Σαββάτου για τις ΗΠΑ) αφού οι πρωταγωνίστριες της ταινίας, Anne Hathaway, Meryl Streep και Emily Blunt θα ενώσουν τις δυνάμεις τους ως παρουσιάστριες της μεγάλης βραδιάς.

«Είναι η ταινία που άλλαξε τη ζωή μου»

Πιο αναλυτικά, το reunion λαμβάνει χώρα 18 χρόνια μετά την κυκλοφορία της δημοφιλούς ταινίας, το 2006, για την οποία μάλιστα η Streep ήταν υποψήφια τόσο στα βραβεία SAG, τα οποία απονέμει το Σωματείο Ηθοποιών, όσο και στα Oscars του 2007. Πλέον, ο επιβλητικός ρόλος της Miranda Priestly συγκαταλέγεται ανάμεσα σε εκείνους που έχουν σημαδέψει την καριέρα της.

Golden Globes Press Room

Φέτος, η Blunt είναι υποψήφια για τον ρόλο της στην ταινία «Oppenheimer», ενώ το «Only Murders in the Building» της Streep είναι ανάμεσα στις υποψηφιότητες για Καλύτερη Κωμική Σειρά.

STANLEY TUCCI, MERYL STREEP, ADRIAN GRENIER, ANNE HATHAWAY, EMILY BLUNT, DANIEL SUNJATA

Η Blunt και η Hathaway είχαν συναντηθεί ξανά on camera στη στήλη «Actors on Actors» του Variety. Τότε, η Blunt είχε πει για την ταινία «Ο Διάβολος Φοράει Prada»:

«Περάσαμε πολύ ωραία σε αυτή την ταινία. Δεν ξέρω αν κάποιος από εμάς ήξερε ότι θα γινόταν αυτό που έγινε. Μου το λένε κάθε εβδομάδα. Είναι η ταινία που άλλαξε τη ζωή μου».

Το reunion πρόκειται να γίνει λίγες μόλις ημέρες αφότου η Emily Blunt γιορτάσει τα γενέθλιά της. Η ηθοποιός σήμερα 23 Φεβρουαρίου κλείνει τα 41 και είναι πραγματικά μία πολύ δημιουργική για εκείνη ηλικία. Φέτος για πρώτη φορά βρίσκεται υποψήφια για το Oscar Β’ Γυναικείου Ρόλου , για την ερμηνεία της στην ταινία «Oppenheimer». Η συμμετοχή της σε αυτή την ταινία, η οποία έχει σαρώσει όλα τα βραβεία και ξεχωρίσει σε μεγάλο βαθμό από τον ανταγωνισμό, αποτελεί σίγουρα ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα της, το οποίο αναμένουμε να δούμε που θα την οδηγήσει.

Screenshot-2024-02-23-173602.png

«Ο Διάβολος Φοράει Prada» από τις αρχές Φεβρουαρίου μπήκε στη λίστα των ταινιών του Netflix, όπου θα έχεις τη δυνατότητα να δεις και την 30η απονομή των SAG Awards την Κυριακή 25/02, στις 2 τα ξημερώματα.

Η Zendaya γίνεται προπονήτρια τένις στο «Challengers» & το κοινό εντόπισε ένα πρόβλημα με το trailer

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP