Η σχέση της Josephine με τη μαμά της είναι ξεχωριστή όπως το reunion που έκαναν

Η σχέση της Josephine με τη μαμά της είναι ξεχωριστή όπως το reunion που έκαναν

Η Josephine Wendel έχει μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με την μητέρα της. Η νυχτερινή έξοδος μαμάς-κόρης και η εντυπωσιακή ομοιότητά τους.

Η Josephine Wendel συγκαταλέγεται στη λίστα με τις πιο δημοφιλείς νέες τραγουδίστριες της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας. Η 33χρονη καλλιτέχνης έχει αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό της ενώ έχει συνεργαστεί επί σκηνής με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου.

Πριν λίγα 24ωρα η νεαρή pop star έδωσε το παρών στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Χρήστος Μενιδιάτης και ο Γιώργος Τσαλίκης, συνοδευόμενη από την μητέρα της, Μαργαρίτα Βεντή.

H νυχτερινή έξοδος της Josephine με τη μαμά της

Αυτό που ελάχιστοι γνωρίζουν είναι πως η μαμά της Josephine, Μαργαρίτα Βεντή είναι τραγουδίστρια και μεσουρανούσε στα 90s, έχοντας κυκλοφορήσει αρκετά τραγούδια. Οι δυο γυναίκες μοιάζουν αρκετά εμφανισιακά και έχουν μικρή διαφορά ηλικίας αφού η δεύτερη γέννησε τη Josephine σε ηλικία 19 ετών.

Οι γονείς της Josephine χώρισαν όταν εκείνη ήταν εννέα χρονών με την τραγουδίστρια να μένει στην Ελλάδα με τον μπαμπά της ενώ η μητέρα της αναχώρησε για τις ΗΠΑ όπου κατοικεί μόνιμα μέχρι και σήμερα.

«Είχα πρόβλημα γιατί, όταν ήρθαμε οικογενειακώς στην Ελλάδα, μιλούσα μόνο γερμανικά και οι γονείς μου με έγραψαν σε αμερικάνικο σχολείο και έκαναν μαθήματα ελληνικών ως δεύτερη γλώσσα σε φροντιστήριο. Τα άλλα παιδιά με κορόιδευαν από μικρή ηλικία λόγω των Ελληνικών μου. Ένιωθα ότι δεν είχα ταυτότητα. Πάντα ήμουν Αμερικανάκι για τους Έλληνες και όχι 100% Ελληνίδα, γιατί είχα ξένους γονείς. Τώρα πλέον αυτό δεν συμβαίνει. Τα παιδιά είναι σκληρά. Αυτό το βλέπω και με τον αδερφό μου, που αναγκαστήκαμε να τον αλλάξουμε σχολείο στην Αμερική γιατί του έκαναν bullying», έχει δηλώσει η τραγουδίστρια για τον bulling που είχε δεχτεί στο παρελθόν για την καταγωγή της

Η Josephine έχει αναπτύξει το δικό της ξεχωριστό στυλ και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει κεντρίσει όλα τα βλέμματα με τις ενδυματολογικές της επιλογές. Για την έξοδό της η τραγουδίστρια επέλεξε ένα γκρι mini φόρεμα, μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα και ασημί embellished τσάντα.

Μαμά και κόρη διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και πόζαραν μαζί αγκαλιασμένες στον φωτογραφικό φακό. Η Josephine αποδέχθηκε την πρόσκληση του Χρήστου Μενιδιάτη και ερμήνευσε on stage μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η 33χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε μεταξύ άλλων το πραγματικό της όνομα και την ιστορία πίσω από αυτό.

1697482717375-186870393-josephine2.webp

Μιλώντας με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Josephine εξήγησε πως βαπτίστηκε Χριστιανή Ορθόδοξη σε ηλικία 25 ετών και πήρε το όνομα Ιωσηφίνα, ενώ αποκάλυψε πως το πραγματικό της όνομα είναι Jessica, το οποίο εμπνεύστηκε η μητέρα της από το cartoon, Jessica Rabbit.

«Το πρώτο όνομα μου είναι Τζέσικα. Μου το έδωσε η μητέρα μου από την Jessica Rabbit. Κανονικά έπρεπε να βαφτιστώ Ειρήνη, όπως η γιαγιά μου. Είχε γίνει ολόκληρος χαμός. Τελικά πήρα της προγιαγιάς μου, Ιωσηφίνα», δήλωσε η Josephine.

Το 2018, λίγο καιρό μετά την βάπτισή της η pop star μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» και εξήγησε πως παρέμενε αβάπτιστη γιατί οι γονείς της ήθελαν να επιλέξει η ίδια τη θρησκεία που θα ακολουθήσει όταν ενηλικιωθεί.

«Βαπτίστηκα πριν έξι μήνες και δεν το ήξερε κανένας. Ήμουν αβάπτιστη. Οι γονείς μου ήθελαν να επιλέξω εγώ τη θρησκεία μου. Ένιωσα έτοιμη και με βάπτισε η γιαγιά μου. Ήταν πάρα πολύ ωραία εμπειρία. Ένιωσα καινούριος άνθρωπος», τόνισε η τραγουδίστρια.

La vie en rose φάση περνάει η Josephine και στη ζωή της αλλά και στα μαλλιά της

Πηγή κεντρικής: ndp