MasterChef: Η ατάκα για τη Τζο και τη Δέσποινα, συζύγους των Ιωαννίδη και Κοντιζά (video)

Πατούλια Κατερίνα
MasterChef: Η ατάκα για τη Τζο και τη Δέσποινα, συζύγους των Ιωαννίδη και Κοντιζά (video)

Η άπαιχτη χημεία που έχουν μεταξύ τους οι τρεις σεφ του MasterChef, η αναφορά στις συζύγους τους και η καθαίρεση του αρχηγού των γκρι που πλησιάζει.

Τι μας διασκεδάζει πιο πολύ απ΄οτιδήποτε άλλο στο MasterChef; Η χημεία των τριών κριτών που είναι ιδανική και ζηλευτή ειδικά στην τηλεόραση.

Και του χρόνου MasterChef με Κοντιζά, Κουτσόπουλο και Ιωαννίδη;

Κι ενώ η γλυκιά εβδομάδα στον διαγωνισμό μαγειρικής του Star, έχει ήδη φτάσει στη μέση, μια ατάκα του Σωτήρη Κοντιζά άναψε τα αίματα για τα συμβόλαια των chef για την επόμενη σεζόν:

«Θεωρώ ότι του χρόνου πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να σπάσουμε τη γλυκιά εβδομάδα», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος απάντησε όλο νόημα:

Οι Masterchef αγαπάνε τις μελαχρινές - Ιωαννίδης, Άκης, Λεωνίδας, Κοντιζάς με τις συντρόφους τους

«Τώρα που θα γυρίσετε στο σπίτι, θα πείτε στη Τζο και στη Δέσποινα για τη δοκιμασία»

Και μπορεί οι κριτές να κάνουν πλάκα μεταξύ τους, αλλά αυτή τη φορά έγινε και μια σπάνια αναφορά και στις συζύγους τους.

Στο 5:30 ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανε και μια σπάνια και στη Δέσποινα αλλά και τη Τζο, τις συζύγους του Σωτήρη Κοντιζά και του Πάνου Ιωαννίδη αντίστοιχα.

«Παιδιά τώρα που θα γυρίσετε στο σπίτι, θα πείτε στη Τζο και στη Δέσποινα για τη δοκιμασία, γιατί εδώ η χρυσόσκονη πάει... Θα πείτε αγάπη μου η δοκιμασία σήμερα ήταν»...

Ο Σωτήρης Κοντιζάς πήγε με την οικογένεια στη Σχοινούσα για τέλειες εναλλακτικές διακοπές

Η Δέσποινα, η σύζυγος του Σωτήρη Κοντιζά:

«Γνωριστήκαμε σε ένα εστιατόριο της Αθήνας. Με υποδέχθηκε, με έβαλε να καθίσω στο τραπέζι, μου πήρε παραγγελία και με σέρβιρε. Τη δεύτερη φορά που πήγα για φαγητό, της έδωσα το τηλέφωνό μου», έχει δηλώσει ο γνωστός σεφ για το πώς γνώρισε τη γυναίκα της ζωής του και είχε τονίσει για τη Δέσποινά του:

«Μετά από ένα ταξίδι το κατάλαβα – όπως και εκείνη, απ' ό,τι μου είπε έπειτα από μια συζήτησή μας. Με τη σύντροφό μου ήμασταν πολύ μικρό χρονικό διάστημα μαζί και αποφασίσαμε να πάμε ένα ταξίδι στο Βιετνάμ για δύο εβδομάδες, όπου περάσαμε υπέροχα.

Είχαμε κλείσει πού θα μείνουμε μόνο για τα δύο πρώτα βράδια και τις επόμενες δύο εβδομάδες σχεδιάζαμε το πρόγραμμα μέρα με τη μέρα. Όταν περνάς καλά με τον άλλο σε τέτοιες συνθήκες, καταλαβαίνεις πως κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος».

despoina.png

Η Δέσποινα ήταν άλλωστε και ο λόγος που ο σεφ άφησε το Λονδίνο και επέστρεψε στην Ελλάδα. Στη συνέντευξή του είχε περιγράψει επίσης το πώς η σύζυγός του, μετά τον χαμό που έγινε με τη δημοσιότητα που απέκτησε ξαφνικά και το γκελ στις γυναίκες, προφανώς θέλοντας να απωθήσει επίδοξες θαυμάστριες που κάνουν επίθεση μέσω social media, του... ζήτησε τους κωδικούς για να απαντάει εκείνη.

Η Τζο Κουτρουμάνου, η σύζυγος του Πάνου Ιωαννίδη

Η σχέση του γνωστού σεφ και κριτή του Master Chef με τη σύντροφό του Τζο Κουτρουμάνου έγινε γνωστή τον Φεβρουάριο του 2022, μόλις λίγους μήνες πριν έρθει στον κόσμο ο γιος τους που πήρε το όνομα Κωνσταντίνος, από τον πατέρα εκείνης.

Με την αγαπημένη του γνωρίστηκαν μέσα από τη δουλειά, καθώς είναι και συνεργάτης του, αφού διαχειρίζεται τις πολλαπλές δραστηριότητές του. Η ίδια δεν έχει social media.

tzo.jpg

«Δε νομίζω ότι έπαιξε ρόλο η καραντίνα που δεν είχε γίνει γνωστή η είδηση της εγκυμοσύνης. Όπως έχω πει και στο παρελθόν, την προσωπική μου ζωή θέλω να την κρατάω έξω από τη δουλειά και τα κοινά. Είναι προσωπική. Τα επαγγελματικά μου ευχαρίστως να τα ξέρει όλος ο κόσμος. Τα προσωπικά μου έχω επιλέξει συνειδητά από την αρχή της έκθεσής μου στην τηλεόραση να μην τα βγάζω. Αν θέλεις γίνεται», είχε πει για τη σχέση του ο Πάνος Ιωαννίδης ενώ για τον ερχομό του γιου του είχε πει:

«Είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα που αν δε γίνεις μπαμπάς δεν το καταλαβαίνεις. Μου το είχαν εξηγήσει στο παρελθόν αλλά πρέπει να το νιώσεις, είναι από αυτά που δε μπορείς να το περιγράψεις τόσο εύκολα. ‘Οταν το πήρα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου ένιωσα υπέροχα, ένιωσα ολοκληρωμένος. Είναι μια χαρά η μανούλα. Πήγαν όλα τέλεια. Την ώρα του τοκετού δεν ήμουν μέσα! Το φύλο του μωρού το ξέραμε, στους πολύ κοντινούς μας τα είχαμε πει όλα. Είμαστε καιρό με τη σύντροφό μας. Είχε πλάκα που έγινε όλο αυτό με τον Λεωνίδα τώρα. Για το όνομα κλείνουμε προς το Κωνσταντίνος»».

Με «σκονάκια» στα χέρια θα βγάλουμε MasterChef; Η Χριστίνα είπε την πιο σωστή κουβέντα και κέρδισε

Πάντως και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει βρει τον άνθρωπό του, στο πρόσωπο της Χρύσας Μιχαλοπούλου με την οποία έχουν αποκτήσει τον γιο τους Κίμωνα.

«Από πάντα, ήθελα να είμαι νέα σε ηλικία μαμά. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για την επιλογή μου. Δεν είναι ωστόσο και εύκολο. Δεν μπορείς ξενυχτάς, να κάνεις για παράδειγμα πράγματα που οι συνομήλικοί σου κάνουν. Αλλά γίνεται και αυτό. Τα λάθη που έχουν κάνει παλαιότερες γενιές, προσπαθείς να μην τα κάνεις και εσύ, όσο μπορείς και όσο αυτό είναι εφικτό, χωρίς να φτιάξεις κάτι ψεύτικο. Όλα γίνονται με ειλικρίνεια και το πιο βασικό, να είναι να πάντα ευτυχισμένος ο Κίμωνας. Αυτός είναι ο σκοπός.Όταν γεννήθηκε ο Κίμωνας, δεν ένιωσα κάτι παράξενο, ένιωσα σα να ήταν από πάντα μαζί μας. Διάβασα όμως αρκετά πράγματα και κάπως όλα πήγαν από μόνα τους στη συνέχεια. Ήταν πολύ ωραία αυτή η διαδρομή με το new born μέλος της οικογένειας», είχε πει το κορίτσι του Κουτσόπουλου στο queen.gr.

https://www.instagram.com/p/CuuOGBzoRMq/

Και στο βάθος καθαίρεση!

Στο αγωνιστικό κομμάτι πάντως της γλυκιάς εβδομάδας του MasterChef πάντως, η ομαδική δοκιμασία φέρνει πάλι τη γκρι μπριγάδα στο στόχαστρο, με τους παίκτες να μιλούν ξεκάθαρα για καθαίρεση του Άνχελ και με το μέλλον των γκρι να βλέπει τον Λευτέρη ή τον Κώστα στη θέση του αρχηγού των γκρι.

Το κοινό πάντως, συμφωνεί πως ο Άνχελ δεν ήταν ο αρχηγός που όλοι περίμεναν.