Αλεξίου- Μάστορας έγιναν viral και η συνεργασία τους επισφραγίστηκε με το πιο γλυκό σχόλιο

Τσακιρίδου Χριστίνα
Αλεξίου- Μάστορας έγιναν viral και η συνεργασία τους επισφραγίστηκε με το πιο γλυκό σχόλιο

Η Χάρις Αλεξίου ένωσε τη φωνή της με τον Χρήστο Μάστορα στην επανεκτέλεση του «Εσύ με ξέρεις πιο πολύ» με το ντουέτο να βρίσκεται στην κορυφή των Ελληνικών charts. Τα σχόλια των celebrities για τη συνεργασία τους και το αποθεωτικό σχόλιο της τραγουδίστριας στον frontman των Μελισσών.

Πριν από περίπου τρία χρόνια η Χάρις Αλεξίου ανακοίνωσε ότι σταματάει το τραγούδι μετά από μια λαμπρή καριέρα και περισσότερα από 50 χρόνια παρουσίας στην Ελληνική μουσική σκηνή.

Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια έχει αφήσει το στίγμα της στον χώρο και έχει κυκλοφορήσει τραγούδια που «μίλησαν» στις ψυχές του κοινού και αγαπήθηκαν από πολλές γενιές.

Φέτος η Χάρις Αλεξίου εμπιστεύτηκε καλλιτέχνες της νέας γενιάς και μαζί παρουσιάζουν ξανά μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της με σύγχρονο ήχο και μορφή.

Η συνεργασία Αλεξίου-Μάστορα σε μια μαγική επανεκτέλεση

Είκοσι χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του αγαπημένου τραγουδιού, «Εσύ με ξέρεις πιο πολύ», η Χάρις Αλεξίου ένωσε τη φωνή της με τον Χρήστο Μάστορα και κυκλοφόρησαν μια ξεχωριστή επανεκτέλεση.

Το τραγούδι έχει γίνει viral σε μόλις δύο ημέρες κυκλοφορίας και βρίσκεται στο top 10 του Ελληνικού Youtube, με το κοινό να δείχνει έμπρακτα τον ενθουσιασμό του για αυτό το ντουέτο.

Το «Εσύ με ξέρεις πιο πολύ» είναι το τρίτο single από το άλμπουμ της Χάρις Αλεξίου «Reworks» που επιμελείται ο γιος της, Μάνος Θεοφίλου. Αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον επόμενο μήνα από την Estia Recordings και την Minos EMI / Universal Music company.

https://www.instagram.com/reel/Cy04haeNR7K/

Η μοναδική αυτή συνύπαρξη των δύο καλλιτεχνών επισφραγίστηκε με ένα video clip κινηματογραφικής αισθητικής που σκηνοθέτησε ο Steven Airth και ο Σπύρος Καψίλης.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη δεν τήρησε την υπόσχεσή της προς τους fans για χάρη του Χρήστου Μάστορα

https://www.instagram.com/p/CyNsJ5qN6l5/

«Η Χάρις Αλεξίου είναι η σπουδαιότερη γυναικεία φωνή της Ελλάδας. Τόσο σπουδαία που ξεχνάς ότι είναι και καταπληκτική τραγουδοποιός και άψογη ηθοποιός. Λες, δεν μπορεί! Δεν μπορεί και να τραγουδάει άριστα και να γράφει απίστευτα και να παίζει υπέροχα (όπως απέδειξε και στο Μaestro) και να έχει και χιούμορ και να έχει και άποψη και ηγετικές ικανότητες, όπως απέδειξε στην «Ερατώ». Λες δεν μπορεί ταυτόχρονα με όλα τα παραπάνω να σκέφτηκε εμένα για να μοιραστεί αυτό το τραγούδι της… Κάποιο Λόττο έχεις κερδίσει μεγάλε λες! (Τζόκερ για τους νεότερους). Την ευχαριστώ και θα την ευγνωμονώ για πάντα… κι όπως λένε και τα λόγια της: «Εσύ με ξέρεις πιο πολύ, απ’ όλους στη ζωή μου,
τα μαγικά ταξίδια μου τα έκανες κι εσύ.
Όταν η νύχτα μ’ έστελνε στα στέκια της ερήμου
για σένα ήταν πάντα απλό να ψάξεις να με βρεις». Αυτό είναι το Χάρισμα της Χαρούλας να σου φωτίζει με τα τραγούδια τους στίχους και τη φωνή της ακόμα και το πιο μοναχικό μονοπάτι… Σαν την αδελφή ψυχή που είχες κι έχασες ή ψάχνεις ακόμα να βρεις @haris_alexiou_official», έγραψε ο Χρήστος Μάστορας στην ανάρτησή του.

https://www.instagram.com/p/CyybluzoZP1/

Το σχόλιο της Χάρις Αλεξίου

Πριν λίγες ώρες η Χάρις Αλεξίου σχολίασε την ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα στο Instagram με το τραγούδι τους γράφοντας ένα πολύ γλυκό μήνυμα: «Χρήστο μου, σε ακούω καιρό τώρα να τραγουδάς και νιώθω πως ανήκεις στην «οικογένεια». Μπαλάντες, ροκ, λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια, τα λες με απίστευτη δεξιοτεχνία και φαίνεται πως τραγουδάει και η ψυχή σου μαζί. Είσαι αυτό που λέμε «γερός Μάστορας» του τραγουδιού. Μου έδωσε πολύ μεγάλη χαρά η συνεργασία μας και κατέχεις άξια αυτή την ακριβή θέση στον χώρο μας. Και κάτι ακόμα, Είσαι και πολύ όμορφος ρε συ!!!».

Screenshot-2023-10-27-092414.png

Όπως ήταν αναμενόμενο ο frontman των Μελισσών χάρηκε ιδιαίτερα όταν είδε το σχόλιο της τραγουδίστριας και απάντησε: «Κάποιος με τρολάρει. Πάω να κουλουριαστώ στο κρεβάτι από ευτυχία μετά από αυτό το μήνυμα».

Αρκετοί Έλληνες celebrities έσπευσαν να συγχαρούν τους καλλιτέχνες για αυτή τη συνεργασία ανάμεσά τους οι: Νόνη Δούνια, Μαρία Κορινθίου, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Ευαγγελία Τσιορλίδα και Γιώργος Παπακώστας.

Στο άκρως συναισθηματικό video clip παρακολουθούμε τις παράλληλες ιστορίες δύο νέων παιδιών που ζουν σε ένα ψυχοφθόρο και τοξικό περιβάλλον, αλλά στο τέλος με έναν καρμικό τρόπο ενώνονται. Ξεχωριστή νότα, αποτελεί το εισαγωγικό ηχητικό μήνυμα της Χάρις Αλεξίου γι’ αυτούς που μας ξέρουν πιο πολύ απ’ όλους στη ζωή μας που αναφέρει: «Όλοι θέλουμε μια αδελφή ψυχή στη ζωή μας. Έναν άνθρωπο που μπορεί να σταθεί πλάι μας κι εμείς πλάι σε αυτόν. Θα είναι οι έρωτές μας, οι φιλίες μας, οι αδελφές ψυχές, αυτές που θα μας ψάξουν ακόμη και στα σκοτάδια μας.

Στο παρακάτω video μπορείς να απολαύσεις την επανεκτέλεση του «Εσύ με ξέρεις» με τις μαγικές φωνές Αλεξίου-Μάστορα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χρήστος Μάστορας συνεργάζεται με μια σπουδαία τραγουδίστρια αφού πριν λίγους μήνες ένωσε τη φωνή του με τη Rita Wilson και ηχογράφησαν μαζί το τραγούδι «Oli Mazi – We are all together» για την ταινία «My Big Fat Greek Wedding 3».

https://www.instagram.com/reel/CwQwSCutr25/

Λίγους μήνες νωρίτερα η ηθοποιός-παραγωγός και ο Χρήστος Μάστορας κυκλοφόρησαν το τραγούδι «Let me be» που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό.

Πηγή κεντρικής: xmastoras