Βλέποντας την ανάρτηση της Χάρις Αλεξίου με τη φωτογραφία που είναι μικρή, όλοι συμφώνησαν σε κάτι

Γεωργία Βλαχοπούλου
Βλέποντας την ανάρτηση της Χάρις Αλεξίου με τη φωτογραφία που είναι μικρή, όλοι συμφώνησαν σε κάτι

«Το κοριτσάκι αυτό που αγάπησες τυχαία» έγραψε η Χαρούλα Αλεξίου βρίσκοντας τη φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια και τα σχόλια ήταν πολλά αλλά είχαν ένα κοινό.

Η Χάρις Αλεξίου είναι μια από τις πολύ σπουδαίες ερμηνεύτριες της χώρας μας και εξίσου πολύ αγαπητές. Πολλοί είχαν στεναχωρηθεί όταν αποφάσισε να αποσυρθεί από το τραγούδι και τις live εμφανίσεις της λέγοντας πως μεγάλωσε και η φωνή της δεν θα ήταν τόσο καλή όσο πριν.

Maestro 2: Το κοινό του εξωτερικού «δεν μπορεί να περιμένει άλλο» για να ξαναδεί τον Παπακαλιάτη

Για καλή τους τύχη βέβαια, όσοι αγαπούν την Χαρούλα Αλεξίου, μπόρεσαν να την απολαύσουν ξανά τόσο μέσα από τον ρόλο της στον Maestro, τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, όσο και μέσα από τις συνεργασίες της που προέκυψαν στη συνέχεια, όπως αυτή με τον Χρήστο Μάστορα και τον ΛΕΞ.

https://www.instagram.com/p/CyYsro1K2nR/

Η Χαρούλα Αλεξίου ευχαριστεί τον ΛΕΞ για το «Φύγε» κι ένας Μαέστρος αισθάνεται γοητευμένος

Η #throwback φωτογραφία και η απάντηση των followers στη λεζάντα της ανάρτησης

Λίγο λιγότερο από 2 μήνες για να ξεκινήσει να προβάλλεται ο δεύτερος κύκλος του Maestro και η Χάρις Αλεξίου βρήκε μια φωτογραφία της από τα παιδικά της χρόνια, την οποία και δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα: «Κάποτε στη Θήβα, "το κοριτσάκι αυτό που αγάπησες τυχαία"», κάνοντας μια αναφορά και στην Πανσέληνο, ένα από τα πιο γνωστά της τραγούδια.

https://www.instagram.com/p/C5GV0NyKPZ3/

Κάπως έτσι, η ανάρτησή της αυτή πέρα από likes συγκέντρωσε και πάρα πολλά σχόλια από τους fans της που της απαντούσαν πως τίποτα δεν έγινε «τυχαία» ή πως και τυχαία αν θεωρηθεί από εκείνη πως την αγάπησαν τελικά αυτό το τυχαίο έγινε «παντοτινό».

Οι δυσκολίες στη ζωή της και ο καρκίνος

Η Χάρις Αλεξίου μίλησε για τα Stories της ζωής της και μας θύμισε να αγκαλιάζουμε το παρελθόν μας

Η Χάρις Αλεξίου δεν είχε εύκολη ζωή αν αναλογιστεί κανείς πως η μαμά της έπρεπε να μεγαλώσει εκείνη και τον αδερφό της μόνη της, αφού ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή πολύ νέος.

«Ότι κι αν μας έχει κάνει, είναι μάνα μας. Κουβαλήσαμε πολύ αυτή τη θυσία, θα ήθελα να μην είχε κάνει θυσίες. Ήθελα να έχω δει και τη δική της ευτυχία. Αυτό το κομμάτι της μάνας μου, της χαρούμενης, της ευτυχισμένης, δεν το είχα ποτέ» είχε πει η ερμηνεύτρια στην εκπομπή Mega stories τον Δεκέμβριο του 2023.

1703153469980-154675517-XARIS-ALEKSIOU.jpeg

Aρκετά χρόνια μετά η ίδια έχασε και τον αδερφό της, τον Γιώργο Σαρρή σε ηλικία 69 ετών και ύστερα από χρόνια προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε. Ο Γιώργος Σαρρής ασχολούταν επίσης με το τραγούδι και ήταν ένας από τους πιο επιτυχημένους λαϊκούς τραγουδιστές τη δεκαετία του '80. Η ίδια δεν τον ξεχνάει ακόμα και σήμερα, παρότι έφυγε από τη ζωή το 2017.

Το 2020 μάλιστα, η Χάρις Αλεξίου είχε κάνει μια συγκινητική ανάρτηση στα social media της γράφοντας «Ο δικός μου Γιώργος».

https://www.instagram.com/p/B_UyGgZA42m/

Στη συνέντευξή της πάντως, στο Mega Stories, η σπουδαία ερμηνεύτρια είχε αναφερθεί και στη μάχη της με τον καρκίνο, λέγοντας πως με βάση τις δυσκολίες και τα βιώματα που είχε από μικρή είχε μάθει να μην τα παρατάει, παρότι το γεγονός πως από την ίδια νόσο είχε χάσει και τη μητέρα της ήταν κάτι που την είχε στιγματίσει.

Και αυτό έχω να πω σαν μήνυμα, ότι στη ζωή αγωνίζεσαι μέχρι το τέλος. Και πρέπει να αγωνίζεσαι μέχρι το τέλος γιατί αλλιώς έχεις πνιγεί, έχεις χαθεί, έχεις πεθάνει. Κι εγώ δεν ήθελα να πεθάνω. Ακόμα και όταν διαγνώστηκε ο καρκίνος μου, είπα "τι είναι αυτό τώρα;".