Η Καινούργιου στο Παρίσι ξανά και αυτός είναι ο λόγος που έχει «κλέψει» την καρδιά της αυτή η πόλη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Καινούργιου στο Παρίσι ξανά και αυτός είναι ο λόγος που έχει «κλέψει» την καρδιά της αυτή η πόλη

Oι πόζες της Κατερίνας Καινούργιου στον Πύργο του Eiffel που θύμισαν σκηνή από το Emily in Paris.

Αν έχουμε δει την Κατερίνα Καινούργιου να ταξιδεύει σε κάποιον προορισμό πολλές φορές, αυτός δεν είναι άλλος από το Παρίσι της Γαλλίας. Η ίδια έχει ποζάρει πολλές φορές μπροστά από τον Πύργο του Eiffel, θυμίζοντας σκηνή από τη γνωστή σειρά του Netflix, Emily in Paris, κάτι που έκανε και το βράδυ της Παρασκευής 29 Μαρτίου.

6 διάσημες γυναίκες που «έσπασαν» το ταμπού των αισθητικών επεμβάσεων μιλώντας «ανοιχτά»

Το ταξίδι στο Παρίσι

Η παρουσιάστρια μπορεί το πρωί να εμφανίστηκε κανονικά στην εκπομπή της, Super Κατερίνα, ωστόσο το βράδυ η ίδια πόζαρε και πάλι μπροστά από τον Πύργο του Eiffel ιδιαίτερα χαρούμενη. Η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε στο Παρίσι για ακόμα μια φορά με τους συνεργάτες της, ανάμεσά στους οποίους είναι και η κολλητή της φίλη - μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας - και ενδυματολόγος, Γεωργία Παντελέ.

Όπως θα δεις από τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε η Κατερίνα Καινούργιου στο προφίλ της στο Instagram, ο συγκεκριμένος προορισμός είναι ο πιο αγαπημένος της, αφού το Παρίσι θεωρείται η «πόλη του έρωτα» για πολλούς και μια γυναίκα σαν εκείνη, full ρομαντική, που ο έρωτας έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά της, δεν θα μπορούσε να μην ενθουσιάζεται κάθε φορά που βρίσκεται εκεί. Γι' αυτό άλλωστε, όπως έγραψε σε μια από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε «Η πόλη του έρωτα έχει την καρδιά μου».

Εσύ τι κακό βρήκες στο βίντεο της 20χρονης Κατερίνας Καινούργιου από το 2005; Εμείς τίποτα

Βέβαια, πάντα τα ταξίδια αυτά της Κατερίνας Καινούργιου στη γαλλική πρωτεύουσα συνδυάζονται πέρα από χαλάρωση και διασκέδαση και με επαγγελματικές υποχρεώσεις της. Η ίδια συνεργάζεται με αρκετές εταιρείες ρούχων όλα αυτά τα χρόνια και σίγουρα μια φωτογραφία της με δικά τους outfits μπροστά από τον Πύργο του Eiffel είναι κάτι που θα ήθελε κάθε brand.

Παράλληλα, η ίδια παρακολουθεί πάντα τις τελευταίες τάσεις στη μόδα και γι' αυτό στα τέλη του Αυγούστου και λίγο πριν ξεκινήσει και πάλι για τη νέα σεζόν η εκπομπή της είχε βρεθεί ξανά στο Παρίσι, μαζί με τη στιλίστρια και φίλη της, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, Γεωργία Παντελέ, έτσι ώστε να βρουν κομψά outlfits για τις εμφανίσεις της στην εκπομπή. Όπως θα δεις μάλιστα, από τα στιγμιότυπα που δημοσίευσαν οι δυο τους, επισκέφτηκαν αρκετούς επώνυμους οίκους.

Τότε ήταν που η Κατερίνα Καινούργιου είχε δημοσιεύσει και πάλι φωτογραφίες της με φόντο τον ξεχωριστό Πύργο του Eiffel, γράφοντας στη λεζάντα των φωτογραφιών της, το εξής: «Δεν υπάρχει μέρος στον πλανήτη που θα σε κάνει άλλο άνθρωπο. Σίγουρα υπάρχει κάποιο μέρος στο οποίο θα νιώσεις ότι βρήκες τη φυλή σου. Σου εύχομαι ολόψυχα να είναι αυτό το μέρος που ταξίδεψες....Κρίμα που δεν μας είπες πού. Θα ονειρευτώ ότι εννοείς το Παρίσι..».

Mε αυτά τα λόγια σίγουρα η Κατερίνα Καινούργιου επιβεβαίωσε πως το Παρίσι είναι το μέρος που αισθάνεται ότι ανήκει.