Η 22χρονη Ειρήνη Wendel είναι το mini me και μια από τις μεγαλύτερες αδυναμίες της Josephine

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η 22χρονη Ειρήνη Wendel είναι το mini me και μια από τις μεγαλύτερες αδυναμίες της Josephine

H Josephine Wendel μας συστήνει την αδελφή της και η ομοιότητά τους είναι εντυπωσιακή. Οι σπάνιες φωτογραφίες της τραγουδίστριας με τη μαμά και τη γιαγιά της.

Μετά από αρκετά χρόνια σκληρής δουλειάς και προσήλωσης σε αυτό που κάνει, η Josephine κατάφερε να συγκαταλέγεται στις δημοφιλέστερες τραγουδίστριες της γενιάς της, σημειώνοντας παράλληλα σημαντικές διακρίσεις.

Η νεαρή pop star διαθέτει φανατικό κοινό που την στηρίζει έμπρακτα σε κάθε της νέο βήμα, με τα τραγούδια της να γίνονται επιτυχίες σε μικρό χρονικό διάστημα.

Josephine και Νίνο τραγούδησαν μαζί το «Έρωτά μου» και ενθουσίασαν τους fans στο TikTok

Η Josephine μας συστήνει την 22χρονη αδελφή της

Πριν από μερικά 24ωρα η Josephine δημοσίευσε ένα νέο Instagram-story και μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία με την ετεροθαλή αδελφή της, Ειρήνη Wendel.

Η 33χρονη τραγουδίστρια τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία στην 22χρονη και δεν είναι λίγες οι φορές που ποζάρει με την μικρότερη αδελφή της, δημοσιεύοντας αργότερα τις λήψεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

irini_wendel.jpg

Παρά τα έντεκα χρόνια που τις χωρίζουν αλλά και το διαφορετικό χρώμα μαλλιών, μπορούμε άνετα να πούμε ότι οι αδελφές Wendel μοιάζουν αρκετά εμφανισιακά.

Η σχέση της Josephine με τη μαμά της είναι ξεχωριστή όπως το reunion που έκαναν

Στις 29 Απριλίου 2023 η Ειρήνη Wendel γιόρτασε τα 22α γενέθλιά της και η Josephine θέλησε να της ευχηθεί δημόσια μέσα από ένα γλυκό Instagram-story.

iriniwendel4.jpg

«Η μικρότερη αδερφή μου έχει τα γενέθλια της. Χαρούμενα 22», έγραψε η τραγουδίστρια στη φωτογραφία της.

Σε αντίθεση με την τραγουδίστρια, η νεαρή κοπέλα διατηρεί ιδιωτικό λογαριασμό στο Instagram όπου ακολουθεί μόνο άτομα από το στενό φιλικό-οικογενειακό της περιβάλλον.

wendel6.jpg

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες των αδερφών Wendel.

Το καλλιτεχνικό DNA στην οικογένεια της Josephine και η αγάπη για την μαμά και την γιαγιά της

Αυτό που ελάχιστοι γνωρίζουν είναι πως η μαμά της Josephine, Μαργαρίτα Βεντή είναι γνωστή τραγουδίστρια που έκανε καριέρα στα 90s και έχει κυκλοφορήσει αρκετά τραγούδια που αγαπήθηκαν από το κοινό.

1697473083231-60984387-josephine2.jpg

Πρόσφατα η pop star πραγματοποίησε νυχτερινή έξοδο με τη μητέρα της και δεν δίστασε να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό, χαρίζοντάς μας όμορφες εικόνες. Οι δύο γυναίκες μοιάζουν αρκετά με την μαμά της τραγουδίστριας να ξεχωρίζει για το νεανικό και άκρως θηλυκό στυλ της.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Josephine αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν μετακόμισε με τους γονείς της στην Ελλάδα εξηγώντας: «Είχα πρόβλημα γιατί, όταν ήρθαμε οικογενειακώς στην Ελλάδα, μιλούσα μόνο γερμανικά και οι γονείς μου με έγραψαν σε αμερικάνικο σχολείο και έκαναν μαθήματα ελληνικών ως δεύτερη γλώσσα σε φροντιστήριο. Τα άλλα παιδιά με κορόιδευαν από μικρή ηλικία λόγω των ελληνικών μου. Ένιωθα ότι δεν είχα ταυτότητα. Πάντα ήμουν για τους Έλληνες αμερικανάκι και όχι 100% Ελληνίδα, γιατί είχα ξένους γονείς. Τώρα πλέον αυτό δεν συμβαίνει. Τα παιδιά είναι σκληρά. Αυτό το βλέπω και με τον αδερφό μου, που αναγκαστήκαμε να τον αλλάξουμε σχολείο στην Αμερική γιατί του έκαναν bullying».

La vie en rose φάση περνάει η Josephine και στη ζωή της αλλά και στα μαλλιά της

Η αγάπη της Josephine για τη γιαγιά της

Μια ματιά στο προφίλ της Josephine στα social media αρκεί για να διαπιστώσει κανείς πόσο πολύ αγαπάει τη γιαγιά της. Η τραγουδίστρια έχει μοιραστεί αρκετά τρυφερά στιγμιότυπα με εκείνη, θέλοντας να εκφράσει τα συναισθήματά της.

Όπως θα δεις και παρακάτω η γιαγιά της τραγουδίστριας είναι λάτρης της μόδας και έχει το δικό της ξεχωριστό στυλ.

https://www.instagram.com/p/C3u0z43spii/

Τα μακριά ξανθά μαλλιά αποτελούν signature χαρακτηριστικό στην εμφάνιση των δύο γυναικών και η ομοιότητά τους είναι εμφανής.

wendel_giagia.png

Μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το όνομά της η Josephine αποκάλυψε: «Το πρώτο όνομα μου είναι Τζέσικα. Μου το έδωσε η μητέρα μου από την Jessica Rabbit. Κανονικά έπρεπε να βαφτιστώ Ειρήνη, όπως η γιαγιά μου. Είχε γίνει ολόκληρος χαμός. Τελικά πήρα της προγιαγιάς μου, Ιωσηφίνα».

Πηγή κεντρικής: