MasterChef: Ο Χρήστος Γανίτης αποχώρησε ξανά αλλά η Ζωή δοξάστηκε στο Twitter/X

Πατούλια Κατερίνα
MasterChef: Ο Χρήστος Γανίτης αποχώρησε ξανά αλλά η Ζωή δοξάστηκε στο Twitter/X

«Το πρωί γύρισε ο Ηλίας και μου είπε πρόσεχε Ζωή μη σου κοπεί το γέλιο. Το χαμόγελο δεν πρόκειται να μου το κόψει κανένας, ειδικά ο Ηλίας», είπε η Ζωή πριν τη διαδικασία αποχώρησης και τα κατάφερε! Και δεν αποχώρησε και είχε τη μεγαλύτερη βαθμολογία στο πιάτο αντιγραφής.

«Με υποτίμησαν, με υποβάθμισαν, με έκριναν, πέσανε πάνω μου, δεν θα δώσω σε κάνενα την ικανοποίηση». Τάδε έφη η Ζωή Καλλέργη, η παίκτρια που έχει δεχτεί όλο το hate των συμπαικτών της στο MasterChef.

H Ζωή στον εξώστη έκλεισε στόματα

Και ήταν η Ζωή εκείνη που κατάφερε να αντιγράψει ολόσωστα το πιάτο της καλεσμένης chef Θεοδώρας Σακαγιάννη.

Είχε προηγηθεί φυσικά το beef ανάμεσα σε Ηλία και Ζωή με θέμα το χαμόγελο της δεύτερης.

«Το πρωί γύρισε και μου είπε πρόσεχε Ζωή μη σου κοπεί το γέλιο. Το χαμόγελο δεν πρόκειται να μου το κόψει κανένας, ειδικά ο Ηλίας. Θεωρώ πως η καλή μου ψυχολογία θα τους ενοχλήσει όλους. Αυτό με κάνει να έχω θετική ενέργεια γιατί τους τσαντίζω», ανέφερε η Ζωή.

«Μου την έχει σπάσει πάρα πολύ το γεγονός ότι αυτές τις μέρες και από τη στιγμή που είδε ότι ο Χρήστος Μοίρας είναι υποψήφιος έχει ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Αν ήμουν ο Λευτέρης, ο Νίκος ή εγώ υποψήφιος θα είχε το ίδιο χαμόγελο; Δε θα ήταν με το ίδιο χαμόγελο. Εκεί είναι που με τσαντίζει εμένα», είχε πει ο Ηλίας.

Εκτός MasterChef ο Χρήστος Γανίτης για δεύτερη φορά

Εκτός MasterChef βρέθηκε τελικά για δεύτερη φορά ο Χρήστος Γανίτης, ο ροκάς του παιχνιδιού, ο οποίος δεν φάνηκε να στεναχωριέται μιας και θα γιόρταζε μαζί με την γυναίκα του την πρώτη επέτειο γάμου τους.

«Δεύτερη φορά που το περνάω. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Πάρα πολύ γεμάτος. Μόνο με καλές αναμνήσεις φεύγω πραγματικά», δήλωσε ο Χρήστος μπροστά στους κριτές.

Ζωή Über alles

«Δεν ευχήθηκα σε όλους καλή επιτυχία, η Ζωή με τον χαρακτήρα που δείχνει κάθε μέρα θα με βρίσκει μόνο απέναντί της και τίποτα παραπάνω», είχε πει ο Ηλίας για τη Ζωή πριν τη δοκιμασία μαγειρικής αντιγραφής και ήταν η στιγμή εκείνη που η Καλλέργη πήρε το εισιτήριο πρώτη για τον εξώστη που ξεμπρόστιασε τους Σταμάτη, Ηλία και Γιάννη στον εξώστη. Εξαίρεση ο Κώστας ο οποίος αποφάσισε - από σεβασμό όπως είπε- να συγχαρεί τη Ζωή.

Η αντίδραση αυτή των αντρών σεφ, έκανε το Twitter/X να ξεσπάσει δίκαια

MasterChef: Ο Άνχελ κοντράρει τον Γιάννη στον τίτλο του χειρότερου αρχηγού με αποδείξεις