Maestro 2: Το κοινό του εξωτερικού «δεν μπορεί να περιμένει άλλο» για να ξαναδεί τον Παπακαλιάτη

Τζένη Ντεμιράι
Maestro 2: Το κοινό του εξωτερικού «δεν μπορεί να περιμένει άλλο» για να ξαναδεί τον Παπακαλιάτη

«Πού είναι η δεύτερη σεζόν; Έχω δει την πρώτη 50 χιλιάδες φορές», έγραψε κάποιος στα σχόλια της πρώτης ανάρτησης που έκανε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας της πρεμιέρας του «Maestro in Blue». 

Στις 16 Μαΐου ανακοινώθηκε ότι πρόκειται να κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος της πετυχημένης σειράς του Χριστόφορος Παπακαλιάτη «Maestro», εκπλήσσοντας το κοινό που περίμενε τη συνέχεια του δράματος στους Παξούς να έρχεται την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Εχθές, 26 Μαρτίου, ο δημιουργός και πρωταγωνιστής της σειράς δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να «υπενθυμίσει» στην Μαρία Καβογιάννη (αλλά και σε όλους εμάς) την ημερομηνία της πρεμιέρας.

Update: Ο Παπακαλιάτης επιστρέφει με τον Maestro 2 στις 16 Μαΐου με εκπλήξεις στο καστ

https://www.instagram.com/p/C4_TkGMN9l6/

Παράλληλα, μας αποκάλυψε και τον τρόπο με τον οποίο πρόκειται να δουν το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου μέλη του cast της πετυχημένης σειράς.

Όπως είπε, στις 16 Μαΐου θα βρίσκονται στους Παξούς για τα γυρίσματα επόμενων επεισοδίων, επομένως θα μπορέσουν να απολαύσουν από εκεί όλοι μαζί το πρώτο επεισόδιο, μαζί με κατοίκους του νησιού και το συνεργείο.

Με τον τίτλο «Maestro in Blue» το κοινωνικό δράμα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έγινε η πρώτη ελληνική σειρά που προβάλλεται διεθνώς μέσα από την πλατφόρμα του Netflix, σημειώνοντας σημαντική αναγνώριση και κερδίζοντας μία θέση στο top 10 ξενόγλωσσων τηλεοπτικών προγραμμάτων σε 18 χώρες του κόσμου, μετά την πρεμιέρα του στην πλατφόρμα τον Μάρτιο 2023.

To reunion των ηθοποιών του Maestro και η νέα ανακοίνωση για τον 2ο κύκλο

Το κοινό εκτός Ελλάδας ανυπομονεί για το «Maestro in Blue 2»

Η επιτυχία που σημείωσε εκτός συνόρων ο πρώτος κύκλος της σειράς έγινε ορατή και μέσα από σχόλια που έλαβε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στη χθεσινή του ανάρτηση.

Αρκετοί ήταν οι ξένοι τηλεθεατές που θέλησαν να εκφράσουν τον ενθουσιασμό τους για τον δεύτερο κύκλο. Μία από αυτούς έγραψε «Πού είναι η δεύτερη σεζόν; Έχω δει την πρώτη 50 χιλιάδες φορές». Κάποιος άλλος σχολίασε «μας λείψτε τόσο πολύ και ανυπομονούμε να έρθει η 16η Μαΐου».

Ορισμένοι θέλησαν να εκδηλώσουν την ανυπομονησία τους για το «Maestro in Blue 2», επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι η σειρά δεν έχει κερδίσει μόνο τις καρδιές των Ελλήνων τηλεθεατών, αλλά καταφέρνει να αγγίξει και ευαίσθητες χορδές ανθρώπων παγκοσμίως.

Πηγή κεντρικής εικόνας: @christopherpapakaliatis