Η επίθεση στη Ζωή του MasterChef εξόργισε το κοινό: Μήπως να τιμωρηθεί ο Σταμάτης για όσα της είπε;

Κατερίνα Μπούσιου
Η επίθεση στη Ζωή του MasterChef εξόργισε το κοινό: Μήπως να τιμωρηθεί ο Σταμάτης για όσα της είπε;

Η τίμια Βιβή είναι η μόνη που ξεχώρισε. Σκληρή μάχη με αρκετά φαβορί η σημερινή, κρίσιμη αποχώρηση του MasterChef. Ανάμεσα στους υποψήφιους και ο Άνχελ, ο οποίος χθες καθαιρέθηκε από αρχηγός της γκρι μπριγάδας. 

Ποια γλυκιά εβδομάδα; Γεμάτη πίκρα κατέληξαν στο τέλος οι αφιερωμένες στη ζαχαροπλαστική ημέρες του MasterChef. Μετά τον Λευτέρη, ήρθε χθες η σειρά της Ζωής να δεχθεί ολομέτωπη επίθεση από τους συμπαίκτες της. Μόνο που αυτή τη φορά υπερέβησαν κάποιοι, τους κανόνες ευπρεπούς συμπεριφοράς με τους τηλεθεατές πραγματικά θυμωμένους με όσα άκουγαν και έβλεπαν. Πρωταγωνιστής της ψυχολογικής κακοποίησης της Ζωής ήταν για μία ακόμη φορά ο Σταμάτης και ακολούθησε ο Ηλίας.

https://www.instagram.com/reel/C5EoJcGMyJA/

Για όλα φταίει η Ζωή σε αυτό το MasterChef

Με την καθαίρεση του Άνχελ ξεκίνησε το χθεσινό συμβούλιο του MasterChef, αλλά ήταν κάτι που και ο ίδιος το είχε ζητήσει από τους συμπαίκτες του, γιατί είχε αναγνωρίσει τα λάθη του. Νέος αρχηγός των γκρι είναι πια ο Κώστας.

MasterChef: Η ατάκα για τη Τζο και τη Δέσποινα, συζύγους των Ιωαννίδη και Κοντιζά (video)

Οι γκρι χθες έχασαν για μία ακόμη φορά από τους μπορντώ με τον αρχηγό των νικητών Γιάννη να «φουσκώνει» από έπαρση και να κάνει μία από τις καθημερινές του πια επιθέσεις προς τον Λευτέρη των αντιπάλων, λόγω μίας αστοχίας που είχε στο γλυκό του. Χαρακτηρίστηκε τέλειο μεν από τους κριτές, αλλά εκτός θέματος.

Και εντελώς ξαφνικά - προφανώς για να καλυφθούν τα λάθη όλων των άλλων - ο Ηλίας στράφηκε κατά της Ζωής με την οποία όπως δήλωσε δεν μπορούν να συνεργαστούν και την χαρακτήρισαν άβουλη. Η δε παίκτρια άκουσε και μετά (πιο ευγενικά βέβαια) από τον Λευτέρη να της κάνει παρατηρήσεις.

Ο Σταμάτης γλίτωσε την ψηφοφορία αποχώρησης επειδή κέρδισε την ασυλία, αλλά και εκείνος επιδόθηκε σε μία άνευ προηγουμένου επίθεση προς τη Ζωή με χυδαίους χαρακτηρισμούς που έκαναν ακόμη και τη Βιβή να αντιδράσει. Γενικά η Βιβή είχε μία ωραία μεταστροφή χθες, γιατί θεώρησε άδικη την επίθεση στην παίκτρια, θυμίζοντας σε όλους τα λάθη τους.

Ο Ηλίας επέστρεψε με μία ακόμη κίνηση που παρεξένεψε. Ζήτησε από τη Ζωή να σκύψει το κεφάλι και να τους ακούει, ενώ εκείνη δεν είχε πει καμία κουβέντα και δεν είχε κάνει καμία επίθεση. Με τον Σταμάτη να συνεχίζει να της φωνάζει όπως παλιά η Μαρία του GNTM και να μιλά για τον γκιώνη του, να την ψηφίζει και να της λέει πως της εύχεται να μην ανέβει στον εξώστη. Οι θεατές ζήτησαν από την παραγωγή να τιμωρηθεί ο παίκτης. Και γενικά να υπάρχει ένα μέτρο στην ασυδοσία των χαρακτηρισμών και των συμπεριφορών.

Η σημερινή αποχώρηση με υποψήφιους τη Ζωή, τη Βιβή, τον Λευτέρη, τον Άνχελ και τον Γιάννη (τον δάσκαλο) είναι από τις πιο σημαντικές και η πιο αμφίρροπη. Όχι μόνο γιατί έχει τρία φαβορί, αλλά γιατί η Ζωή έχει αποδείξει πως πάντα την τελευταία στιγμή τη γλιτώνει στα πιάτα αντιγραφής.